PP konferenciák

Újranyitás!
Remény a turizmus életre keltésére

Nagyon régóta a „Zárva” táblát kellett kitenniük a szálláshely-szolgáltatóknak, utazásszervezőknek, vendéglátóknak, a turistákat utaztatóknak, a szórakoztatás, a kultúra és rendezvényszervezés intézményeinek, vállalkozásainak és azok alvállalkozóinak. A turizmus a teljes vesztegzárból csak mostanában szabadul.  Senki nem tudja, hogy közben mennyien adták fel és mennyien maradtak talpon, készen az újranyitásra.
Óriási bizonytalanság közepette már nyithatnak a teraszok, ami a vendéglátók csupán 40 %-át érinti.
A 4 millió vakcina után beígért belső terek feltételekhez kötött megnyitása már a szálláshelyek, rendezvények  mozgolódását is előidézte.  A nyári szálláshelyek 80 %-át  már az előzetes akciókban lefoglalták. A védettségi igazoláshoz kötött szórakozás, mozi, színház, kulturális rendezvények látogatása körül még nagyon sok a bizonytalanság.
Csak a belföldi turizmus mozdulására van kilátás, s csak a nyári hónapokra látunk előre. A külföldi turisták megindulása még odébb van. Az utasszállítás és a nemzetközi konferenciaturizmus, a nagy kulturális fesztiválok, a fővárosi szállodák külföldi vendégekkel ellátottsága még nagyon távoli remény. Erősen költségigényesnek látszik a vendégek egészségügyi biztonságának és beléptetésük megoldása.
Támogatásokat, adókönnyítéseket ígért a kormány az ágazatnak, a turizmus piacának élénkítésére is számos segítség érkezik.  Az állagromláson keresztül ment és pénzügyileg kivérzett, eladósodott ágazat szereplőinek súlyos gondja, hogy miből töltsék fel a készleteket, végezzék el a karbantartást, s hogyan szerezzék vissza az elvesztett, szakképzett munkaerőt. Az újra bezárás réme is ott lebeg a fejük felett. Nem tudják előre, milyen adózási, szabályozási könnyítésekkel számolhatnak. Lesz-e a katasztrófa sújtotta ágazat számára kártérítés, ami az elszenvedett veszteségeiket némileg pótolja?   
A konferencia a leállított turizmus vállalkozóinak ad konkrét szakmai segítséget az újrainduláshoz. Várjuk a konferenciára a szálláshelyszolgáltatókat, utazásszervezőket, vendéglátókat, az utasokat szállítókat, a szórakoztatás és kultúra, valamint a rendezvényszervezésben érintett vállalkozásokat! Sok új információt adunk át a jövő gyors megtervezéséhez, az újrakezdéshez – akár más alapokon is.

Tovább olvasom »

Kockázattűrő vállalati modell
Verjük le a krízisálló cölöpöket!

Aggódsz a jövő miatt? Elveszett a biztonságérzeted? A bizonytalan környezet állandósult? Egekbe emelkedtek a kockázati tényezők?
A jövőtől való félelem és a visszatérésben reménykedés helyett inkább alakítsuk át a céget kockázattűrővé, krízisállóvá!
Az aggódásainkat fel kell váltanunk bizonyosságra! A bizonyosság a jó válságbiztos, kockázattűrő, válságra immunis vállalati modellünkben legyen, ne a külső körülményekben.  Ha sikerül, mindig lesz, aki elvégezze a munkát, nem kell félni, hogy leáll a cég.
Kockázattűrő vállalati szervezetre, alapokra, stratégiára is szükségünk van,  hogy soha többet ne érjen felkészületlenül bennünket egy  váratlan válság, természeti katasztrófa.
Várjuk azokat a cégvezetőket, akiknek sikerült a kockázattűrő cégükkel szembe szállni a nehézségekkel, de tudják, hogy még nincs vége. Várjuk azokat a döntéshozókat,  akik már meglépték a legszükségesebbeket és még sok tanácsra van szükségük a végső eredményhez. S várjuk a most talpra állókat, akiknek még nem késő elkezdeniük egy más vállalatot felépíteni. A sikeres receptet átadjuk.

Tovább olvasom »

Pénz a jövőért. Dél-Alföld régió
Éljünk a támogatott forrásokkal!

Az Európai Unió 2021-2027-es időszakának költségvetéséből Magyarország soha nem látott mennyiségű pénzre, mintegy 18 ezer milliárd forintra számíthat! Az újrainduláshoz és fejlesztéshez rengeteg  rendkívül alacsony kamatozású hitelből válogathatnak a kkv-k. Nagy az érdeklődés a most meghirdetett 10 millió forintos kamatmentes gyorshitel iránt is. Az MNB újabb 500 milliárd forinttal növelte az NHP Hajrá fejlesztési hitelkeretét. Az MFB-tőkeprogramokra, kedvező kamatozású hitelforrásokra is lesz még bőségesen pénz. A Széchenyi Hitelkártya-programok változatlan feltételekkel folytatódnak. Az állam garanciavállalással továbbra is beáll a vállalkozások mögé.  
Ne menjünk el a pénz mellett! Hajoljunk le érte! Még sokáig rá leszünk szorulva a kölcsönforrásokra, a pandémia okozta világválságból, recesszióból kilábaláshoz nyújtott segítségekre.
Várjuk a mikro- kis- és középvállalati döntéshozókat! Minden forrásról, támogatásról, a pénzügyi nehézségek áthidalására alkalmas megoldásokról a legfrissebb információkkal készülünk. Előadóink azonnali, és még utána 6 napig tartó konzultáción adnak személyre szabott tanácsokat, információkat.

Tovább olvasom »

Munkaerő-piaci trendek – 2021
A munka új értelmezésének éve

Friss felmérések szerint a Covid harmadik hullámának lecsengésében reménykedve minden harmadik hazai vállalat létszámnövekedéssel számol. A munkavállalók 35 %-a munkahelyváltást fontolgat. A távmunka bűvölete erősen veszített a fényéből. Az első hallásra logikátlan tények mögött egy új típusú munkafelfogás megszületése áll. 2021-ben már egy paradigmaváltáson átesett munkaerőpiaccal kell számolnunk.
A munkavégzés paradigmaváltása az elmúlt egy év alatt zajlott le, s mindent megváltoztatott. A mentális sérülések és a munkaadó cég iránti elköteleződés drasztikus csökkenése, a csapatmunka romlása új kihívások elé állította az embereket, cégvezetőket.  Felértékelődött a munkavállalók egészsége és biztonsága, a kulcsmunkatárs megtartása. A legnagyobb kockázati tényezővé vált a betegségek miatti hiányzás.
Mit tehetünk azért, hogy a folyamatos munkavégzést ne veszélyeztesse a pandémia bármilyen fokú jelenléte? Erről szól a videókonferencia. Fel kell készülnünk időben a virtuális térből érkezők munkahelyekre visszatérésére! A munkatársakból sokkal erősebb változásképességet kell felszínre hozni, s a gyors digitalizációra alkalmassá kell válniuk az idősebbeknek is.
Várjuk a munkaadókat, cégvezetőket, HR-vezetőket, a munkavállalók képviselőit, a tanácsadókat, akik úgy érzik, hogy jobban meg kell érteniük a munkavállalók új elképzeléseit, hozzáállását és szeretnék jobban a céghez kötni a kulcsembereket, megbízható, lojális munkatársakat.

Tovább olvasom »

Cégmarketing – 2021
Marketing online-ba zárva!

Most legyünk okosak és eredményesek! Amikor csak kérdések vannak, de válaszok nem. Kinyílik-e a világ újra, vagy marad minden online? Merre mozdulnak a célcsoportok? Hol, mivel, hogyan érhetjük el fogyasztóinkat, ügyfeleinket ebben a médiazajos világban, hogy meghallják az üzeneteinket?
Csak azt tudjuk, hogy felértékelődtek az emberi kapcsolatok. Átalakultak a fontossági sorrendek. Eltűnt a kiszámíthatóság. Csak tiszta és egyértelmű üzeneteket hallanak meg a fogyasztók, az ügyfelek. Amitől a biztonságérzetük erősödik. A kényelmesen, nagyon gyorsan és egyszerűen elérhető szolgáltatásokra mondanak igent. A fizikai jólét helyett a mentális jólét került a középpontba. Izolált környezetben családban vagy magányban bezárt emberekhez kell üzeneteinket eljuttatni.
A cégmarketing új kihívásairól, a szemléletváltásról, az üzeneteink eredményes átformálásáról, az emberek, ügyfelek igényeinek megváltozásáról és az azokra adható eredményes, jó válaszokról, és nem utolsósorban az ehhez szükséges technológiákról szól a Cégmarketing trendek idei konferenciája.
Sok hasznos tanácsot nyújtanak a kkv-döntéshozóknak a marketingszakma legjobbjai, hogyan kell a marketingmunkánkban felerősíteni az emberek biztonságérzetét, és eredményes cégmarketinggel bevételt termelni kis- és középvállalati szinten.

Tovább olvasom »

KKV-AKADÉMIA 2021 1. féléves videókonferenciák
Naprakész tudás kkv-döntéshozóknak

A világjárvány okozta felfordult világunkban már szinte naponta változnak a trendek. Sűrűn követik egymást a váratlan, kiszámíthatatlan események, melyekhez azonnal igazodnunk kell. Az üzleti döntéshozóknak nagy szüksége van a piaci elemzésekre, előrelátásra, a gyors, helyes döntés meghozatalára.
A KKV-AKADÉMIA immár 11. éve továbbképzési kurzusra  hívja az elfoglalt vezetőket. Az üzletmenet minden területéről, szinte életmentő trendeket osztunk meg, a fejlődés, változás irányait és konkrétumait mutatjuk meg a döntéshozóknak. A kiszámíthatatlanhoz alkalmazkodás, a bizonytalansághoz igazított működés nem megy másként, csak az új tudások, gyakorlatok megismerésével és azonnali beépítésével a cég mindennapi működésébe.
Előregisztráció a 2021. 1. féléves konferenciákra akár 35 %-os kedvezménnyel!
Minden PP videókonferencia 2021-ben is 7 napon át megnézhető!

Tovább olvasom »

A KKV-AKADÉMIA 2020. őszi videókonferenciák egy csomagban
A túlélés és újrakezdés eszköztára egy linken

A PP Videókonferenciáknak egyben biztosan nagy az előnyük a helyszíniekhez képest. Nem lehet róluk lemaradni, ha az élőközvetítés napján nem értél rá megnézni. A 2020 őszi PP Videókonferenciák tartalma még egy jó darabig biztosan aktuális marad. A vírusjárvány miatt életünket teljesen megváltoztató trendekről szóltunk, a máról és a holnapról. Ha lemaradtál róluk, most bepótolhatod.
Rendelj meg többet egyszerre! Így jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzá utólag a túlélés és újrakezdés eszköztárához. A prezentációkat is átadjuk.
Nem maradtál le róla!
A 2020. őszi PP Videókonferenciákat utólag megnézheted!

Tovább olvasom »

További konferenciák

Újranyitás!

máj
27

Országos élő videókonferencia. (7 napig visszanézhető!)