Social Media – 2022

Rövidebben, szórakoztatóbban, kreatívabban!

Időpont: 2022. február 17. , Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet.

A Facebook egyeduralma gyengülni látszik. Egyre többen mennek az unalmassá váló, de még legnépszerűbb platformról máshová. Tarol a TikTok, rohamos rövidítési tempót diktálva az értékesítési eredményeket növelni akaróknak. Tovább szigorodnak a nyomon követést és célzást korlátozó adatvédelmi szabályok. Saját követőink adataival mégsem rendelkezhetünk, csak ha egyre többet fizetünk érte. Miért vagyunk akkor még mindig fenn az oldalakon, ha többért, egyre kisebb eredményt produkálunk? Elmennénk onnan, de hová?

2022. Social Media Marketing (SMM) trendjei, köztük a rohamtempóban rövidülő figyelmű célközönség feladta a leckét a cégeknek, marketing szakembereknek. De a menekülési útvonalak is kirajzolódni látszanak.

A 13. Social Media című PP konferencián ismét a legjobb szakértőktől hallhatjuk, mit csináljunk másként az új évben ahhoz, hogy jobban kihasználjuk a közösségi platformok bevételt generáló erejét.

Várunk idén is! Ott a helyed, ha kkv-vezető, tulajdonos, döntéshozó vagy, ha marketing szakemberként a te dolgod a cégednél social media eredményes, üzleti célú használata, ha fel szeretnéd frissíteni a tudásodat a legújabb trendekkel, hogy felkészülj a változásokra.

Earlybird kedvezménnyel indulunk!

800x210

Social Media – 2022

Rövidebben, szórakoztatóbban, kreatívabban!

 

Időpont: 2022. február 17. 9.30–16.00

Helyszín a személyes résztvevőknek: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont (Szentmihályi út 171. 3. emelet.)

Helyszín a távolról résztvevőknek: interneten jelszóval belépéssel.

 

A Facebook halványul. Mégis többet fizetünk saját követőink eléréséért!

Tarol a TikTok, rohamos rövidítési tempót diktálva mindenkinek.

Bekeményít az internetjog. A nyomon követés szinte ellehetetlenül?


Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető!

Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)!

 p

Kiemelt témáink

Távolodás a Facebooktól? 2022. SMM trendje.

Tudod hol a helyed? 2022 a döntés éve a közösségi marketingben.

Mesterséges intelligencia használata a marketingben.

Csapdában tart a közösségi média? Építs és gyarapíts saját adatbázist!

Nincs TikTok-od? Hirdetni akkor is érdemes a felületen!

Hirdess eredményesen 2022-ben is! Személyesen, bizalommal, automatákkal.

Egyre kevésbé éri meg a cégeknek a Facebookon lenni. Akkor mégis miért vannak ott?

A YouTube nem lesz a rövid videók platformja. Találd meg a bizniszt az egyediségben, különbözőségben!

Az internetjog még jobban szigorodni fog. Nem lehet majd szemérmetlenül kereskedni az adatainkkal.

A jövő a marketing, az értékesítés és az ügyfélkapcsolat összekapcsoltságában rejlik.

Tudtad, hogy az internetvásárlás 60 %-át tinédzserek, impulzus alapján követik el? Hangot kell váltani!

Paradigmaváltás a kereskedelemben. Összeállt az influencer, az élő streaming videó és az e-commerce. Mi lesz ebből?

Több mint iOS! Tovább szigorodnak a nyomon követést és célzást korlátozó adatvédelmi szabályok.

Az Instagram a történetek platformja lett. Legyél kreatívabb, szórakoztatóbb, értékesebb, de rövidebb! Mindezt hogyan?

Számolj még rövidebb figyelemidővel! Gondolkodj, fogalmazz röviden!  

Finomra hangolt marketing. Népszerűek lettek az intimebb, kapcsolt élmények színterei. (FB-csoportok, élő audiószobák, Facebook Life stb.)

Rövid vagy hosszú? Számít a méret? Videó a digitális marketingben. Amit nem hagyhatsz ki 2022-ben.

Hogyan SEO-zzunk eredményesen 2022-ben? Változások, melyeket gyorsan meg kell tanulnunk!

Így növelj bevételt kattintásokkal! Keresőmarketing és PPC trendek ­– 2022.

A tartalmi élmény az új ügyfélélmény!

A bombabiztos vevőszerző kampány ismérvei.

Vevőszerzés Linkedinnel a B2B világában.

Neked is nehézséget okoz? Hogyan állítsd be jól a cégcsoportodat?

Influencer-marketing, chatfelületek népszerűségének alakulása 2022-ben.

Brandépítés veszélyekkel! Indulatok kezelése csak óvatosan?

 

Felkért előadók

Bognár Anna social media vezető, EAZY Digital, Bonyhádi Gábor elnökségi tag, MMSZ, Co-ceo, PROGmasters, Kanicsár Ádám head of social, Positive Adamsky, Klausz Melinda közösségi médiaspecialista (kozossegi-media.com), Kulcsár István Róbert vezető tanácsadó, Shoprenter, Lakatos Zsófia ügyvezető, Emerald PR Ügynökség, az MPRSZ örökös tagja, Lévai Richárd közösségi marketingspecialista, Facebook Marketing Partner. Novák Ferenc social media business unit leader, Neo Interactive, Szántó Péter Branding szakértő, vlogger, Szanto.co, Ormós Zoltán ügyvéd, elnökségi tag, Ecommerce Hungary, Csabai Ádám SEO szakértő, @ The Pitch, Sipos Zoltán ügyvezető, Kreatív Kontroll Kft, és még sokan mások…


Maszkhasználat és érvényes védettségi igazolás felmutatása kötelező!

Earlybird kedvezménnyel indulunk!

PP - Konf - Részvételi díjak_nagy

button_regisztracio

Figyelem!

 1. Személyes részvételt is tartalmazó jelentkezést csak a kormány aktuális rendelkezéseit figyelembe véve fogadunk. Ha az aktuális szabályok előírják, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek tartózkodhatnak a helyszínen. Ilyen jellegű korlátozások nélkül természetesen oltást igazoló dokumentumok nélkül látogathatók a PP konferenciák.
 2. Helyszíni részvétel esetén a kormány erről szóló rendeletének visszavonásáig a rendezvény szervezőjének, lebonyolítójának kötelessége és felelőssége elkérni a helyszínre érkezők védettségi igazolványát,illetve személyi igazolványát, mellyel résztvevő igazolni tudja, hogy védett a vírus ellen.
 3. Helyszíni rendezvények tiltása esetén a megváltott jegyek automatikusan érvényesek az élő videókonferenciára, annak összes jogosítványával együtt. Regisztrációt lemondási időn túl a kormányzati tiltásra hivatkozva nem fogadunk el, ugyanis a meghirdetett konferenciát minden körülmények között megtartjuk. Erről és a díjkülönbségekről a „Feltételek” linkje alatt tájékozódhat.

  __________________________________________________

  Jelentkezés előre a KKV-AKADÉMIA összes 2022 I. féléves konferenciáira!

   18 üzleti témában akár 35 %-os előregisztrációs kedvezménnyel!

   Témák, időpontok, regisztrációs feltételek

rendezokkiemelt szakmai partner_opten1

Szakmai partnerek:

socialszakmai

Médiatámogatók:

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.hu email címen jelezze ezen szándékát!
8. A kormány aktuális rendelkezései szerint, ha a konferenciákon való részvétel védettségi igazolványhoz kötött, a rendezvényszervező kötelessége és felelőssége elkérni a helyszínre érkezők védettségi igazolványát, illetve személyi igazolványát, mellyel résztvevő igazolni tudja, hogy védett a vírus ellen.
9. Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínesre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.


A helyszínen személyes részvételi díjat fizetők esetében a catering-szolgáltatást a közvetítéshez való hozzáférés technikai díja váltja fel. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.

A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.Lemondási feltételek

1. A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.hu email címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.


Fontos tudnivaló rendezvénytiltás esetén!


1. Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.


A helyszínen személyes részvételi díjat fizetők esetében a catering-szolgáltatást a közvetítéshez való hozzáférés technikai díja váltja fel. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.


A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.


A helyszíni rendezvények tiltására, ellehetetlenülésére hivatkozva lemondást nem fogadunk el. A konferencia programján távoli részvétel teljesített szolgáltatásnak számít.


2. Helyszíni részvétel esetén a kormány erről szóló rendeletének visszavonásáig a rendezvény szervezőjének, lebonyolítójának kötelessége és felelőssége elkérni a helyszínre érkezők védettségi igazolványát, illetve személyi igazolványát, mellyel résztvevő igazolni tudja, hogy védett a vírus ellen.


Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.huBudapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet.

A videókonferencia megtekintéséhez kattintson a képre!

Konferencia videó kép

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet.

Regisztrációs űrlap

Cégforma / magánszemély / egyéb*:
Hivatalos cégnév*:

Cég székhelyének pontos címe:
Irányítószám*:
Település*:
Utca, házszám, emelet, stb.*:
Éves forgalom millió Ft-ban:
Szervezet tevékenységi köre:
Szervezet létszáma:

Számlázási adatok:
Vevő neve* (számlázáshoz):
Irányítószám* (számlázáshoz):
Település* (számlázáshoz):
Utca, házszám, emelet, stb.* (számlázáshoz):
Adószám*:
- -
Kapcsolattartó neve* (számlázáshoz):
Kapcsolattartó e-mail cím* (számlázáshoz):
Kapcsolattartó telefon: (számlázáshoz)
Részvételi díj*:

Honnan hallott a konferenciáról?
Résztvevők száma
Résztvevők:

Kérem töltse ki a résztvevő(k) adatait, majd felvitel után nyomjon az Adatok jóváhagyása gombra.

Résztvevő:
1/1
Résztvevő neve*:
Beosztás*:
E-mail cím*:
Telefon*:
Fax:
Mobiltelefon:

Amikor az utolsó résztvevő adatait is jóváhagyta, kérem a következő kérdésekre még válaszoljon és kattintson a Regisztráció elküldése gombra.

Megjegyzés:
Kupon kód:

Fizetendő összeg:

Fizetés módja*:
A regisztrációs adataival kapcsolatos további adatkezelési tájékoztatónkat itt találja.
A kártyás fizetés szolgáltatója:

További konferenciák

Social Media – 2022

feb
17

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet.