Pénz a jövőért. Észak-Alföld Régió

Éljünk a támogatott forrásokkal!

2021. február 11.

Regionális élő videókonferencia

Tematika nyomtatása

Az Európai Unió 2021-2027-es időszakának költségvetéséből Magyarország soha nem látott mennyiségű pénzre, mintegy 18 ezer milliárd forintra számíthat! A kiírások folyamatosan jelennek meg. A Gazdaságmentő Program 2021-ben is tart. Növelték újabb 1000 milliárd forinttal az NHP Hajrá fejlesztési hitelkeretét, az MFB tőkeprogramokra, kedvező kamatozású hitelforrásokban is imponáló a választék. A Széchenyi Hitelkártya-programok változatlan feltételekkel folytatódnak, Az állam garanciavállalással továbbra is beáll a vállalkozások mögé. A bankok, pénzintézetek innovatív saját projektjeit is érdemes versenyeztetni.
Ne menjünk el a pénz mellett! Hajoljunk le érte! Még sokáig rá leszünk szorulva a kölcsönforrásokra, a pandémia okozta világválságból, recesszióból kilábaláshoz nyújtott segítségekre.

Várjuk a mikro- kis- és középvállalati döntéshozókat! Minden forrásról, támogatásról, a pénzügyi nehézségek áthidalására alkalmas megoldásokról a legfrissebb információkkal készülünk. Előadóink azonnali, és még utána 6 napig tartó konzultáción adnak személyre szabott tanácsokat, információkat.

Pénz, de honnan?

Pénz a jövőért

Éljünk a támogatott forrásokkal!

 

Térítésmentes regionális videó-roadshow kkv-döntéshozóknak

Észak-Alföld Régió

(Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok Megye)

 

Időpont: 2021. február 11. csütörtök. 9.30–14.00 (utána még 6 napig megnézhető)

Helyszín: Regionális élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten, bárhonnan követhető)

 

2021-ben remény van a gazdaság beindulására minden üzleti szereplőnek.  

Vegyük igénybe a talpra állást segítő támogatott forrásokat! 

Mikro-, kezdő és kkv-döntéshozóknak egyaránt bőséges forrásválaszték!

 

Ingyenes videókonferencia, csak regisztrálni kell!

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

p

Kiemelt témáink

9.00– Regisztráció a videóközvetítési felületre jelszóval

9.30 Demcsák Zsuzsa műsorvezető felvezetője

9.35–9.55 Milyen segítségre van szüksége a Hajdú-Bihar megyei vállalkozóinak?
Miklóssy Ferenc elnök, Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

9.55–10.00 A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vállalkozások piacképességéért.
Balogh Zoltán általános alelnök, Szabolcs-Szatmár Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

10.00­–10.20 Új gazdaságmentő intézkedésekKormányzati segítségre kilátások 2021. 1. félévében.
Dobos Balázs gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár, Információs és Technológiai Minisztérium

10.20–10.40 Az MFB nulla és rendkívül alacsony kamatozású hitel- és tőkeprogramjai fejlesztésre, forgóeszköz-finanszírozásra.
Sánta Illés értékesítés támogatási szenior tanácsadó, Támogatásközvetítési Osztály, OTP Bank

10.40–11.00 Pályázatok vannak, és lesznek is! Mindent a jelen felhívásokról, valamint a következő EU fejlesztési ciklusról. Indulnak az új pályázati kiírások.
Madarász András értékesítési igazgató, Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft.

11.00–11.20 Hogyan finanszírozható a szellemi tulajdonjog megszerzése közösségi forrásokból.
Pomázi Gyula elnök, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

11.20–11.40 Kávészünet, személyes konzultáció az előadókkal a közvetítési felületen

11.40–12.00 Gazdaságélénkítő termékek – Széchenyi Kártya Program.
Dancsné Egler Bernadett, termékfejlesztési és értékesítési vezető, OTP Bank

12.00–12.20 Hogyan támogatja a Magyar Nemzeti Bank a kkv-k forráshoz jutását?
Pulai György igazgató, MNB

12.20–12.40 Intézményi kezességvállalás a hazai kkv szektor támogatására.
Rózner Anna üzletfejlesztési igazgató, Garantiqa Hitelgarancia Zrt

12.40–13.00 Országosan elérhető finanszírozási források  innovációs fejlesztésekre.
Madarász András értékesítési igazgató, Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft.

13.00–13.20 Adózási, szabályozási kedvezmények, támogatások 2021-ben.
Papp Tibor
 vezérigazgató, Írisz Office Zrt.

13.20­– Személyes konzultáció az előadókkal aznap és további 6 napon keresztül a videóközvetítés felületén.

 

Ingyenes videókonferencia, csak regisztrálni kell!

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Regionális élő videókonferencia