PP konferenciák

Nem maradtál le a KKV-Akadémia videókonferenciáiról

Nehéz konferenciaszezon volt az idei. A vészhelyzet kihirdetésének másnapján azonnal áttértünk az élő videókonferenciákra. Célunk a gyors segítségnyújtás volt a kkv-döntéshozóknak a leállás kezeléséhez, a túléléshez és az újrakezdéshez. Előadóink az eddig soha meg nem élt helyzethez adtak gyors kapaszkodókat.

A videófilmek azért jók, mert megmaradnak, visszanézhetők. .Az abban elhangzottak pedig aktuálisabbak, mint valaha.

Az életünket teljesen megváltoztató trendekről szóltunk, a máról és a holnapról: a digitális irodára váltásról, az üzleti kultúra új paradigmáiról, a webkereskedelemre áttérés szükségességéről, a cégmarketing új fordulatairól, a profi céggé válás kényszeréről, a teljes üzleti modellváltás szükségességéről, a támogatási segítségek, pénzek igényléséről és a cégvezetők saját tapasztalatairól, problémamegoldásairól.. ­

Nem maradtál le a túlélés és újrakezdés eszköztárához hozzájutásról. Megosztjuk veled utólag is.

Tovább olvasom »

KKV-AKADÉMIA 2020 őszi konferenciák
Továbbképzés kkv-döntéshozóknak

A BKIK-val közös KKV-AKADÉMIA rendezvénysorozat immár tizedik éve félévente továbbképzésre hívja az elfoglalt vezetőket. A vezetői tudás ugyanis egyre gyakrabban igényli a megújulást, a lépéstartást a rohamosan változó gazdasági, technológiai környezetben. A napi változások nyomon követése, a tudások összeszedése nem mehet másként, csak úgy, ha rászánunk néhány napot, a legjobb szakértőktől tanulunk. Gyakorlatias tudásukat akár már másnap beépíthetjük a döntéseinkbe.

Ismét, mint minden évben, előregisztrációt hirdetünk.

Tovább olvasom »

Social Media – 2020
Adj ütős szakmai tartalmat!

10. alkalommal rendezzük meg a Social Media nagy konferenciát a közösségi oldalak üzleti célú használatának legújabb trendjeiről. A social media legjobb szakértői, a szakma legkiválóbbjai, visszatérő és új előadóink várnak benneteket, hogy megosszák a koronavírus által teljesen átszabott közösségi marketing gyakorlatot. Üzleti bevételt generáló gyakorlati tanácsokat, tudásokat osztanak meg veletek.
Az idei őszi konferencia fókuszában a social media elsődleges hírforrás szerepe és a mindent elsöprő szakmai tartalom diadala áll. Készülj fel az új hangra, stílusra, megszólításra, és a célcsoport teljesen megváltozott ízlésére, reakcióira, igényeire. Rá fogsz jönni, hogy minden szöveget, tartalmat újra kell írnod.
Várunk idén is! Ott a helyed, ha kkv-vezető, tulajdonos, döntéshozó vagy, ha marketingszakemberként a te dolgod a social media eredményes üzleti célú használata a cégnél, ha fel szeretnéd frissíteni a tudásodat, ha találkozni akarsz sok üzleti szereplővel, ha az előadókkal személyesen szeretnél konzultálni.

Tovább olvasom »

További konferenciák

Social Media – 2020

sze
10

Budapest, Sugár Üzletközpont, Rendezvénycsarnok. Örs vezér tere 24. (vagy videóközvetítés)