Digitális iroda tér nélkül

Ügyviteli trendek – 2022

2022. március 24.

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet

Tematika nyomtatása

Az iroda fogalmát, funkcióját teljesen átírta a Covid. A rugalmas munkavégzés eluralkodott, tér nélkülivé tette a munkahelyeket, felhőbe űzte az adminisztrációt és a kommunikációt. Felgyorsította az adminisztráció és dokumentálás technológiaváltását. Gyökeresen megváltoztatta az információáramlást, a külső-belső kommunikációt, a szervezet folyamatokat, az ügyintézési szokásokat. Kiirtódott az irodai munkákból az aktatologatás, a papírhelyek.

Az érintés nélküli ügyintézés kényszere miatt a hatóságok, államigazgatási szervek is villámgyorsan váltottak. Szinte minden ügyintézés áttevődött a digitális térbe. Az ügyviteli partnerek: bankok, hatóságok, könyvelés, számlázás, ügyfelek, bevallások, fizetési rendszerek adatai hálózatban, láncban kapcsolódnak össze.  Adatrobbanás következett be, hatalmas távlatokat nyitva a metaverzum felé.  

Az adat- és kibervédelemnek fel van adva a lecke, ha nem akar csak követője lenni a megnövekedett veszélyeknek.  

A cégek az elmúlt két évben informatikai, technológiai fejlesztésre költötték beruházásaik kétharmadát.  Nem, lesz ez másként a jövőben sem. A technológiaváltás diktálta kényszerpályán van ugyanis minden üzleti szereplő. 

Előadóink bemutatják a legújabb és leghatékonyabb technológiákat, megoldásokatA leghasznosabb, leghatékonyabb és minden ügyviteli problémára optimális megoldásokkal készültek. Egy nap alatt teljes rálátást és a gyors döntéshozáshoz segítséget kapnak a folyamatos fejlesztési kényszert értő és abban érdekelt kkv-döntéshozók 

Digitális iroda tér nélkül

Ügyviteli trendek – 2022

Workshopkiállításnetworking 

 

Időpont: 2022. március 24. 9.30–16.30

Helyszín személyes résztvevőknek: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet

Távolról résztvevőknek: interneten jelszóval belépéssel.

 

Érintésmentes, papír nélküli, hibrid munkahely és felhőben működik.  

Technológiai fejlesztésre kell költenünk továbbra is minden pénzünket! 

Papírhegyek helyett adatfulladás veszély? Hogyan védekezzünk? 

 

Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!
Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető!
Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)!

A helyszínen korlátozás nélkül mindenkit fogadunk! 

Program 

9.00– Regisztráció a helyszínen és a videóközvetítésre belépés jelszóval 

9.30–9.35 Demcsák Zsuzsa műsorvezető bevezetője 

9.35–9.55 Digitális ügyviteli rendszerekbe ágyazható diszruptív fintech megoldások egy kattintásra. Van-e ebben szerepe a blockchain hitelesítésnek?
Dén Mátyás András vezérigazgató,  Proptech Digital Investment Zrt. 

9.55–10.20 (Bemutató, kiállító) A digitális transzformáció harca a globális chiphiánnyal. 
A hibrid munkavégzést támogató konkrét technológiai megoldások, mint a hatékonyság és a produktivitás eszközei.
Leveli András üzlet- és termékfejlesztési igazgató, LSK Hungária Kft. 

10.20–10.40 Folyamatban a projektek.
Szederkényi Zsolt ügyvezető, xFLOWer Kft 

10.40–11.00 (Bemutató, kiállító) Papírmentes iroda, papírmentes home office.
Kovács Dóra cégvezető, Hibridlevél Kft. 

11.00–11.20 (Bemutató, kiállító) A vállalatirányítási rendszerek új funkciói, melyek megnyugtatják, a home office-ban dolgozó cégek vezetőit.
Jagodics Tamás ügyvezető, Cégmenedzser Szoftver Kft. 

11.20–12.05 Kávészünet, kiállítás megtekintése, konzultáció 

12.05–12.25 Az új technológiák és a hibrid munkavégzés új biztonsági kihívásai.
Hirsch Gábor informatikai és biztonsági szakember, Thales 

12.25–12.45 (Bemutató, kiállító) A digitális iroda alapja az elektronikus aláírás – Írjunk alá hitelesen bárhol, bármikor! 
Burik Lajos Marketing Manager, Microsec zrt. 

12.45–13.05 (Bemutató) Proaktív informatikai támogatás a digitális irodákban.
Hoffmann Zsolt ügyvezető és Öskü Dávid kereskedelmi vezető, Smart Digital Kft. 

13.05–13.25 (Bemutató, kiállító) Hogyan lehet „SMART” a tevékenységek nyilvántartása?
Mátyus Lilla Tanácsadási szakmai vezető – Crosssec Solutions Kft.

13.25–14.10 Ebédszünet, kiállítás megtekintése, konzultáció 

14.10–14.30 A szupervájzor halála.
Varró Norbert ügyvezető, Resultator Kft

14.30-14.50 BEC (Business Email Compromise) visszaélések felismerése és megelőzése a kkv szektorban.
Róth Dénes vezető tanácsadó, Vestigo 

14.50–15.10 Eredeti aláírás helyett elektronikus, szkennelt, digitális? A hatóságok, a jog és a gyakorlat által elfogadott korszerű hitelesítések. Okos szerződések. 
Pajor Dávid ügyvéd 

15.10–15.30 Kell-e fizikailag az iroda? Mi van ha nincs? A digitális munkavégzés 5. szintje.
Személyi László ügyvezető, Future-Now Consulting Kft. 

15.30–15.50 Milyen irányba mozdultak az iroda kialakítások a hibrid munkavégzés miatt? Fókuszban a közösségi tér.
Pók Enikő senior belsőépítész, ügyvezető, Környezettervezés.hu Kft 

15.50–16.10 Kiállítás megtekintése, konzultáció az előadókkal 

 

16.00–17.00 Networking különprogram 

Tájékoztató a Networking programról:

Szabadon választott Networking Program a konferencia helyszíni résztvevőinek az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával. Személyes bemutatkozás névjegycserével. Moderált program. Személyenként 1-2 perces plenáris bemutatkozás, névjegyosztás, személyes beszélgetéssel végződően. A programra jelentkezni a konferencia regisztrációs pultjánál lehet a konferencia teljes ideje alatt.

Előadóinkról bővebbet itt találhat.

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet