PP konferenciák

Várunk 2022-ben is a KKV-AKADÉMIA konferenciáira!
Választhatsz a helyszíni és a távoli részvétel között!

A közeljövőben még biztosan marad a bizonytalanság, a váratlan globális katasztrófahelyzetek miatt extra kockázatos üzleti környezet. A gyorsan változó, kiszámíthatatlan világban sikeres működés nem megy másként, csak új tudások, gyakorlatok megismerésével és azonnali beépítésével a cég mindennapi működésébe. A KKV-AKADÉMIA továbbképzési kurzusra hívja az elfoglalt vállalkozásvezetőket.  Nagyon kevés időráfordítással, kevés idő alatt, másként nem megszerezhető gyakorlati tudásokat, tapasztalatokat osztanak meg a legjobb szakértők. A fejlődés, változás irányait és konkrétumait mutatják meg a döntéshozóknak rendkívül gyakorlatias megközelítésben.
Erről híresek, ezért olyan népszerűek a PP Konferenciák!

Tovább olvasom »

Pénzdömping kkv-knak – Budapest
Sürgősen vegyük fel a pénzt!

Még év végéig biztosan maradnak az elhanyagolható nagyságú vagy O-kamatozású hitelek a gazdaságot újraépítő támogatott programoknak köszönhetően. Aki tudja, azonnal vegye fel az inflációnak fittyet hányó támogatott hiteleket, mert az infláció egyre nagyobb!

Jelentős pénz ömlik a gazdaságba a koronavírus-járvány okozta károk helyreállítására a kkv-k talpra állásához, megerősödéséhez. A növekvő infláció ellenére a kamatokat rendkívül alacsonyan tartó kormányzati pénzeken kívül megindultak az új EU-pályázati kiírások is. Újra lehet vissza nem térítendő támogatásokhoz jutni, ami a nem forráshiányos cégek számára a legelőnyösebb! Nagyon előnyös képzési támogatás nyílt! A most még bőséges választékról előadással, és személyes konzultáció keretében számolnak be a Pénz, de honnan? konferencia előadói.

Ne hagyja ki a konzultációs segítséget, a cégére testre szabott pénzügyi tanácsokat!

Várjuk a mikro-, kis- és középvállalati döntéshozókat, egyéni vállalkozókat! Kezdőket és újrakezdőket is! Minden forrásról, támogatásról a legfrissebb információkat hozzuk.  
Választhat: Helyszínre jön vagy távolról, videón követi a konferenciát!

Kérjük írja be a regisztrációs űrlap\" Megjegyzés\" ablakába:
1. helyszín, vagy 2. videó!
 

Tovább olvasom »

Brandépítés – 2022
Nem árt az éberség!

Új trendek jönnek ismét. A régieket nagyon gyorsan elsöprik a sűrűn jövő krízisek. Ami biztosan megmarad a pandémia legmélyebb bénultsága idejéből, az a munkáltatói márka egekbe emelkedése, ahol az otthoni munkavégzés jóléti foglalkoztatássá vált. Az is biztosnak tűnik, hogy a  felelős, a gondoskodó, a környezettel, a segítségre szorulókkal törődő vállalatnak a jövőben nagyobbak lesznek az esélyei az elismertségre, mint valaha.
A túlpolitizáltság miatti veszélyek azonban erős óvatosságra intenek. A véleménynyilvánításnak ugyanis túl nagy a kockázata. A saját sztori, történet még mindig visz mindent. A hamisság hamarabb kihallatszik, mint bármikor. Több és gyorsabb a sikersztorik tündöklése és bukása is. A social media brandépítésre alkalmassága csökken, a social media presztízsével együtt.
Aki fenn akarja tartani cége és termékei jó hírnevét, nagyon éberré kell válnia. A cég karaktergyilkossága is bármelyik pillanatban megtörténhet. Ilyen világot élünk.
Előadóink, a legjobb brand- és márkaépítési szakemberek sokat tudnak segíteni a közeli jövőbe látáshoz.

Várjuk a kkv-döntéshozókat a kommunikációs és marketingvezetőket, szakembereket, tanácsadókat, a hirdetési, ügynökségi szakmák képviselőit.  

Tovább olvasom »

További konferenciák