Pénzeső kkv-knak – 2022 Nyíregyháza

Regionális roadshow Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok Megye

2022. április 28.

Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székháza

Tematika nyomtatása

Nincs annál előnyösebb pénzforrás a vállalkozásoknak, mint amely alacsony önerőt igényel és magas támogatott részt tartalmaz. Még az alig több, mint 0 %-os kamatozású, szabad felhasználású hitelek is felvehetők. De ki tudja, meddig tarthatóak a Széchenyi GO! hiteltermékek az infláció ilyen mértékű emelkedésével. A GINOP Plusz pályázatok uralkodása mellett a DIMOP is bejelentkezik a digitális K+F fejlesztésekre. Ki tudja, elzáródnak-e vagy tovább folynak az EU-pénzcsapok. Még az első félévben ajánlatos minden támogatott pénzforrást igénybe venni!
2022. 
évben is folytatódik a Széchenyi Kártya Újraindítási Program! A program többfajta megoldást nyújt kedvező – támogatott – kamatok mellett a finanszírozási igények megvalósítására. Új programként jelent meg a Széchenyi Lízing Go! termék, mely segítségével a lízing konstrukciókból származó előnyök is kiaknázhatóak gépek, járművek és akár ingatlanok finanszírozására.
Tőkefinanszírozással is élhetünk ott, ahol az a legelőnyösebb finanszírozási forma. Nem beszélve a foglalkoztatási támogatásokról, melyekre érdemes odafigyelni.
A bőséges, legfrissebb pénzválasztékról előadás és személyes konzultáció keretében számolnak be a Pénz, de honnan? konferencia előadói. Ne hagyja ki a konzultációs segítséget és a cégére szabott pénzügyi tanácsokat sem!

Várjuk a mikro-, kis- és középvállalati döntéshozókat! Minden pénzforrásról, támogatásról a legfrissebb információkat hozzuk, immár 22. éve.  

Díjmentes Pénz, de honnan? konferencia

Észak-Alföld kkv-döntéshozóinak! Csak regisztrálnia kell!

Pénz, de honnan?

Pénzeső kkv-knak – 2022

Regionális roadshow Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok Megye

kkv-döntéshozóinak

 Nyíregyháza (Észak-Alföld Régió)

 

Időpont: április 28. csütörtök.  9.30–13.00

Helyszín: Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székháza

Nagyobb a támogatás, mint az önerő! Nincs ennél jobb pénzforrás!

2022 első felében még kitart a pénzeső a mikro-, kis és középvállalatoknak!

Vegyük fel a hiteleket, amíg a kamatokat alacsonyan tartják!

 

 A konferencia térítésmentes, csak regisztrálnia kell!

A helyszínre korlátozás nélkül lehet már jönni!

Program

 9.00– Regisztráció a helyszínen a konferencia ideje alatt

 9.30­–9.50
A kkv-k előtt álló kihívások 2022-ben, a Covid után, inflációnövekedésben és a háború következményeként kialakuló globális gazdasági válsághelyzetben.
Balogh Zoltán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke

9.50–10.15
Bőven folynak a hazai és EU-s pályázati források! Mire számíthatnak idén a vállalkozások? Milyen beruházásra, melyik pályázatokból lehet támogatást kapni?
Csépány Zsuzsa regionális igazgató, Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft.

10.15–10.40
Innovációvédelem és brandépítés pályázati forrásokból.
Szmollár Katalin osztályvezető, Kutatás-fejlesztési és Innovációs Osztály, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

10.40–11.00
Milyen lehetőséget jelent a tőkefinanszírozás a kkv-k számára?
Láving Gusztáv befektetési igazgató, Hiventures

 11.00–11.35 Kávészünet, személyes konzultáció az előadókkal.

11.35–11.55
Likviditási gondok megoldása faktorálással.
Csinos Tibor értékesítési igazgató, GF Faktor Zrt.

 11.55–12.15
Széchenyi kártya Program GO. Még jobb feltételekkel, mint eddig.
Képes Ildikó hitelkoordinátor, Goodwill Consulting Tanácsadó Kft.

 12.15–12.35
Az aktuálisan igénybe vehető foglalkoztatási és képzési támogatások, segítségek.
Zsuffa Ákos, a Felnőttképzési Szövetség elnöke

12.35–12.55 Konzultáció az előadókkal

Előadóinkról bővebbet itt találhat.

Ingyenes részvételű konferencia, csak regisztrálni kell!

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székháza