Pénzek a régióban

2013. május 9.

Tematika nyomtatása

A régiók fejlesztésére koncentrál az Európai Unió a 2014-2020-as költségvetési időszakban. A regionális szintű összefogások, társulások erősítése a kis- és középvállalatok és az önkormányzatoknak alapvető érdeke, számukra a jövőt, a fejlődést jelenti.

A Piac & Profit Pénz, de honnan? konferenciasorozata is a régió fejlesztési lehetőségeivel foglalkozik. Bemutatjuk a regionális fejlesztési és befektetési forrásokat, lehetőségeket, feltételeket, részletes ismertetését adjuk a rendelkezésre álló kedvezményes visszatérítendő és vissza nem térítendő forrásoknak, pályázatoknak, s emellett vonzó, hatékony üzleti ajánlatokkal ismertetjük meg a költséghatékonyságban érdekelt vállalatokat és önkormányzatokat. Várjuk a kkv-kat és önkormányzatokat!

A konferenciasorozat rendezőpartnere a Regionális Fejlesztési Holding.

A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

Pénz, de honnan? konferenciasorozat (roadshow)

Pénzek a régióban

A Regionális Fejlesztési Holding és a Piac & Profit közös konferenciája
kis- és középvállalatoknak és önkormányzatoknak

Helyszín: Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Széchenyi u. 2., III. emelet)
Időpont:
 2013. május 9. (csütörtök), 9.30-14.00

Program:

9.30-9.40 Köszöntőbeszéd: Pekó László elnök, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

9.40-9.55 Az Új Széchenyi Terv keretében rendelkezésre álló források lehívásának felgyorsítása és az ennek érdekében tett lépések, valamint a 2014-2020-as programozási időszak kihívásai  Csepreghy Nándor helyettes államtitkár, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

9.55-10.10 Ügyfélbarát ügyintézés, partneri kapcsolat a pályázatkezelésben – Az Új Széchenyi Terv pályázatok tanulságai  Biró Eszter, erőforrás-gazdálkodási és kommunikációs igazgató, MAG Zrt.

10.10-10.30 Ötlettől a Sikerig! Fejlesztési lehetőségek a régióban, és az ehhez szükséges források, partnerek. – Batka Tímea vezérigazgató, az ÉRF Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Zrt.

10.30-10.50 MFB finanszírozási termékek Dombi János, az RFH Nonprofit Zrt. Észak-Alföld régió vezetője.

10.50-11.10 Amikor nem kell biztosíték: tőkefinanszírozás.  Török József, a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. üzletfejlesztési igazgatója.

11.10-11.30 Egy gonddal kevesebb! Pályázati garancia fedezet nélkül a Start Zrt-tőlBencze Margit termék és portfólió menedzser, Start Garancia Zrt.

11.30-12.00 Konzultáció az előadókkal, kávészünet

12.00-12.20 OTP Kereskedelmi Faktoring, több mint finanszírozásdr. Molnár Tamás igazgató, OTP Kereskedelmi Banki Igazgatóság.

12.20-12.40 Európai Uniós forrásokhoz jutás az utolsó évben, pályázati feltételek. Lőrik Andrea szakmai vezető, Unio Tender Európa Kft.

12.40-13.00 Az elektronikus fizetés, mint nélkülözhetetlen elem.  Aki kimarad, biztosan lemarad – Kapitány Katalin, értékesítési és disztribúciós vezető

13.00-13.20 Nézd meg, kivel kötsz üzletet. Bak Boglárka projektkoordinátor, Opten Informatikai Kft.

13.20- Konzultáció az előadókkal, szendvicsebéd

A tematika változtatási jogát fenntartjuk!
A konferencia vendégeit frissítő italokkal, aprósüteménnyel várjuk.

A konferencián a mikro-, kis- és középvállalkozások részére a részvétel – regisztrációhoz kötötten – ingyenes!