Német-Magyar Üzleti Találkozó

Bajorország és Nürnberg házhoz jön!

2023. május 11.

Budapest, Bank Center, Szabadság tér 7.

Tematika nyomtatása

A leggazdagabb tartomány, Bajorország, azon belül is Nürnberg városa és nagyvárosi régiója magyar befektetőket, vállalkozásokat szeretne meggyőzni a kinti üzletépítés előnyeiről. Kedvező üzleti és befektetői környezetével, és nem utolsósorban biztonságos piacával kétségkívül kevesen vetélkedhetnek. Jók a magyar vállalkozások esélyei a német piacon!

Mit kell tudni Nürnbergről és nagyvárosi régiójáról? Kiemelkedően fejlett infrastruktúrája van. Tárt karokkal várja a fejlett technológiákat, innovációt, különlegességeket hozó (hidden champion) magyar vállalatokat. Budapest–Nürnberg közvetlen légijárattal, mindössze 50 perc alatt elérhető. A Nürnberg Messe vásárain, kiállításain a magyar kis- és közepes vállalkozások nagy sikereket érhetnek el.

Bajorország jogbiztonságot és egyértelmű adózási feltételeket kínál. Német cégként bejegyezve nagyobb reputációval nagyobb bizalmat garantál a világpiacon is. Nürnberg kkv-székhely befogadó. Gazdaságfejlesztési és partnerséget elősegítő programok sokaságával segíti a náluk letelepedő magyar cégeket.

Várjuk a kkv-döntéshozókat, akik német partnert keresnek, mert külföldre szeretnének terjeszkedni és keresik a stabil piaci és jogi környezetet, mely biztonságot nyújt.

Német-Magyar Üzleti Találkozó

Bajorország és Nürnberg házhoz jön!


Üzleti találkozó a legnagyobb német tartománnyal

 

Időpont: 2023. május 11. 09.30 –17.00

Helyszín: Budapest, Bank Center, Szabadság tér 7. Főbejárat.

Távolról résztvevőknek: interneten keresztül jelszóval 7 napig.

 

A leggazdagabb német tartomány hívó szava a biztonságos üzleti környezet.

A rendezvény hivatalos nyelve magyar.

Mutassa be ön is cégét az Üzleti Találkozó networkingjén!

 

Helyszínen résztvevőknek networking, bemutatkozási lehetőséggel! 
Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető!
Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)

 

Program

9.00–: Regisztráció kezdése a helyszínen és távolról jelszóval a közvetítői felületen.

9.25–9.30 Demcsák Zsuzsa műsorvezető felvezetője

9.30–9.45 Nyitóbeszéd
Balog Ádám általános alelnök, BKIK

9.45–10.10 Bajorország, a leggazdagabb német tartomány piaci befogadóképessége üzleti támogató környezete.
Dr. Csordás Ferenc Károly ügyvezető, Ungarnconsulting Kft., a Magyar-Bajor Baráti Társaság elnök-főtitkára

10.10–11.00 Követő tolmácsolással!
Nürnberg – itt él a jövő.
Sebastian Kramer, Nürnberg város gazdasági és tudományos osztályának nemzetközi gazdasági kapcsolatokért felelős vezetője

11.00–11.25 Hogyan lehet a legegyszerűbben jogbiztonságot szerezni a német piacon? Cégalapítás vagy hazai bejegyzésű cég kinti jelenléttel.
Dr. Lászlo Nagy német ügyvéd, az NZP Nagy Legal németországi irodájának vezetője, Rechtsanwalt, Fachanwalt für Handels- und Gesellschaftsrecht, Fachanwalt für Internationales Recht

11.25–11.45 NürnbergMesse: az innovatív szakvásárok helyszíne
Balogh Ilona
ügyvezető igazgató-helyettes, üzletfejlesztési osztályvezető, Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK)
(P)

11.45–12.10 Kávészünet, konzultáció az előadókkal

(P)
12.10–12.30
Adózási viszonyok és odakint EU-pályázati forrásokhoz jutási lehetőségek.
Dr. Tallér Péter ügyvezető & partner, NZP Nagy Legal

12.30–13.30 Bemutatkozások

12.30–12.45 Vasbeton födémek vasalási terveinek előállítása perceken belül.
Patányi Illés okleveles építőmérnök, ügyvezető, Staticad Hungary Kft.

12.45–13.00 Innovatív IT-felhőszolgáltatások ipari nagyágyúk számára, a Mercedes Benztől a Tetra Pakig
Erdélyi Ernő ügyvezető, Component Soft Kft.

13.00–13.15 A 25 éves MEMFO Kft. kapcsolata a német elektronikai iparral.
Oplaznik Gabriella ügyvezető/tulajdonos, MEMFO Kft.

13.15­–13.30 Szerteágazó és innovatív gyártáskapacitások a GET Kft.-nél. Teljesítményfokozó és energiatakarékos világítástechnikai megoldások.
Molnár Gábor ügyvezető igazgató, GET Kft.
(P)

13.30–14.10 Ebédszünet, konzultáció az előadókkal

(P)
14.10–15.20 Interaktív Pódiumbeszélgetés

Bajorország és a Metropolregion Nürnberg kedvező vállalkozási környezetéről, a magyar cégek erősségeiről, keresettségéről.

A beszélgetés résztvevői:

Dr. Csordás Ferenc Károly ügyvezető, Ungarnconsulting Kft., a Magyar-Bajor Baráti Társaság elnök-főtitkára
Dr. László Nagy partner, irodavezető, NZP Nagy Legal, Nürnberg város (Sebastian Kramer) képviseletében
Dr. Tallér Péter ügyvezető & partner, NZP Nagy Legal


15.30–17.00 Üzleti találkozó plenáris networking bemutatkozásokkal.

A műsorvezető által moderált Networking programon minden helyszínre regisztrált vendég (aki a networking szereplésre is jogosító részvételi jegyet vett) és az előadók jogosultak részt venni. Tőlük előre elkérjük a névjegyadatokat. A névjegyeket albumba rendezve a program előtt és utólag emailen is megkapják. A bemutatkozások (1-2 percesek) után a kapcsolatfelvétel egyéni, programon kívüli.

Előregisztráció a KKV-AKADÉMIA 2023 1. féléves konferenciáira!

7 üzleti témában naprakész tudás a legjobb szakemberektől!
Több konferencia együttes megrendelésekor alacsonyabb díjak!

Témák, időpontok, regisztrációs feltételek

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Budapest, Bank Center, 1054 Szabadság tér 7., Főbejárat