KKV-AKADÉMIA 2021 2. félév

Helyszíni és hibrid konferenciákra előregisztráció

időpont:
2021. július 19. - 2021. november 22.

helyszín:
1016 Budapest, Krisztina krt. 99.


A kiszámíthatatlanhoz alkalmazkodás, a bizonytalanságban is biztosan sikeres működés nem megy másként, csak  új tudások, gyakorlatok megismerésével és azonnali beépítésével a cég mindennapi működésébe. A KKV-AKADÉMIA immár 12. éve továbbképzési kurzusra hívja az elfoglalt vállalkozásvezetőket.  Nagyon kevés időráfordítással hatalmas tananyagot, sehol máshol ilyen kevés idő alatt nem megszerezhető információkat adunk át. Visszatérő és új témáink programjain keresztül az üzletmenet minden területéről azonnal használható tudásokat, a közeli jövő várható, az ajtón kopogtató változásait, trendjeit gyakorlati tanácsok formájában adjuk át. A fejlődés, változás irányait és konkrétumait mutatjuk meg a döntéshozóknak rendkívül gyakorlatias megközelítésben.


Erről híresek, ezért népszerűek a PP Konferenciák!

800x210

KKV-AKADÉMIA  2021 2. félév

Helyszíni és hibrid konferenciákra előregisztráció

Aktuális tudás kkv-döntéshozóknak

 

Időszak: 2021. július 19.– december 16.

Helyszín: Budapest. KKV-AKADÉMIA országos konferenciák.

 

3 üzleti témában 80 előadó tudása a legfrissebb üzleti trendekről!

Tegyen szert piaci előnyt hozó tudásra a KKV-AKADÉMIA konferenciáin!

A helyszínen résztvevőknek grátisz networking cégbemutatkozással!

p

2021. őszi konferenciák témái, időpontjai:

 

Cégvariációk átalakulásra                                                                         December 2.

Brandépítés – 2021                                                                                        December 9.

Pénzdömping kkv-knak – Közép- Magyarország                          December 16.

 

Előregisztrációs csomagos kedvezmények  helyszíni személyes részvételnél:

 1. Lehet egyszerre többre együttesen és külön-külön is regisztrálni! Az egyes konferenciákat 5 héttel előbb hirdetjük meg, akkor indul részletes programmal az egyenkénti regisztráció 14-18 ezer forintos regisztrációs díjakon.
 2. A csomagos árak és kedvezmények csak helyszínen személyes részvételre értendők.
 3. Csak távoli részvételt, vagy videókonferenciát is igénylők + 2000 Ft/fő/konferencia felárral számoljanak!

Egy konferencia részvételi díja egyenként: 14 000 Ft + áfa/fő/konferencia.

Csomagos előrendelésnél és előre fizetésnél a részvételi díj 11 000 Ft + áfa/fő/konferencia

p

Előregisztrációs kedvezményes csomagárak

3 konferenciára együttes megrendelés: 11 000 Ft/fő/konferencia +  áfa

 

Grátisz networking részvétel cégbemutatkozó, személyes kapcsolat a többi kkv-döntéshozó résztvevővel!

Elökedvezményes regisztráció

Tudnivalók

 1. Ha a konferenciaprogramban meghirdetjük a Networking különprogramot, a helyi részvételt vásárlók jogosultak a programon részvételre!
 2. Az egyes konferenciák programja és azokra külön regisztráció leghamarabb a konferencia időpontja előtt öt héttel lesz elérhető!
 3. Csak távoli részvételre, illetve kombinált részvételre jelentkezés esetén 2000 Ft-os felárat számolunk fel konferenciánként. A részvételi lehetőségekről és azokhoz tartozó jogosítványokról tájékozódjon a Feltételek menüpont alatt

Választható részvételi lehetőségek

1. Helyszínen, személyes jelenlét
Válaszd ezt! Ha személyes konzultációt szeretnél az előadókkal, kiállítókkal s be szeretnéd mutatni a cégedet a többi kkv-döntéshozó résztvevőnek és az előadóknak  a Networking Különprogramokon. Lásd a fenti csomagos árakat!

2. Távoli részvétel videóközvetítésen keresztül
Válaszd ezt! Ha csak néhány előadásra vagy kíváncsi, nincs védettségi igazolványod, vagy valami miatt nem tudsz a konferencián jelen lenni, s ha a konferenciáról készült videófilm 7 napig utólag megtekintését preferálod. A fenti árakhoz képest 2000 Ft/fő/konferencia felár!

3. Kombinált részvétel (helyszínen és utólag videófilmen visszanézés)
Válaszd ezt! Ha ki szeretnéd használni a személyes találkozás lehetőségét az előadókkal és a networking programon a többi résztvevő kkv-döntéshozóval, s ha vissza akarod nézni az előadásokat utólag a szerkesztett videófelvételen. A fenti árakhoz képest 2000 Ft/fő/konferencia felár!

Fontos!

 1. Csomagajánlatainkat a “Regisztrációs űrlapon”, a “Részvételi díjaknál” tudja kiválasztani. A bonyolult rendelés miatt csak számlára történő fizetést fogadunk el. A kártyás fizetés lehetőségét levesszük az oldalról.
 2. Amennyiben nem mind az összes konferenciára kíván regisztrálni, kérjük, hogy a“Megjegyzés” rovatban  tüntesse fel a kiválasztott események nevét vagy/és dátumát. Ha nem a Helyszínes részvételt, hanem a Távolit, illetve a Kombinált (feláras) részvételt választja, kérem az is írja oda a kiválasztott konferenciák mellé.
 3. A konferenciákon résztvevőknek nyújtott szolgáltatásainkról tájékozódjon a Feltételek menűpontban a konferencia képe felett

 

Figyelem!

 1. Személyes részvételt is tartalmazó jelentkezést csak a kormány aktuális rendelkezéseit figyelembe véve fogadunk. Ha az aktuális szabályok előírják, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek tartózkodhatnak a helyszínen. Ilyen jellegű korlátozások nélkül természetesen oltást igazoló dokumentumok nélkül látogathatók a PP konferenciák.
 2. Helyszíni részvétel esetén a kormány erről szóló rendeletének visszavonásáig a rendezvény szervezőjének, lebonyolítójának kötelessége és felelőssége elkérni a helyszínre érkezők védettségi igazolványát, illetve személyi igazolványát, mellyel résztvevő igazolni tudja, hogy védett a vírus ellen.
 3. Helyszíni rendezvények tiltása esetén a megváltott jegyek automatikusan érvényesek az élő videókonferenciára, annak összes jogosítványával együtt. Regisztrációt lemondási időn túl a kormányzati tiltásra hivatkozva nem fogadunk el, ugyanis a meghirdetett konferenciát minden körülmények között megtartjuk. Erről és a díjkülönbségekről a „Feltételek” linkje alatt tájékozódhat.

rendezok

kiemelt szakmai partner_opten1