Ingatlan2024

Idén novemberben először várjuk az Ingatlan 2024 című konferenciára és EXPO-ra, ahol az ingatlanszakma képviselői és ügyfelei találkozhatnak egymással.

Ott lesznek az ingatlankezelők, a beruházók, az ingatlanközvetítők, az ingatlanfelújítók, a befektetők és az ingatlant finanszírozók is. Ügyfeleik is ott lesznek: magánszemélyek és cégek tulajdonosai, döntéshozói. Akik ingatlanvagyonnal rendelkeznek, és terveik vannak hasznosítására, eladására, vételére.

Az ingatlanszakma és az ügyfelek találkozóját – az ingatlankezelők, -beruházók, -közvetítők és -felújítók napját – ezentúl minden évben megrendezzük.

A szakma legjelesebb képviselői lesznek az előadóink. Minden témában jut idő érdekes beszélgetésekre is. A kiállítók, az előadók és a konferencia vendégei egész nap egymással ismerkedhetnek, tapasztalatokat cserélhetnek és persze, üzleteket is köthetnek. 1000 embert várunk!

Találkozz a szakmával és az ügyfeleiddel! Bővítsd az üzleti kapcsolataidat!

Programok

Ezer ingatlanbizniszben érintettel személyes találkozó lehetősége!

Ingatlanpiaci trendek

Merre húzza idén a gazdaság az ingatlanpiacot? Kormányzati tervek a beruházási kedv érdekében. Családi házak, társasházi lakások, bérletek kereslete-kínálata. Ingatlanberuházók, -fejlesztők üzleti számításai. Hol van most számukra vonzó terep? A zöldítésében a jövő. Ahol a technológiai és fenntarthatósági szempontok összeérnek. Innovatív fintech megoldások az ingatlanpiacon. Miért jó, ha az ingatlanoknak van szervizkönyve? Irodabérlet, raktár, logisztika. Home office miatt le, ellátási lánc miatt fel. Cégben tartsuk az ingatlant, vagy magánvagyonban?

Pénz! Pénz! Pénz! Honnan szerezzünk?

Magán-, és intézményi befektetők elvárásai. Beruházáshoz hitel vagy más pénzügyi lehetőségek. Mire vigyázzunk az ingatlanbiztosítás megkötésekor? Pénz az ingatlanban. Pénz az ingatlanhoz. Adás, vétel, közvetítés. Ingatlanbecslés. Ne hagyd ki a vásárlás előtt. Sok minden kiderülhet, amikor már késő!

Sok új elvárás, amihez igazodni kell!

Egyre nagyobb felelősség a társasházkezelőkön. 1,5 millió lakás érintett. e-ING. Készüljünk fel az ingatlan-nyilvántartási rendszerre! A felújítás, megújítás, átépítés legnagyobb megrendelői a társasházkezelők. Mi van most az érdeklődésük középpontjában? A társasházi ingatlanbefektetések kockázatai. eHÁZ. Milyen új ajánlatok jelentek meg a piacon a társasházkezelők feladatainak megoldásához?

Kitörési lehetőségek az árak, költségek és megrendelések fogságából.

Ingatlanberuházók mozgási iránya, érdeklődési körük. Külföldi ingatlanberuházókra várva. Ingatlanalapok, tőzsdei cégek és az ESG. 360 fokos fordulat a gondolkodásmódjukban. Előnyben a zöld! Intézményi befektetők és magánbefektetők legújabb kedvencei.

Nekik áll most a zászló!

Építőipar végre növekedésben. Építőanyagárak alakulása. Új, hasznos szolgáltatási ajánlatok a felújítók részéről a társasházkezelők részére. Új, innovatív építkezési, felújítási, karbantartási és energiaköltség-csökkentési megoldások. Miért érdemes beruházni a felújításba? Rendszeres karbantartásban a spórolás. Energetikai rendszerek felújítása. Miért éri meg? Home staging, az új értéknövelő szolgáltatás. Költs rá, hogy még többért add el! Okos otthonok, irodák. Nem csak vízió.

A szakma képviselőinek fóruma a legfontosabb kérdésekről.

Hol hirdessük meg a leszerződött ingatlanokat? Tömörüljünk a nagy ingatlanközvetítő cégekbe, vagy maradjunk egyedül? Kisebb területen legyünk szakértők, vagy nagy országos láncokhoz kötődjünk? Hány százalék most a jutalék? Miért van ekkora fölénye a lakáshirdetésekben a legnagyobb portálnak? Milyen szabályok szerint kell dolgozni ahhoz, hogy az ügyfél bizalmát elnyerjük? Mi most az eladható és mi az eladhatatlan ingatlan az országban?

Már másnap használható friss üzleti információk szerzése!

Részvételi díjak

Early bird​

24.500 Ft + Áfa
2024.09.20-ig

Normál

29.000 Ft + Áfa
2024.09.20 után

Figyelem! A THT előfizetői ár a kuponkóddal aktiválható!

PP Konferenciák 2023. II. félév másfél percben

A kiállítók értékes ajándékokkal, szolgáltatáskuponokkal várják!
A részvételi díj bőségesen megtérül!

A rendezőkrőlA Társasházi Háztartás szaklap és konferenciák – THT – 25 éve a társasházkezelőket (ma már azok több mint a felét, mögöttük majd 800 000 lakást) látja el szakmai információkkal. Évente több nagy létszámú rendezvényén, szakmai lapjában a műszaki, pénzügyi, biztosítási, jogi, számviteli és számtalan egyéb oktatási és továbbképzési információs szolgáltatásaival áll a társasházkezelők és a hozzájuk tartozó lakások tulajdonosai mögé.

A PP Konferenciaközpontra a kkv-döntéshozók már 23 éve biztosan számíthatnak. A PP Konferenciák (előző nevén Piac & Profit Konferenciák) évi 37 országos üzleti konferenciával segítik a vállalkozások vezetőit az azonnali, jó döntések meghozatalában! A PP Konferenciaközpont mögött közel 800 konferencia,
130 000 résztvevő, több mint 11 000 előadás van. Szakmai konferenciák (személyes és videón megtekinthető), díjátadó gálák, szakmai fórumok, üzleti találkozók, viták, networkingek, workshopok, tréningek sokasága. A hazai üzleti szereplőket, tulajdonosokat, cégvezetőket, döntéshozókat látják el évente átlag 35-37 üzleti témában aktuális információkkal, trendekkel, segítve a jó döntéseik meghozatalát.

Ajándék könyvek, meglepetések a támogatóktól!

Konferenciatámogatói státuszok

A Konferencia és EXPO csak helyszínes részvételű.

A támogatói státuszokról és a velük járó jogosítványokról
egyéni megkeresésre részletes információkat adunk.

Érdeklődés jelzése:
konferencia@ppkonferencia.hu

Azonnal jelentkezünk, s küldjük a Kiajánlót!

Telefon: +36 20 2623060