CHANGE is a CHANCE

A változás maga az esély!

2023. június 1.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Tematika nyomtatása

Összeomlásban a régi üzleti modellek. Az újak most alakulnak. A változás globális, de annak lekövetése cégszinten történik. A régi eltűnése, felbomlása és az új keletkezése hatalmas tempóval gyorsul. Már eltűnt az életünkből a komfort, a megszokások, a panelek. A most megélendő változások erőteljesen kényszerítenek a megújulásra, gondolkodásmódunk teljes cseréjére, új üzleti modellek létrehozására, a régiek kidobására. Mindezek sikeres megvalósításához a mesterséges intelligencia és a digitális technológiák használata megkerülhetetlen.

Milyen irányú legyen a cégben változás? Elsősorban gondolkodásmód-váltásra van szükség. Csak összekapcsoltságban, hálózatba szervezetten, együttműködve a környezettel lehetünk sikeresek a most alakuló új világban. De ugyanolyan fontos a cég stratégiájába a változásképességet, válságállóságot is beépíteni.

A mesterséges intelligenciák cégműködésbe integrálása a ChatGPT robbanásszerű sikere után már kényszerítő erővel kopogtat nem csak a gyártók, hanem minden cég ajtaján. A leggyorsabban haladhatunk vele a folyamatok korszerűsítésében és a költségek csökkentésében.

A jogalkotás azonban messze elmarad a mesterséges intelligenciát alkalmazó rendszerek fejlődésének sebességétől. Ez mindenképpen még nagy kockázati tényező az MI alkalmazásakor.

Miközben a változásra koncentrálunk, a kritikus funkciók védelme elsődleges fontosságú! Az energiafüggőség és az inflációnak kitettség veszélye erős hangsúlyt kell, hogy kapjon a döntésekben. Miközben előre nézünk, a cég tartóoszlopait be kell védenünk!

A konferencián hasznos tanácsokat osztanak meg előadóink a cégek és vezetőik minden területen történő sikeres és gyors változásához, a múlt lecseréléséhez, az új működés kialakításához, a válságos helyzetekben biztonságteremtéshez.

CHANGE is a CHANCE

A változás maga az esély!

 

Időpont: 2023. június 1. 9.30–16.10

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet

Távolról résztvevőknek: 7 napig nézhető a konferencia oldalán jelszóval

 

A változás kényszere mindenre kiterjed. Legyünk gyorsak, de óvatosak!

Barátkozzunk meg a teljes átalakulással! A régit engedjük el!

A mesterséges intelligenciák beemelése az üzletvitelbe kihagyhatatlan!

 

Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető! 
Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)!
Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!

 

Program

9.00– Regisztráció a helyszínen és távolról jelszóval

9.30–9.35 Demcsák Zsuzsa műsorvezető

9.35–10.00 A kkv-k változáslépései. Az upgrading útján a tudásalapú versenyképesség érdekében.
Noszkay Erzsébet egyetemi tanár, a VOE tiszteletbeli elnöke

10.00–10.25 Feltörekvő technológiák és adatvezérelt döntéshozás a kockázatkezelés tükrében. Hogyan forradalmasítja a jövőt a digitális átalakulás?
Barta Gergő Senior manager, Kockázati tanácsadó, Deloitte Magyarország

10.25–10.45 Az ESG működés tényleg csak a „nagyok” feladata? Mit profitálhat belőle a hazai KKV szektor?
Ferenczi Gergely céginformációs üzletág igazgató,  Opten Kft.

10.45-11.05 Mérjük fel cégünk és a munkatársak változás- és válságállóságát!
Gamplett Gábor vállalati tanácsadó, a Helix Consulting alapító partnere és ügyvezetője

11.05–11.25 Az adatok szerepe a vállalatok átalakításában. Ez a siker kulcsa.
Nagy Eszter ügyvezető igazgató, Crosssec Solutions Kft.


11.25–12.00 Kávészünet, konzultáció az előadókkal


12.00–12.20 Tedd alkalmassá a céged a gyors reagálásra, krízisek kezelésére! 3 gyakorlati lépés a felkészüléshez!
Krausz Zoltán professzionális vállalatépítő, Vállalatépítés.hu

12.20–12.40 Változásképesség és stratégiaalkotás a B&P 4 hatékonysági törvénye mentén.
Láncz Gábor partner, Láncz & Partners Kft., a BKIK XX. Tanácsadás Osztály alelnöke,

12.40–13.00 Nincs visszaút! A ChatGPT elindította a lavinát. A mesterséges intelligencia beemelése a mindennapi cégvezetésbe.
Személyi László executive partner, Future Now

13.00–13.20 Kontrollált és tudatos változásmenedzsment adat alapon.
Fung Gábor ügyvezető PromeriTUM Informatika Kft.
(P)

 13.20–13.50 Ebédszünet, konzultáció az előadókkal

(P)
13.50–14.10
Változtass a cégformán, struktúrán. A biztonságosság vezéreljen!
Dankó Tamás jogász, adószakértő, Csővári Ügyvédi Iroda

14.10–14.30 A változás alaptermészete. Változásképesség-erősítő megoldások.
Katona Melinda ügyvezető, Borealis Consulting Kft.

14.30–14.50 Változtatni kell – de ki csinálja meg? A változásmenedzsment humánerőforrás aspektusai.
Nagy András ügyvezető, Tribound Management

14.50–15.10 Paradigmaváltás a gondolkodásmódban. Együttműködés az ügyfelekkel, másoktól tanulás, tapasztalatok megosztása.
Ruzsa Ágota szervezetfejlesztő, coach, SOL Intézet

15.10–15.30 Vezessük a vállalatokat a fenntarthatóság érdekeivel szinkronban! Ez már elvárás!
Herner Katalin ügyvezető igazgató, KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért(P)


15.30–15.50 Konzultáció az előadókkal

(P)
15.40–16.10 Networking különprogram

Szabadon választott Networking Program a konferencia helyszíni résztvevőinek az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával. Személyes bemutatkozás névjegycserével. Moderált program. Személyenként 1-2 perces plenáris bemutatkozás, névjegyosztás, személyes beszélgetéssel végződően. A programra jelentkezni a konferencia regisztrációs pultjánál lehet a konferencia teljes ideje alatt.


Előregisztráció a KKV-AKADÉMIA 2023 1. féléves konferenciáira!

3 üzleti témában naprakész tudás a legjobb szakemberektől!
Több konferencia együttes megrendelésekor alacsonyabb díjak!

Témák, időpontok, regisztrációs feltételek

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet