Tedd láthatóvá a tudásvagyont!

Sokszorosát érné a céged!

2024. január 25.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Tematika nyomtatása

Videókonferencia

KATTINTSON IDE A VIDEOKÖZVETÍTÉS MEGTEKINTÉSHÉHEZ

A videókonferencia jelszóval az élő konferenciát követő nap 12 órától + még 9 napon át nézhető!

A tudásvagyon ma már elsöprő többséggel, mintegy 87 %-kal határozza meg a cégek vagyoni értékét. A materiális javak elenyésző kisebbségbe kerültek. A tudás világszerte a legnagyobb kinccsé vált az üzleti életben.

A cégetekben milyen az arány? Tudjátok, milyen cégspecifikus szellemi alkotásokat hoztatok létre az évek során? Felmértétek mekkora az értéke? Ha nem, akkor valószínűleg kidobtátok a legnagyobb kincseteket.

Tudtad, hogy az arculat, adatbázis, brand, szlogen, social media profil is vagyoni érték?

Nincs olyan sikeresen működő cég, amelyben ne lenne belülről létrehozott saját szellemi tudás, ami a sikert okozza. Mert biztosan ott van, csak láthatatlanul. Sürgősen tegyétek láthatóvá! Garantáltan felível a cég karrierje!

A napvilágra hozott, felértékelt és bevédett szellemi tulajdon sokszorosára növeli a cég piaci értékét. Üzlet ez a javából. És védelem a lopások, elbitorlások és piacvesztés ellen.

Az innováció levédése, a szabadalom intézményének használata ma már természetes. Az iparjogvédelmet, szerzői jogot is ismerik a cégek. De például a céges honlappal, a Facebook profillal, az ügyfélkörrel, a saját szervezeti folyamatokkal, a branddel, a logóval, márkával, arculattal, adatbázisokkal, szoftverekkel, alkalmazásokkal, eladástechnikával, marketingszisztémával stb. mi a helyzet? Mind ellopható, ha nem védjük be, s értéke van, ha kimutatjuk a cég vagyonában.

Ismerjük meg az idei szellemi tulajdonról szóló konferencián, melyek azok a szellemi alkotások, amiket nagyon is érdemes beemelni a vagyoni értékek közé. Megtudhatjuk a témában legfelkészültebb szakértőktől, mennyibe kerül és milyen hozzáadott értéket ad a cég megítélésében, üzleti értékében a szellemi vagyon. Várjuk a kkv-döntéshozókat, akik ebben meglátták cégük felívelésének lehetőségét.  

Tedd láthatóvá a tudásvagyont!

Sokszorosát érné a céged!

 

Időpont: 2024. január 25. 9.30–16.30

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 6. emelet

Távolról résztvevőknek: január 26. 12 órától február 4-ig jelszóval.

 

A tudás világszerte a legnagyobb kinccsé vált az üzleti életben. Nálatok is?

Ha feltárjuk, felértékeljük, bevédjük, megsokszorozódik a cég értéke!

Most 75 %-os támogatáshoz lehet jutni szabadalmi bejelentés esetén!

 

Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!
Távolról résztvevőknek másnap 12 órától 9,5 napig jelszóval nézhető!
Minden résztvevő már másnap letöltheti az előadók prezentációit!

 

Program 

Regisztráció a helyszínen: január 25. 9.00-tól 

Videón távolról jelszóval:  január 26. 12 órától január 28-ig nézhető. 


9.30–9.35 Műsorvezető köszöntője
 

9.35–10.05 Hogyan tegyük láthatóvá a tudásvagyont az iparjogvédelem és szerzői jogok intézményeivel?
Gyetvainé Virág Dóra, iparjogvédelmi hatósági ügyekért felelős elnökhelyettes, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH), 

10.05–10.30 Vegyük igénybe az ingyenes tanácsadás intézményt! Mi tudható az IP Scanről és a pályázati lehetőségekről?
dr.
Daróczi István, osztályvezető, Ügyfélszolgálat és könyvtár, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH)

10.30–11.00 Mit kell tenni, hogy a szellemi tulajdon vagyonná váljon?
Kiss János József magyar és európai szabadalmi ügyvivő, innovációs és iparjogvédelmi szakmérnök, Glósz és Társa System 

 

11.00–11.25 Konzultáció az előadókkal, kávészünet 

 

11.25–11.50 Tárd fel, azonosítsd, dokumentáld, jogilag védd be és tedd bele a könyvelésbe! Sokszorosára növeli céged értékét!
Glósz Andrea ügyvezető, Glósz és Társa System 

11.50–12.15 Mi alapján alakul ki a szellemi vagyon mérleg szerinti és piaci értéke?
Böröcz Ferenc szellemi vagyon értékbecslő, Ferinno Kft. 

12.15–12.40 Az innovációt levédjük. Az informatikai rendszerünket miért nem? Szoftverek, adatbázisok, alkalmazások védelme és értéke. 
dr. Czirják – Nagy Ágota, ipar- és szerzőijogi szakjogász

12.40–13.05  A szellemi alkotások adózási vonzatai, kedvezményei. A jogdíjkedvezmények rendszere.
Dankó Tamás, ügyvéd, adószakértő,  Csővári Ügyvédi iroda

 

13.05–13.35 Konzultáció az előadókkal, ebédszünet. 

 

13.35–14.00 Know-how. Tudom amit tudok? Ha igen, akkor mennyit ér meg nekem? 
Keresnyei János ügyvezető igazgató, Kerko Media Kft. 

14.00-14.25 A tudástőke nélküli vállalkozás fejlesztésének csapdája.
Boda Györgyügyvezető partner, Boda & Partners   

14.25–14.50 Mennyit érnek a kapcsolatok? Ügyféltőke, kulcsbeszállítók. És a munkatársak tudása? 
Láncz GáborTME, menedzsment tanácsadó, interim menedzser, Láncz & Partners Kft. 

14.50–15.20 Interaktív beszélgetés
Mi van, ha a brand a legnagyobb érték a cégben? Mennyi ér az arculat, a social media profil, a címlisták, like-olók száma, a logó? Le van védve? Értéken van kezelve?
Beszélgetőpartnerek: Keresnyei János ügyvezető igazgató, Kerko Media Kft., Boda Györgyügyvezető partner, Boda & Partners,
Láncz GáborTME, menedzsment tanácsadó, interim menedzser, Láncz & Partners Kft. 

   

15.20-15.35 Konzultáció az előadókkal 

 

15.30– 16.10 Grátisz Networking különprogram 

Szabadon választható részvétel a Networking Programon a konferencia helyszíni résztvevőinek. Személyes bemutatkozás az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával, névjegycserével. Moderált program. Személyenként 1-2 perces plenáris bemutatkozás, névjegyosztás, személyes beszélgetéssel végződően. A programra nem kötelező jelentkezni, a részvétel az utolsó pillanatig eldönthető.

 

A 2024. 1. féléves szezonban a KKV-AKADÉMIA konferenciáin 3 részvétel választható:

  1. Helyszínen személyes részvétel (az élő konferencia napján)
  2. Utólag távoli részvétel videón (az élő konferencia utáni nap 12 órától + még 9 napig)
  3. Kombinált részvétel (helyszínen személyesen és videón másnap 12 órától + még 9 napig)


Előregisztráció a KKV-AKADÉMIA 2024 1. féléves konferenciáira!

18 üzleti témában naprakész tudás a legjobb szakemberektől!
Több konferencia együttes megrendelésekor alacsonyabb díjak!

Témák, időpontok, regisztrációs feltételek

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani csak a konferenciaszervező írásos engedélyével lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszínen, akár távolról videón csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig (a konferencia@ppkonferencia.hu email címen jelezze ezen szándékát), illetve a helyszínen megjelenéskor, az adatok ellenőrzésével.
8. Az utólag (az élő konferenciát követő másnaptól) videón megtekintésre regisztráltak időben (indulás előtt kétszer) jelszót kapnak a videófelvétel megtekintésére, s jogosultak a jelszót az élő konferencia utáni nap 12 órától még további 9 napig használni.
9. A helyszínes regisztráció a regisztráció napján érvényben volt díjkülönbözet megfizetésével átcserélhető az utólag távolról videón megtekintéses regisztrációra. Ezt a kérést a konferenciát megelőző napig kizárólag írásban fogadjuk el.
10.A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.
11. Az egyéb jegyátváltási variációkra a Lemondási feltételek szerinti lemondást és az követően új regisztrációt ajánljuk.

Lemondási feltételek

1. A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.hu email címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2.Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve a konferencia videófelvételét nem tekintette meg az arra megadott időintervallumon belül az előzetesen megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A PP Konferenciaközpont, mint rendezvényszervező fenntartja magának a jogot, hogy a kormányzati szabályozóváltozások, rendezvényekre vonatkozó tilalmak, természeti katasztrófák, háborús helyzet, kritikus infrastruktúrák meghibásodása esetén változtasson a konferenciák részvételi formáján. Időponthalasztásra kényszerülve a rendezvényt egy későbbi időpontban mindenképpen megtartja. A részvétel lemondását ezen indokokra hivatkozva nem tudjuk elfogadni.

Jegyátváltások

Ha az előbbiekben említett külső körülmények miatt a személyes részvételű rendezvények megtartása meghiúsul, a konferencia csak rögzített videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a rendezvényszervező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak a rögzített videókonferencia megtekintéséhez 9 napig. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

PP Konferenciaközpont Kft.

1016 Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet