A vezető is ember

Cégvezetők emberi gondjainak mélyebb megértését és megoldását segítő konzultáció, tanácsadás

2014. június 17.

Tematika nyomtatása

Az ideális vezető minden pillanatban energikus, a helyzet ura, gyorsan hoz jó döntéseket, céltudatos, célorientált, problémamegoldó. Rugalmasan alkalmazkodik a változásokhoz, sőt, imádja a változást. Motiváló, emberekkel bánni tudó, jó emberismerő, konfliktusokat magabiztosan kezelő, pozitív gondolkodású, mindig objektív, biztonságot sugárzó.

Létezik ilyen tökéletes vezető? Néha úgy érzi, nem jó vezető, mert nem ilyen tökéletes? Csak ember? Néha veszít az energiájából, hitéből, sikertelen, stresszelt? S olyan nagy fordulatok jöttek az életében, ami gyökeresen megváltoztatott mindent, s önmagával is gondjai vannak, nem csak a céggel? Váratlan fordulatokra is vannak válaszok, segítségek, gyakorlatok.

Tanuljunk egymástól, tanuljunk szakemberektől! Mindannyiunkra ráfér egy kis énismeret-bővítés, tapasztalat és erőmerítés mások hibájából, sikeréből.

A trénerek, coachok és ismert cégvezetők (Szabó György Sanoma, Kiss Péter volt TV2 programigazgató) saját példájukon keresztül is segítenek nehezebb napjainkban, szituációkban megtalálni önmagunkat, visszanyerni erőnket, hitünket, kreativitásunkat.

A vezető is ember

Cégvezetők emberi gondjainak mélyebb megértését és megoldását segítő
konzultáció, tanácsadás kkv-vezetőknek

A BKIK XXVIII. Általános Pénzügyi Szolgáltatás Osztály és a Piac & Profit közös rendezvénye

 

A rendezvényt támogatja: a BKIK IX. Osztálya

Helyszín: BKIK Székház, Budapest, Krisztina körút 99.

Időpont: 2014. június 17. (kedd) 10.00 −15.30

 

Vezető előadó és tréner: Kiss Péter ügyvezető tanácsadó, RESTART Tanácsadó Kft.

Beszélgetőpartner: Demcsák Zsuzsa, a Tv2 műsorvezetője.

Program:

9.30−10.00 Regisztráció

10.00−10.30  FELNŐTT VEZETŐ, azaz hogyan hatnak a céges játszmák a munkatársakra, a cégre, a célokra? Énismeret. Személyes példán keresztül illusztrált játszmatípusok.
Előadó: Kiss Péter coach-ügyvezető, RESTART. (A Tv2 volt programigazgatója, az Interaktív Kft. volt ügyvezető igazgatója)

10.30−11-30 Vezetői és munkatársi játszmák a gyakorlatban. Egyéni megoldások, problémák, közös válaszok, vezetői dilemmák és feloldásuk együtt.
Interaktív beszélgetés két csoportra osztva, egymástól tanulás moderátor coach segítségével.

11.30−12.00 Kávészünet

12.00−12.30 Elerőtlenedés, pesszimizmus, enerváltság, kiégés, hitrendszer gyengülése. Kiút az elfáradásból. Segítségek és használatuk.
Előadó: Sári István coach-ügyvezető, RESTART

12.30−13.30 Nem vagyunk mindig a topon. Okok, kiváltó helyzetek, tünetek, megoldások személyes példákon keresztül. Egyéni problémákra közös megoldások.
Interaktív beszélgetés két csoportra osztva, egymástól tanulás moderátor coach segítségével.

13.30−14.00 Ebéd

14.00−14.50 Szabó György, a Sanoma Budapest vezérigazgatója a változásokról, az alkalmazkodásról.
Interjú az egyik legnagyobb médiabirodalom vezetőjével, aki által vezetett cég új tulajdonba került. Hogyan áll hozzá az új szituációhoz, mi várható, milyen változásra és hogyan készül fel ilyenkor egy profi menedzser?

Beszélgetőpartner: Demcsák Zsuzsa Tv2 műsorvezető.

15.00−15.30 Üzleti kézfogó (A résztvevők egymásnak bemutatják vállalkozásukat, tevékenységeiket szervezett, irányított rendszerben.)

A tematikaváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Társszervező: RESTART Coaching & Consultancy

 

A részvételi díj: 12 000 Ft + áfa

A Piac & Profit valamely 2014-es konferenciáján térítés ellenében résztvevők számára a kedvezményes részvételi díj: 10 000 Ft + áfa.
(kérjük ebben az esetben a regisztrációkor a kedvezményeknél jelölje meg a „Konferencia-résztvevő” opciót. PayU fizetés esetén a kupon kód: Konf2014)

A részvételi díj tartalmazza: egész napos ellátás, egyéves előfizetés a Piac & Profit digitális kiadására, résztvevők listája, elhangzott prezentációk

A részvételi díjról kiállított számlán az ellátás költségét külön tételként tüntetjük fel!