Stressztűrés mesterfokon

Hozzuk ki magunkból a mentális erőtartalékokat!

2020. december 3.

Országos élő videókonferencia.

Tematika nyomtatása

A világválság, a pandémia hatalmas és nagyon hirtelen jött változásokat okozott. Életünk jól felépített rendszere egy pillanat alatt kiszámíthatatlanná vált. Világszinten a kkv-k 25-50 %-a azonnal, illetve fokozatosan  felfüggesztette tevékenységét. Az egzisztenciális és pénzügyi összeomlások, bizonytalanságok megviselik az embereket, munkáltatókat és munkavállalókat egyaránt. A változás hirtelen jött és elemi erővel. S úgy tűnik, itt is marad sokáig. Be kell rendezkednünk rá hosszú távon.
Az állandósult stressz, az aggodalom, a félelem és a bizonytalanság  azonban lebetegíti az embereket és cégeket. Az otthoni munkavégzés az érintettek 85 %-ánál már mentális egészségügyi problémákat okozott.
A változás- és alkalmazkodásképesség erősítése, belső erőtartalékaink felszínre hívása és a stressz kezelése a túlélés legalapvetőbb eszközeivé vált. Törődjünk magunkkal!
Jó hír: a lelki  és fizikai állóképesség fejleszthető, akár emberekről, akár szervezetekről van szó. Az egyre nagyobb stresszhelyzetekhez hozzá lehet szokni, kezelésének technikáit el lehet sajátítani. A pozitív hozzáállású, bizakodó, gyorsan cselekvő, a változást előmozdító, azt kihívásként kezelő vezetők úrrá lesznek a nehézségeken.

A stresszel huzamos ideig együttéléshez nyújtanak segítséget a kkv-döntéshozóknak, cégvezetőknek és munkatársaiknak a tapasztalatokat gyorsan feldolgozó, abból jól működő stresszkezelési módszereket átadó előadóink

Stressztűrés mesterfokon

Hozzuk ki magunkból a mentális erőtartalékokat!

 

Időpont: 2020. december 3. csütörtök. 9.30–16.00

Helyszín: országos élő videókonferencia.  (7 napig visszanézhető!)

Sürgősen szokjunk hozzá a váratlan stresszhelyzetekhez!

A szervezetek és emberek fizikai és lelki ereje fejleszthető!

Rendezkedjünk be hosszú távon a stresszt okozó bizonytalanságra!

p

Program

9.00– Videóközvetítésbe bejelentkezés jelszóval 

9.30–10.00 Kríziskezelés. Több, mint stressz!
Szatmáriné Balogh Mária munka- és szervezeti szakpszichológus, Convictus Consult Kft.

10.00–10.30 Érzelmi intelligencia. Az érzelmes kifejezése ott, ahol szükség van rá.
Teszteld önmagad!
Toldi Zsuzsanna ügyvezető, Aquilone Training Kft.

10.30–11.00 Mindfulness (éber, tudatos jelenlét) alapú rendszertudatosság a személyes és szervezeti stresszkezelésben.
Ruzsa Ágota igazgató, Sol Intézet

11.00–11.30 Stressz HR-es szemmel. Stresszoldó szervezeti válaszok.
Hegedűs Márta CMC minősített vezetési tanácsadó, Homo Regius Tanácsadó Iroda

11.30–11.40 Konzultáció a facebook zárt csoportban, kávészünet

p

11.40–12.10 Kiégett vezetés, kiégett szervezet. Mit tehetünk?
Borbély László szervezetfejlesztő, coach, SPA Tudásbázis Kft.

12.10–12.40 Felkészülés a kiszámíthatatlanra. A működésbe szervesen beépített válságkezelés, változáskezelés.
+ TesztMennyire rugalmas a céged működése?
Katona Melinda ügyvezető, Borealis Consulting Kft.

12.40–13.10 Hogyan őrizzük meg egyensúlyunkat tartós stresszterhelés mellett?
Pintér Ferenc igazgató, Meteo Klinika

13.10–13.40 Győzd le a stresszt! Aludj jobban!
G. Németh György egyetemi docens, a Magyar Alvásszövetség elnöke

13.40–14.00 Az alvás ideális kellékei. Nem mindegy, miben alszol.
Ancsákné Piroska ügyvezető, Kaschmir Gold Kft.

14.00–14.15 Konzultáció a facebook zárt csoportban, ebédszünet

p

14.15–14.45 A lelki állóképesség, a reziliencia fejlesztése, a krízisekhez, válságokhoz hozzászokás technikái.
Kovács Eszter
 alapító tulajdonos és Cser Alexandra tulajdonos ügyvezető, Skilltogo Kft.

14.45–15.15 Túlterhelés, túlterhelődés, önkizsákmányolás. A „gyógyulás” lehetőségei és folyamata.
Dr. Ludvigh Károly ügyvezető, Stratego Kft.

15.15–15.45 Nem a stressz öl meg, hanem ahogy reagálsz rá. A stresszel való megküzdés módjai és lehetőségei.
Horváth Gabriella tanácsadó szakpszichológus

 

 

15.45– és további 6 napig: Konzultáció a facebook zárt csoportban

 A videóközvetítés aznap és még 6 napig visszanézhető!

p

p

Az élő videókonferencia részvételi díja 14.000 Ft. + áfa

Earlybird kedvezményes ára: 12 000 Ft+ áfa

A konferencián résztvevőknek a következő szolgáltatásokat adjuk:

  • a szakmai program élő videóközvetítéséhez jutást (egyéni jelszóval, internetes felületen és facebook zárt csoportban).
  • az elhangzott előadások prezentációinak (melyek közzétételét az előadó engedélyezi) letöltését;
  • a videókonferencia élőközvetítéséhez egyéni kódot és annak 7 napig használatát.

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Országos élő videókonferencia.