KKV-AKADÉMIA 2021 1. féléves videókonferenciák

Naprakész tudás kkv-döntéshozóknak

Időpont: 2021. január 01. - 2021. június 06. , Helyszín: Országos élő videókonferencia. (7 napig visszanézhető!)

A világjárvány okozta felfordult világunkban már szinte naponta változnak a trendek. Sűrűn követik egymást a váratlan, kiszámíthatatlan események, melyekhez azonnal igazodnunk kell. Az üzleti döntéshozóknak nagy szüksége van a piaci elemzésekre, előrelátásra, a gyors, helyes döntés meghozatalára.
A KKV-AKADÉMIA immár 11. éve továbbképzési kurzusra  hívja az elfoglalt vezetőket. Az üzletmenet minden területéről, szinte életmentő trendeket osztunk meg, a fejlődés, változás irányait és konkrétumait mutatjuk meg a döntéshozóknak. A kiszámíthatatlanhoz alkalmazkodás, a bizonytalansághoz igazított működés nem megy másként, csak az új tudások, gyakorlatok megismerésével és azonnali beépítésével a cég mindennapi működésébe.

Előregisztráció a 2021. 1. féléves konferenciákra akár 35 %-os kedvezménnyel!

Minden PP videókonferencia 2021-ben is 7 napon át megnézhető!

más képpel 800x210

KKV-AKADÉMIA  2021
1. féléves videókonferenciák

Naprakész tudás kkv-döntéshozóknak

 

Időszak: 2021. január 1.– június 24.

Helyszín: KKV-AKADÉMIA 1. féléves országos videókonferenciák

Kiszámíthatatlan a holnap? Tudd meg időben, mit lépj azonnal!

A nehéz időkben is biztosan számíthatsz a PP Konferenciák segítségére az azonnali, jó döntések meghozatalában!

 

A videókonferenciák a meghirdetés napján élőben, s utána még 6 napig visszanézhetően visszanézhetőek bárhonnan, bármilyen eszközről!

p

Témák, időpontok      

 

Energiában a pénz                               Június 3.

Biznisz a virtuális térben                  Június  17.

PÉNZ a túléléshez – 3. hullám        Június 24.

 

 

Több konferencia együttes megrendelése esetén akár 35 %-os extra-kedvezmény!

A KKV-AKADÉMIA rendezvényeire lehet többre együttesen és külön-külön is regisztrálni! 

Egy videókonferencia részvételi díja egyenként: 14 000 Ft + áfa/fő/konferencia

 

Előregisztrációs  kedvezményes csomagáraink (dupla earlybird!)

3 videókonferenciára együttes regisztrációs díj konferenciánként 11.000 Ft + áfa

 

Figyelem!

 1. A járvány leállása és a biztonságos körülmények fennállása esetén a részvétel érvényes a helyszíni konferenciákra is (cateringgel együtt)!
 1. A videókonferenciákon is biztosítjuk a személyes konzultációt az előadókkal!

 

FONTOS!

Az egyes videókonferenciák programja és azokra külön regisztráció leghamarabb a konferencia időpontja előtt öt héttel lesz elérhető!  

Csomagajánlatainkat a regisztrációs űrlapon, a Részvételi díjak fül alatt tudja kiválasztani.

Amennyiben nem mind a 3 videókonferenciára  regisztrált, kérjük, hogy azonosítás miatt a “Megjegyzés” rovatban  tüntesse fel a kiválasztott, megrendelt események nevét vagy/és dátumát.

 

Elökedvezményes regisztráció

A konferenciákon résztvevőknek a következő szolgáltatásokat adjuk:

 • a szakmai program élő videóközvetítéséhez jutást (egyéni jelszóval, internetes felületen és facebook zárt csoportban).
 • az elhangzott előadások prezentációinak (melyek közzétételét az előadó engedélyezi) letöltését;
 • a videókonferencia élőközvetítéséhez egyéni kódot és annak 7 napig használatát.

Részvételi feltételek


 • A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

 • A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

 • Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

 • Lemondást csak írásban fogadunk el az időben legkorábbi, megrendelt konferencia időpontja előtt legkésőbb 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
  A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a konferencia@ppkonferencia.hu e-mail címen jelezze!

 • A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy az elektronikusan megküldött számlakép alapján legyenek szívesek a részvételi díjat fizetni.

 • Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

 • Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet, illetve fotók. Ezeket a hang és képanyagokat print és online lapjainkban, a konferenciáról tudósításban felhasználhatja.Lemondási feltételek


 • A regisztráció lemondását a fentiekben foglaltaknak megfelelően áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

 • Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a konferencián, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a konferencia@ppkonferencia.hu e-mail címen jelezze!

 • Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
  e-mail: konferencia@ppkonferencia.huRendező

Kiemelt szakmai partner

További konferenciák

KATA!

aug
18

Élő videókonferencia konzultációval