Brandépítés – 2023

A jó brand a legnagyobb kincs!

2022. december 8.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Tematika nyomtatása

Csak hosszú távra építsd a cégbrandet, a személyes brandet és a munkáltatói brandet is! Ne változtasd az üzeneteit, értékeit soha!

A branding a cég legnagyobb kincse, a legjobb profittermelője. Válság és recesszió idején a túlélés is múlhat rajta. Ha erős értékekre építettük a cég brandjét, a legnagyobb válságban sem kell félnünk. Csak még jobban megerősítenünk!

A brandépítés hosszú távú játszma. A márkát felépíteni, üzeneteit, értékeit jól megfogalmazni, folyamatosan kommunikálni és megtartani olyan feladat, amelynek nincs soha vége.

A beérett brand magától is megtermeli, növeli a bevételt és a hűséges vásárlók számát. Nem kell pénzt költeni drága reklámra!

De a metakommunikáció uralta világunkban nagyon könnyen lerombolhatóvá válhat a legjobban felépített branding is. Jó branddel már csak egy feladat van. Megvédeni a szubjektív és agresszív vélemények okozta károktól, s megerősíteni a pozitív, érzelmi kötődéseket.

Ismerje meg a legjobb szakértő előadóink jóvoltából a sikerességhez nélkülözhetetlen, stabil működéshez ma legjobb brandépítési megtartási technikákat. Várjuk a kkv-döntéshozókat, a PR-, és kommunikációs szakembereket, marketingvezetőket.

Earlybird kedvezménnyel indulunk!

Brandépítés – 2023

A jó brand a legnagyobb kincs!

 

Időpont: 2022. december 8. csütörtök, 9.30-16.30

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet

Távolról résztvevőknek: interneten jelszóval

 

Mindig ugyanazokat az értékeket kommunikáld! Soha ne változtass!

Híres, vagy hírhedt leszel? Csak egy hajszálon múlik! Légy óvatos!

A brandépítés vég nélküli. Ha beérett, magától termeli a bevételt.

 

Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!
Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető!
 

Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)!

 

Program

9.00– Regisztráció a helyszínen és távolról videóközvetítésre jelszóval.

9.30–9.35 Demcsák Zsuzsa moderátor felvezetője

9.35–10.00 Építsd a brandet és kommunikáld! A vállalati márka, énmárka és employer branding együtt hozza a legtöbbet. Teremtsd meg az összhangot a küldetéssel!
Dénes Vanda ügyvezető, OpenOnline Marketing Ügynökség

10.00–10.25 A tényeket felülíró szubjektív vélemények uralmának korát éljük. Híres, vagy hírhedt leszel? Csak egy hajszálon múlik!
Klausz Melinda közösségi marketingspecialista, Közösségi-media.com

10.25–10.50 Hogyan készüljünk a személyes márka építésének indítására?
Tóth Tamás 
ügyvezető partner, Personal Brand Institute

10.50–11.15 Brandmarketing eszköztár 2022/2023
Berta Gergő
tulajdonos/ügyvezető, Maximum Business Kft.

11.15–11.40 Konzultáció az előadókkal, kávészünet

11.40–12.05 Hogyan erősödhet kisvállalati márkánk a változások korában is?
Nagy Barna ügyvezető, Kreatív Vonalak Kft.

12.05–12.30 Branding, ami igazán megkülönböztet a többiektől.
Gyimesi Laci brandesfiú, brandesfiu.hu

12.30–12.55 Milyen tartalmú üzeneteket hordozó márkákra vevők a fiatalok?
Lévai Richárd közösségi marketingspecialista, Liftup Kft.

12.55–13.20 SEED-beszélgetés: A kapcsolati háló szerepe a brandépítésben, a cég ismertségének növelésében.
Lakatosné Lukács Zsuzsanna ügyvezető, SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány, Vilmányi Márton a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának egyetemi docense és Prónay Szabolcs az SZTE GTK Üzleti Tudományok intézetének adjunktusa

13.20–13.50 Konzultáció az előadókkal, ebédszünet

13.50–14.15 A kiváló termék magától még nem lesz kiváló márka. Mi kell még hozzá?
Dörnyei Otília ügyfélkapcsolati igazgató, Inspira Research Kft.

14.15–14.40 Légy az autentikus önmagad! Az emberi értékeket, érzelmeket keltő brand mindent visz! Találd meg a termékedhez, szolgáltatásodhoz és önmagadhoz illőt!
Szántó Péter branding szakértő, vlogger

14.40–15.05 Az én sztorim. Énazonosság és brandazonosság.
Demcsák Mária ügyvezető, PP Konferenciaközpont

15.05–15.30 Siker, brand, csillogás! A hírnév kémiája.
Ferling József stratégiai igazgató, Ferling Kft.

15.30–15.50 Konzultáció az előadókkal

15.40–16.30 Networking különprogram a résztvevők és előadók számára.

Szabadon választott Networking Program a konferencia helyszíni résztvevőinek az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával. Személyes bemutatkozás névjegycserével. Moderált program. Személyenként 1-2 perces plenáris bemutatkozás, névjegyosztás, személyes beszélgetéssel végződően. A programra jelentkezni a konferencia regisztrációs pultjánál lehet a konferencia teljes ideje alatt.

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

1026 Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.