Beszélni, előadni tudni kell!

Kommunikációs és prezentációs tréning

Készítse fel csapatát a nyilvános kommunikációra, prezentációkra! Nyerjék meg 2023-at az előadói stílusukkal!

Fejlessze kommunikációs készségét!

Mert lehet! Cégre és személyre szabott prezentációs és médiatréningjeinken elsajátíthatja a nyilvános szereplés technikáit, eszköztárát, az eredményes, hatásos, sikert hozó kommunikációt, és megtalálhatja saját stílusát.  

A szorongás, a lámpaláz, a hadarás, az ööö-zés leküzdhető. Nem kell, hogy a kamera előtt lefagyjon, nem kell zavarban lenni nyilvános beszéd előtt, de még akkor sem, ha egy értekezleten kíván megszólalni, vagy vezetőként a leghatásosabban megnyilvánulni.

Egyéni és csoportos tréningjeink olyan eszköztárat adnak a kezébe, amellyel sokat lendíthetnek vállalati külső és belső kommunikációjukon és hitelesebben képviselhetik cégüket nyilvános megszólalásaikon, előadásaikban.

A tréningeket vezeti: Demcsák Zsuzsaa PP Konferenciák tréner partnere

Szeretne Ön is mesterfokon kommunikálni és prezentálni?


Válasszon fejlesztési területet!

  1. Egyéni kommunikációs felkészítés vezetőknek és a cég arcainak
  2. Prezentációtechnika csoportok, csapatok részére

Kérjen személyes ajánlatot kommunikációs készségei fejlesztésére! A PP Konferenciaközpont kommunikációs és prezentációs képzései segítenek abban, hogy profi előadóvá, vitapartnerré, motiváló vezetővé, eredményes üzleti partnerré és elköteleződést kiváltó irányítóvá váljon!

  1. Egyéni kommunikációs tréning

A cég vezetőjét és arcait (nyilvános szereplőit) egyénileg, az egyéniségükre, stílusukra szabott tananyaggal, módszerekkel készítjük fel. Figyelembe véve a cég tevékenységét, szakmai és társadalmi szerepvállalását is. A vállalat belső és külső kommunikációs feladatai a vezetőket óriási kihívások elé állítják. Számos helyzet adódik naponta, amikor a munkatársakkal beszélni kell, értekezletet kell tartani, vagy nyilatkozni a sajtónak a cég nevében, szakmai kérdésekben előadást, prezentációt tartani.  

Mindenütt kommunikálni kell. Mégpedig hatásosan, eredményesen, meggyőzően és hitelesen. Sokat lehet fejleszteni a beszédstíluson, a gesztikuláción, a hangsúlyokon amellett, hogy az egyéni stílus és az önazonosság megmarad.

Az igényfelmérés és a tréning egyénileg történik. A felkészítés a kért igényekre szabott, akárcsak a tréning eszközei. Életszerű helyzeteket teremtve felmérjük, kiértékeljük és fejlesztjük a cég vezetőjének, arcainak kommunikációs készségeit, megjelenését, artikulációját, beszédstílusát, üzeneteit és annak hatásosságát. Nagy figyelmet szentelünk az érthető (beszédhibáktól mentes) és megfelelő hangsúlyokkal ellátott beszéd fejlesztésére.

Feltételek, jelentkezések

A vezetői tréningen 1 tréner – 1 vezető felállással lehet a leghatékonyabban és leggyorsabban eredményt elérni a kommunikációs készségek fejlesztésében. A maximális létszám egyszerre 4 fő.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Demcsák Zsuzsa trening@ppkonferencia.hu

  1. Csoportos prezentációs tréning

A félénk megszólalóból, jó előadó, a jó prezentálóból, kitűnő szónok válhat.

A kommunikációs készség fejleszthető, az előadói technika tanulható! Nem lesz többé kihívás a nyilvános szereplés, szorongását, lámpalázát tudja majd kontrollálni. Nem fog összeakadni a nyelve, nem fog lefagyni a kamera előtt.

Mindezt úgy, hogy megtalálja előadói stílusát és képes lesz cége legfőbb üzeneteit érthetőbben kommunikálni, hatásos prezentációtechnikával alátámasztva.

Cégre és személyre szabott prezentációs tréningjeinken elsajátíthatja a nyilvános szereplés technikáit, eszköztárát, az eredményes, hatásos, sikert hozó kommunikáció titkait és megtalálhatja saját stílusát.

Válasszon csomagot!

Alapcsomag: 8 óra (2×4), maximum 15 fő.

Beszédtechnikai alapok, értelmi hangsúlyozás, hangerő, hangsúly, szünetek tartása. Gesztikuláció, helyes testtartás. Alapvető előadói technikák és eszközök megismerése. Diák készítésének megtanulása.

Prémium csomag: 16 óra (2×8), maximum 12 fő.

Személyre szóló felkészítés és kiértékelés. Előadói attitűd megtalálása, a bevezetés fontossága, struktúra felépítése. PPT hatékony használata. Beszédtechnikai alapok, értelmi hangsúlyozás, hangerő, hangsúly, szünetek tartása. Storytelling, spontaneitás, interaktivitás kialakítása. Kamera előtti gyakorlás, elemzés. Az elevator pitch technika elsajátítása.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Demcsák Zsuzsa trening@ppkonferencia.hu

További felvilágosítás és információk

+36(1) 814-8600, +36(20) 980-4672, trening@ppkonferencia.hu, www.ppkonferencia.hu

Állandó partnereink