Cégmarketing trendek – 2023

ChatGPT – Áldás vagy átok?

2023. június 8.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Tematika nyomtatása

Hatalmas erővel robbant be a marketing ipari forradalma. Cunami zúdul most a szakmára. Minden szerepet felborított, megváltoztatott az MI.
Még csak találgatunk, mi az igazság az MI hatásáról. Jobbat tud, eredményesebb az emberi intelligenciánál? Sokkal gyorsabban és jobban végzi el a munkát? Nincs is már szükség sem a képzett, sem a „segédmunkás” marketingesekre? Sokkal eredményesebb lesz az AI-kampánya, mint az emberé?
Egy biztos! Gyorsabban talál és sokkal több jó megoldást saját adattengerében, mint az ember. Elemzésben, piackutatásban, stratégiában és a kreatívok, képek, videók bőségében utolérhetetlen lesz.
Jól tesszük, ha a ChatGPT és a többi, már megszámlálhatatlan, a marketingmunkánkat gyorsabbá és eredményesebbé tévő alkalmazás használata mellett döntünk. De az irányítás és főleg a kontroll a mi kezünkben maradjon! Az aggodalom az adatvédelem és a szerzői jogok miatt  teljesen jogos.
A gyors technológiaváltás nem csak az online marketinget érinti. Forradalom zajlik az offline-ban, a brandépítésben, a tartalomban, a honlapfunkciókban, a kommunikációban, a PR-ben és az értékesítésben is.
A 11. Cégmarketing trendek konferencián minden változásról szólunk. S lesz egy érdekes, sehová nem sorolható témánk: megfejtjük a Wikipédia titkát!

Várjuk a marketingszakma képviselőit, akik cégeknek szolgáltatnak, illetve saját vállalkozásuknál döntéshozók és szeretnék a marketinget eredményesebbé tenni, ehhez megismerni a legújabb trendeket, gyakorlatokat.

Cégmarketing trendek – 2023

ChatGPT – Áldás vagy átok?

 

Időpont: 2023. június 8. 9.30–16.20

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Távolról résztvevőknek: 7 napig nézhető a konferencia oldalán jelszóval.

 

A ChatGPT berobbanásával megindult a marketing forradalma.

Komplett marketingkampányt pár perc alatt csak az AI képes készíteni!

Félhetünk, vagy örülhetünk a marketing teljes automatizálódásának?

 

Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!
Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető!
Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)!

 

Program

9.00–tól Regisztráció a helyszínen, illetve a videóközvetítéshez jelszóval

9.30–9.35 Demcsák Zsuzsa moderátor köszöntője

9.35–10.00 Dobjunk össze együtt egy jó marketingkampányt egy előadás alatt! Használjuk a legjobb mesterséges intelligenciákat!
Bonyhádi Gábor elnökségi tag, Magyar Marketing Szövetség, marketingért felelős vezető, eOptika,

10.00–10.20 Átveheti az uralmat a mesterséges intelligencia az emberek felett?
Hirsch Gábor informatikai és biztonsági szakember, Thales

10.20–10.40 Hogyan alakul az MI korában az ember szerepe a márkaépítésekben?
Nagy Barna ügyvezető, Kreatív Vonalak Kft.,

10.40–11.00 Mikor veszi el a ChatGPT és a Midjourney a marketingesek munkáját?
Tapasztalatok a mesterséges intelligencia használatával kapcsolatban.
Lévai Richárd közösségi marketingspecialista, Liftup Kft.

11.00–11.25 Marketingmix + 2023. Online vagy offline hirdetésre költsünk?
Dénes Vanda ügyvezető tulajdonos, Open Online Kft.

11.25–11.55 Kávészünet, konzultáció az előadókkal

11.55–12.15 Nyerő marketingstratégia az MI korában.
Berta Gergő ügyvezető/tulajdonos, Maximum Business Kft.

12.15–12.35 Chatbot vs. ChatGPT öntanuló válaszai. A mesterséges intelligencia ÚJRA itt van velünk.
Klausz Melinda közösségi médiaspecialista (közösségi-media.com)

12.35–12.55 Nyelvi modellek a szövegírásban. A ChatGPT módosítja a játékszabályokat.
Sipos Zoltán ügyvezető, Kreatív Kontroll Kft.

12.55–13.20 Wikipédia: a hírnévmenedzsmenttől a ChatGPT-ig.
Szabó Mihály címzetes docens, BGE

13.20–13.40 Légy a saját influencered!
Demcsák Zsuzsa kommunikációs szakember, tréner, PP Konferenciaközpont

13.40–14.10 Ebédszünet, konzultáció az előadókkal

14.10–14.30 A kampánykezelő munkatárs, aki sosem fárad el. Mire képes az AI a PPC hirdetések területén?
Tóth Viktor PPC Team Lead, Klikkmánia

14.30–14.50 Tedd brandbe a céged! A brandetlenség a siker gátja.
Kováts Péter nemzetközi értékesítési és marketing igazgató, AnimalSoft Kft.

14.50–15.10 A ChatGPT egy szoftvertermék. Kell-e a GDPR-nál szigorúbb szabályozás a személyes adatok védelmére?
Eőry Csaba Örs adatkezelés-mentor, vezérigazgató, DIMENTOR ZRT. 

15.10–15.30 A termékleírásoknál a legjobb munkaerő a ChatGPT.
Kulcsár István Róbert vezető tanácsadó Shoprenter

15.30–15.50 Konzultáció az előadókkal

 

15.40–16.10 Networking Grátisz különprogram.

Szabadon választott Networking Program a konferencia helyszíni résztvevőinek az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával. Személyes bemutatkozás névjegycserével. Moderált program. Személyenként 1-2 perces plenáris bemutatkozás, névjegyosztás, személyes beszélgetéssel végződően. A programra jelentkezni a konferencia regisztrációs pultjánál lehet a konferencia teljes ideje alatt.

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.