Munkáltatói gondoskodás

Felelősségvállalás önmagunkért és alkalmazottainkért

2012. március 29.

Budapest, I. kerület, Krisztina krt. 99.

Tematika nyomtatása

Kevesebb vagy több lehetőségük van idén a munkáltatóknak béren kívüli juttatásokat adni dolgozóiknak? Szűkültek vagy bővültek az öngondoskodás államilag garantált, illetve üzleti alapú lehetőségei? Mi olcsóbb és mi drágább? Mit adhatunk dolgozóinknak a lehető legkevesebb bér és járulékköltséggel? Mit tehetünk ma nyugdíjas éveink biztonságba helyezéséért? Ezekre a kérdésekre kapunk konkrét válaszokat, használható tippeket, tanácsokat a BKIK (Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara) és a Piac&Profit „Munkáltatói gondoskodás” című közös szervezésű konferenciáján, Budapesten.

2012-ben számos törvényi változás következett be, melyek alapvetően érintik a bérgazdálkodást és a munkáltatói gondoskodás, öngondoskodás minden területét, ami a vállalkozás, az önkormányzat vezetőjét mint egyént és mint munkáltatót is egyaránt lépésekre kényszerít.
Hogyan lehet a meglévő lehetőségekkel, optimalizált gazdálkodás mellett úgy élni, hogy valamivel biztonságosabb legyen az egyén, a céges és az önkormányzati alkalmazottak és vezetők jövője, s a holnap kiszámíthatóbbá váljon?

Munkáltatói gondoskodás
Felelősségvállalás önmagunkért és alkalmazottainkért
Konferencia-workshop mikro-, kis- és középvállalatok, önkormányzatok vezetői,
munkatársai számára

Regisztráció: 9.00-9.30
Tematika:
9.30-10.00 A munkáltatói gondoskodás és az öngondoskodás területei.Sebők Orsolya főszerkesztő-helyettes, Piac & Profit. (Milyen munkáltatói és egyéni gondoskodási lehetőségek vannak a bérszabályozást, adózást figyelembe véve, valamint a pénzügyi, biztosítási, üzleti kör által ajánlott szolgáltatásokban?)

10.00-10.30 A cafeteria nem a nagyok kiváltsága! Gondoskodni minden munkavállalóról kell!Puskelyné Király Ágnes ügyvezető: Top Cafeteria Kft. (Szabályozóváltozások. Régi és új összehasonlítása. Mi éri meg a munkáltatónak és a munkavállalónak. Adózási vonzatok. Reprezentáció és üzleti ajándék a cafeteria szempontjából.) SZÉP Kártya és Erzsébet utalvány.

10.30-10.50 Adómentes juttatási elemek. Mire jó a betegségbiztosítás? Balázs Ivánvállalkozás-fejlesztési igazgató, UFS Group Holding Zrt.

10.50-11.10 Tudatos pénzügyi döntések.Dakó Andrea partnerkapcsolati igazgató, Magnet Magyar Közösségi Bank
11.10-11.40 Konzultációs szünet
11.40-12.00 Életciklusokon átívelő megoldások.dr. Skonda Mária vezérigazgató-helyettes, Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok
12.00-12.20 Az elkölthető utalványok.Dulkai Miklós contact center manager, Edenred Magyarország Kft.

12.20-12.40 Stabil megoldás a béren kívüli juttatások változó világában: foglalkoztatói nyugdíjszolgáltatás.Zugrovics Loránd vezérigazgató, Quaestor Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt.

12.40-13.10 Konzultáció

Az előadások után az előadókkal közvetlen konzultációs lehetőség! 
A tematika változtatási jogát fenntartjuk!
A részvétel – regisztrációhoz kötötten – ingyenes ! 

Budapest, I. kerület, Krisztina krt. 99.