Pénz a jövőért. Dél-Dunántúl Régió

Éljünk a támogatott forrásokkal!

2021. március 18.

Regionális élő videókonferencia

Tematika nyomtatása

Az Európai Unió 2021-2027-es időszakának költségvetéséből Magyarország soha nem látott mennyiségű pénzre, mintegy 18 ezer milliárd forintra számíthat! A kiírások folyamatosan jelennek meg. A Gazdaságmentő Program 2021-ben is tart. Nagy az érdeklődés a most meghirdetett 10 millió forintos kamatmentes 10 éves hitel iránt is. Az MNB újabb 1000 milliárd forinttal növelte az NHP Hajrá fejlesztési hitelkeretét, az MFB tőkeprogramokra, kedvező kamatozású hitelforrásokra is lesz még bőségesen pénz. A Széchenyi Hitelkártya-programok változatlan feltételekkel folytatódnak. Az állam garanciavállalással továbbra is beáll a vállalkozások mögé.
Ne menjünk el a pénz mellett! Hajoljunk le érte! Még sokáig rá leszünk szorulva a kölcsönforrásokra, a pandémia okozta világválságból, recesszióból kilábaláshoz nyújtott segítségekre.

Várjuk a mikro- kis- és középvállalati döntéshozókat! Minden forrásról, támogatásról, a pénzügyi nehézségek áthidalására alkalmas megoldásokról a legfrissebb információkkal készülünk. Előadóink azonnali, és még utána 6 napig tartó konzultáción adnak személyre szabott tanácsokat, információkat. 

Pénz, de honnan?

Pénz a jövőért

Éljünk a támogatott forrásokkal!

Térítésmentes regionális videó-roadshow kkv-döntéshozóknak

 Dél-Dunántúl Régió

(Baranya, Somogy, Tolna Megye)

 

Időpont: 2021. március 18. csütörtök. 9.30–13.30 (aznap és még 6 napig megtekinthető)

Helyszín: Regionális élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten, bárhonnan követhető)

 

2021-ben soha nem látott mennyiségű EU-forrás nyílik a kkv-knak.

Vegyük igénybe az újraindítást segítő 10 éves kamatmentes hitelt is! 

Mikro-, kezdő és kkv-knak remény a túlélésre! 

p

Ingyenes videókonferencia, csak regisztrálni kell!

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

Program

9.00– Regisztráció a videóközvetítési felületre jelszóval

9.30– Demcsák Zsuzsa műsorvezető felvezetője

9.35–9.45 Milyen segítségre van szüksége a térségben vállalkozóknak ?
Dr. Síkfői Tamás elnök, Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

9.45–9.55 A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara a vállalkozások szolgálatában.
Dr. Gulyás Árpád általános alelnök, Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara

9.55–10.05 Forráskoordináció a kamarán keresztül… avagy miben tudunk segíteni mi?
Hornok Jenő vállalkozásfejlesztési osztályvezető, Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

10.05– 10.15 Új gazdaságmentő intézkedésekKormányzati segítségre kilátások 2021. 1. félévében.
Dobos Balázs 
gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár, Innovációs és Technológiai Minisztérium

10.15– 10.35 Az MFB nulla és rendkívül alacsony kamatozású hitel- és tőkeprogramjai fejlesztésre, forgóeszköz-finanszírozásra.
Zsigmond Olivér értékesítési manager, OTP Business

10.35– 11.00 Pályázatok vannak, és lesznek is! Mindent a jelen felhívásokról, valamint az új EU fejlesztési ciklusról. Indulnak az új EU-pályázati kiírások.
Madarász András 
értékesítési igazgató, Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft.

11.00– 11.20 Hogyan finanszírozható a szellemi tulajdonjog megszerzése közösségi forrásokból.
Pomázi Gyula 
elnök, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

 11.20–11.40 Kávészünet, személyes konzultáció az előadókkal a közvetítési felületen


11.40– 11.55 Gazdaságélénkítő termékek – Széchenyi Kártya Program.
Dancsné Engler Bernadett
 termékfejlesztési és értékesítési vezető, OTP Bank

11.55– 12.15 Hogyan támogatja a Magyar Nemzeti Bank a kkv-k forráshoz jutását?
Pulai György 
igazgató, MNB

12.15– 12.30 Intézményi kezességvállalás a hazai kkv szektor támogatására.
Rózner Anna
 üzletfejlesztési igazgató, Garantiqa Hitelgarancia Zrt.

12.30– 12.40 Országosan elérhető finanszírozási források  innovációs fejlesztésekre.
Madarász András 
értékesítési igazgató, Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft.

12.40– 13.10 Adózási, szabályozási kedvezmények, támogatások 2021-ben.
Papp Tibor 
vezérigazgató, Írisz Office Zrt.

13.10-13.30 Vállalkozásom ellenálló-képességének növelése. Ingyenes komplex képzési program digitalizációhoz, generációváltáshoz.
Személyi László, a Future-Now Consulting Kft ügyvezetője, a BiB EKKV Program Vezetője

13.30- Személyes konzultáció az előadókkal aznap és további 6 napon keresztül a videóközvetítés felületén.

Személyes konzultáció az előadókkal aznap és további 6 napon keresztül a videóközvetítés felületén.

Ingyenes videókonferencia, csak regisztrálni kell!

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Regionális élő videókonferencia