PP konferenciák

Social Media –2021
Újratervezés!

Újra kell terveznünk a social media aktivitásunkat, mert az emberek egyre tudatosabban rendelkeznek saját adataik felhasználásáról. Május óta az iOS-felhasználóknak már több mint kétharmada (az okostelefont használók több, mint 5 milliárdan vannak) nem adja meg az engedélyt adataik felhasználására az alkalmazások között. A Facebook vergődik. A hirdetések egyre drágábbak, az eredményességük egyre rosszabb. A felhasználók követése rendkívül megnehezült. Kinccsé vált a jó adat.
A feladat nem egyszerű, de nem megoldhatatlan. Okos, automatizált és személyre szabott követőrendszerekkel pedig biztos a siker. Időben készüljünk fel az újratervezésre! Egy percet sem hagyhatunk ki a változások követésében. Különben az értékesítési bevételünkben meglepő visszaeséseket tapasztalhatunk. A social media ugyanis még mindig a legjobb értékesítési, brandépítési felület.
Ismerjük meg a legfrissebb trendeket, készüljünk fel a közeli nagy változásokra!
Előadóink a social media legjobb ismerői. Segítségükkel megtudjuk, hol találjuk meg a vevőinket, hogyan szólítsuk meg őket, hol költsük el hatékonyan a hirdetési, marketing büdzsénket. S nem utolsó sorban, hogyan kövessük a vevőinket, célcsoportunkat, érdeklődőinket a megnehezített körülmények között.
A 12. Social Media nagykonferenciára várjuk a kis-, közép- és nagyvállalati döntéshozókat, a vállalkozások, vállalatok marketingvezetőit, tanácsadókat, a marketingszakma trendeket megismerni akaró képviselőit. Találkozzunk újra, személyesen!
Earlybird kedvezménnyel indulunk!

Tovább olvasom »

KKV-AKADÉMIA 2021 2. félév
Helyszíni és hibrid konferenciákra előregisztráció

A kiszámíthatatlanhoz alkalmazkodás, a bizonytalanságban is biztosan sikeres működés nem megy másként, csak  új tudások, gyakorlatok megismerésével és azonnali beépítésével a cég mindennapi működésébe. A KKV-AKADÉMIA immár 12. éve továbbképzési kurzusra hívja az elfoglalt vállalkozásvezetőket.  Nagyon kevés időráfordítással hatalmas tananyagot, sehol máshol ilyen kevés idő alatt nem megszerezhető információkat adunk át. Visszatérő és új témáink programjain keresztül az üzletmenet minden területéről azonnal használható tudásokat, a közeli jövő várható, az ajtón kopogtató változásait, trendjeit gyakorlati tanácsok formájában adjuk át. A fejlődés, változás irányait és konkrétumait mutatjuk meg a döntéshozóknak rendkívül gyakorlatias megközelítésben.
Erről híresek, ezért népszerűek a PP Konferenciák!

Tovább olvasom »

A 2021. I. féléves videókonferenciák utólag megrendelhetők
A túlélés és újrakezdés hasznos eszköztára

Nincs semmi veszve, ha az élőközvetítés napján nem volt ideje megnézni a konferenciákat! A 2021 I. féléves PP videókonferenciák tartalma még egy jó darabig biztosan aktuális marad. A koronavírus-járvány miatt életünket teljesen megváltoztató trendekről szóltunk, a máról és a holnapról.
Ha lemaradt róluk, most bepótolhatja!
Rendeljen meg többet egyszerre! Így jelentős kedvezménnyel juthat hozzá utólag a túlélés és újrakezdés még sokáig használható eszköztárához. Az előadók prezentációit is átadjuk!
 
A 2021. tavaszi PP videókonferenciák utólag is megnézhetők!

Tovább olvasom »

További konferenciák