Szellemi tulajdon – A láthatatlan vagyon

Ne hagyd elveszni a cég valódi értékét!

2020. január 23.

Budapest, BKIK Székház Krisztina körút 99.

Tematika nyomtatása

A szellemi vagyon drasztikusan növeli a cégértéket. Érvényesítsük !

A saját tőkéd benned és a cég innovativitásában van. Értékeld fel!

Akár a háromszorosát is éri a céged. Ne dobd a kukába!

Program

Regisztráció: 9.00–

9.30–10.00 A szellemi tulajdon védelme Magyarországon – helyzetkép és lehetőségek.
Dr. Németh Gábor jogi és innovációs elnökhelyettes, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

10.00–10.30 A láthatatlan vagyon megjelenési formái. Hogyan tegyük láthatóvá?
Kiss János József magyar és európai szabadalmi ügyvivő, innovációs és iparjogvédelmi szakmérnök, Glósz és Társa Kft.

10.30–11.00 A Szellemi tulajdon integrálása a vállalati értékteremtő folyamatba. A szellemi vagyon védelme és hasznosítása a gyakorlatban, nem csak iparjogvédelmi eszközökkel.
Dr. Molnár István a Danubia IP ügyvezető igazgatója, magyar és európai szabadalmi ügyvivő, Danubia Szabadalmi és Jogi Iroda Kft.

11.00–11.20 A jogdíjkedvezmények rendszere. Éljünk vele!
Csővári István ügyvéd, partner, Jalsovszky Ügyvédi Iroda

11.20–11.40 Konzultáció az előadókkal, kávészünet

11.40–12.10 Az üzleti know-how, mint szellemi alkotás.  Ne hagyjuk eltűnni!
dr.Szabó Gergely ügyvéd, Kocsis és Szabó ügyvédi Iroda

12.10–12.40 Vagyongazdálkodás a cégérték növelésé érdekében az innovációmenedzsment eszközeivel.
Glósz Andrea ügyvezető, Glósz és Társa Kft.

12.40–13.10 A Szellemi Tulajdon mely részei értékelhetőek?  Hogyan jelenhetnek meg a cég számaiban? Mikor és miért érdemes szellemi tulajdont értékelni?
Pethő Levente szellemi vagyon-kezelési tanácsadó, Danubia IP Innovációs Tanácsadó Kft.

13.10–13.50 Konzultáció az előadókkal, ebédszünet

13.50–14.10 Mit lehet védjegyeztetni és miért van rá szükség?
Horváth Dénes MBA ,iparjogvédelmi képviselő és tanácsadó, XLEXUM IP Kft

14.10–14.30 Startup vagyok, legfőbb értékem a szellemi vagyonom! Praktikus IP tanácsok kezdő vállalkozóknak.
Dr. Botos Viktor ügyvezető, Magyarországi Elektronikai Társaság (MELT)

14.30–14.45 Szellemi tulajdon kezelése a Duna régióban. KnowING IPR projekt.
Harsányi Mónika irodavezető, BKIK Projektmenedzsment Iroda

14.45–14.55 Szellemi érték = láthatatlan érték?
Augusztini Krisztián értékesítő és termékmenedzser, Onbox

 

15.00–15.20 konzultáció az előadókkal

 

Több regisztrációt nem tudunk fogadni. A létszám betelt. Szíves elnézésüket kérjük!

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99. 7. emelet)