Helyezd biztonságba a cégvagyont!

Használj válságbiztos megoldásokat!

2021. április 15.

Országos élő videókonferencia.

Tematika nyomtatása

Az utóbbi egy évben megtanultuk, hogy egy szempillantás alatt semmivé lehetnek, eltűnhetnek a gépekben, berendezésekben, ingatlanban, ingóságban és szellemi tőkében megtestesült, folyamatosan értéket termelő javaink. A világ nagyon bizonytalanná vált. Legyünk nagyon óvatosak! Azonnal biztonságba kell helyeznünk a megteremtett értékeinket. Kezdjük ott, hogy tudjuk pontosan, mekkora és milyen vagyoni érték halmozódott fel a cégünkben! S tegyük meg mindent a biztonságba helyezésük érdekében! Legyünk naprakészek a cég piaci értékekével is.
Sokszínű cégformaváltásban, cégvariációban, befektetési, vagyonkezelési lehetőségben gondolkodhatunk. Sok bevált, biztonságos adózási és pénzügyi előnyökkel járó, költséghatékony megoldást alkalmazhatunk. Szakértő előadóink megismertetnek bennünket az összes vagyon-bevédési lehetőséggel.
Nagy szükségünk lesz rá a jövőben, mert a stabilitás, kiszámíthatóság egy darabig még nem lesz velünk.

A videókonferencia előadói sok arcát mutatják meg a biztonságos vagyongazdálkodásnak, az értékek veszélytől megóvása jogi, adózási, gazdálkodási, vagyonmentési lehetőségeinek. Tanuljunk tőlük értékeink biztonságba helyezése érdekében. Várjuk a kkv-döntéshozókat!

Helyezd biztonságba a cégvagyont!

Használj válságbiztos megoldásokat!

 

Időpont: 2021. április 15. csütörtök, 9.30–16.00 (aznap és még hat napig nézhető)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten)

Ne tegyük ki a kockázatos, váratlan körülményeknek a cégvagyont!

Hol van biztonságban a pénzünk, tudásunk és a befektetett tőkénk?

Hogyan vegyük körbe a céget betonbiztos védőfalakkal?

p

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

p

Program

9.00–Regisztrációs a videóközvetítési felületre jelszóval

9.30–9.35 Demcsák Zsuzsa műsorvezető

9.35–10.05 Biztonságos cégstruktúra és cégcsoportos adótervezés. A csoportos TAO-tól és ÁFA-tól a TAO kedvezményekig.
Papp Tibor vezérigazgató, Írisz Office Zrt.

10.05–10.30 Szellemitulajdon-értékelés gyors megtérüléssel pályázatokban, adóügyekben és tranzakciókban.
Pethő Levente cégvezető, partner, szellemi vagyon-kezelési tanácsadó, Danubia IP Innovációs Tanácsadó Kft.

10.30–10.50 Milyen funkciójú cégekkel és okok miatt célszerű cégcsoporttá alakítani a vállalkozást? Biztos védelem generációváltás esetére is.
Dr. Csővári István ügyvéd

10.50–11.05 Eseti bizalmi vagyonkezelés, amikor saját magad vagy a vagyonkezelőd. Nem véletlenül népszerű!
Dr. Csővári István ügyvéd

 

11.05–11.25 Kávészünet. Személyes kapcsolatfelvétel az előadókkal.

11.25–11.50 Külföldi struktúrák előnyei a vagyonvédelem és a válságkezelés során.
Dr. Magyar Csaba LL.M, TEP, Crystal Worldwide Ügyvédi Iroda, Partner

11.50–12.15 Szellemivagyon-gazdálkodás szerepe a cégvagyon megőrzésében, biztonságba helyezésében, és növelésében.
Glósz Andrea ügyvezető, Glósz és Társa Kft.

12.15–12.40 Vagyonra veszélyes, váratlan események kivédése, az alaptőke nagyságának növelése cégkombinációkkal.
Dr. Kovács István Attila vezető ügyvéd, Dr. Kovács I. Attila Ügyvédi Iroda

12.40–13.05 Alakítsuk ki a vagyonépítési és kiszállási stratégiánkat! Jelentős vagyon- és cégértéknövelés jogvédett környezetben.
Domokos Olivér prémium vállalati tanácsadó, Klassis Z Kft.   

13.05–13.30 Hogyan helyezzük biztonságba a termelő vagyonunkat? Tacit tudásból explicit. Mit tud a cégünk munkatársunk tudásából?
Keresnyei János kreatív igazgató, Kerko Media Kft.

 

13.30–13.50 Ebédszünet. Személyes kapcsolatfelvétel az előadókkal.

 

13.50–14.15 Vagyonmegőrzési, átmentési technikák cégátalakulásokkal.
Dr. Brózmann Attila ügyvéd, act legal | Bán és Karika Ügyvédi Társulás

14.15–14.35 Hogyan tegyük értékállóvá a vagyont egy válságban? Ingatlanbefektetés, arany?
Szilágyi Imre 
vezérigazgató, DSGN Home Holding Zrt.

14.35–15.00 A cégvagyon hosszú távú megóvásának legjobb módja: utódlás időben és tervezetten.
Salzmann Zoltán
 utódlási tanácsadó, az Utódlási kalauz (nem csak) Átadóknak c. könyv szerzője.

15.00–15.20 Befektetés műkincsekbe. Az örök érték jelentősége.
Fertőszögi Péter 
művészeti igazgató, BÁV Zrt.

15.20–15.40 Családi vállalkozásoknak ajánlott jogi eszközök: bizalmi vagyonkezelés, családi alkotmány, family office.
Nagy Györgyi bizalmi vagyonkezelő specialista

15.40– Személyes konzultációs lehetőség a előadókkal aznap és még további 6 napon keresztül a videóközvetítés felületén.

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Országos élő videókonferencia.