Új üzleti modellek

Hatékonyságpörgetés a nyerő

2019. május 30.

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171.

Tematika nyomtatása

A régi üzleti modelleket gyorsan felejtsük el! S nem divatból. Az energiát, nyersanyagot, emberi erőforrást pazarló szemléletet egyik pillanatról a másikra felváltotta a hatékonyságpörgetés. A hatékonyság ma egyet jelent a nyersanyagkímélő, hulladékot újrahasznosító, automatizált, nulla karbonkibocsátásra törekvő, összefogáson, megosztáson alapuló, értéktermelő, munkaerőt kiváltó működéssel. Ezt csak egy módon lehet: rohamos tempójú technológiai fejlesztéssel. Ha szerencsénk van, élhető marad a bolygónk is.

Azért a ma leghatékonyabb és versenyképes új gazdasági formációkat is a kőkemény üzleti érdekek hívták életre. De mégis van egy vonulat, a környezeti értékek újrateremtéséhez hozzájárulás, ami nem elhanyagolható, nagyon is emberi motiváció. Mindenki jól jár!

Előadóink, a modelleket jól ismerő, gyakorló szakemberek segítségével ismerjük és értsük meg a már világtrenddé vált  új üzleti modellek mechanizmusát, gondolkodásmódját! Váltsunk időben!

Váltson erőforrás-kímélő, hatékonyságot gyorsító üzleti modellekre!

A cég versenyképessége és az élhető bolygó megmaradása  a tét!

Csak ezen a konferencián megszerezhető új tudás az élenjáróknak!

 

Program

Regisztráció: 9.00–9.30

9.35–10.00 Az üzleti modelltől az üzleti ökoszisztémáig. Repüljünk kötelékben!
Előadó: Dinya László egyetemi tanár, SZTE/EKE

10.00–10.20 Körforgásos gazdaság. Pazarlásmentesen versenyt nyerni?
Előadó: Márta Irén igazgató, BCSDH

10.20–10.40 Mennyire intelligens a vállalatod?
Előadó: Bőgel György professzor, CEU

10.40–11.00 A precíziós gazdaság kegyetlenül egyszerű logikája.
Előadó: Lipták József tulajdonos, Lipták Farm

11.00–11.20 Értékvezérelt működés és hitelesség. Kulcs a fenntartható üzleti modellhez.
Előadó: Lőrincz Szabolcs alapító partner, LEANGO Experts

11.20–11.40 Konzultáció az előadókkal, kávészünet

11.40–12.00 Smart Factory – hatékonyságnövelés  digitalizálással.
Előadó: Szövényi-Lux Márton ügyvezető, Festo Kft.

12.00–12.20 A zéró carbonkibocsátásra törekvő vállalati modell.
Előadó: Trenyik Tamás projektmenedzser, hulladékhasznosítási szakember, KÖVET Egyesület

12.20–12.40 Digitális és innovatív. Új banki modell.
Előadó: Mózes Tamás szenior szegmens menedzser, K&H Bank Zrt.

12.40–13.00 SDG-tudatos vállalatok, bizniszek. A zöldtőkét is vonzza.
Előadó: Éger Ákos ügyvezető, MTVSZ

13.00–13.40 Konzultáció az előadókkal, ebédszünet

13.40–14.00 A megosztáson alapuló közösségi gazdaság.
Előadó: Mészáros Andrea főtitkár, Sharing Economy Szövetség

14.00–14.20 A valóban felelős vállalatok modellje.
Előadó: Herner Katalin ügyvezető igazgató, KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért

14.20–14.40  Közösségi finanszírozással kockázati tőkebefektetés.
Előadó: Nádasdy Kata kommunikációs vezető, Tőkeportál.hu

14.40–15.00 Az etikus üzleti jelenlét profittermelő képessége.
Előadó: Demcsák Mária, az Üzleti Etikai Díj alapítója

15.00.–15.10 Út a sikeres kínai üzlethez.
Előadó:Gál Zsuzsanna üzletfejlesztési vezető, Cecz Közép-Európai Kft.

15.10–15.30 Konzultáció az előadókkal

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.

Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Budapest, Szentmihályi út 171.