Olcsó és gyors piacszerzés: WEB 2.0

Az internet, az online és a közösségi site-ok üzleti célú használata

Időpont: 2012. január 26. , Helyszín: Budapest, BKIK székház, I. ker. Krisztina körút 99.
Az online és közösségi oldalak marketingje rendkívül olcsó és gyors üzleti sikereket hozhat, ha értjük, tudjuk, hogyan kell a bennük rejlő lehetőségeket használnunk. A Piac & Profit és a BKIK közös rendezvényén a kkv-k vezetőit és marketingeseit szeretnénk bevezetni a webes világ fortélyaiba. Trénereink sok hasznos tanácsot, tippet, osztanak, magyaráznak meg, melyek ügyes használata üzleti előnyöket hozhat.

Tréning kis- és középvállalatok vezetői, marketingesei számára.

Tematika:

9.30-11.00

A keresőoptimalizálás gyakorlata, a pagerank-növelés fortélyai, a hatékony Google Adwords, A kulcsszavak jelentősége.Sebestyén Márton, a Seo Lab Kft. ügyvezetője

11.00-11.20 Szünet

11.20-12.00
A közösségi média használata az üzleti siker növekedéséértHogyan működik a közösség? Milyen módszerekkel érhető el, hogy a mintegy 700-800 ezer magyar közösségi oldalhasználó jelentős részéhez eljussunk mondanivalónkkal? Facebookos sikersztorik! Minden, ami közösségi média!Hinora Bálint a Hinora Marketing Group ügyvezető igazgatója
12.00-12.40
Hasznos webjogi tanácsok. -Dr. Hatházi Vera a Várnai és Társai Ügyvédi iroda ügyvéd partnere
12.40-12.55
Vírusok ellen védekezz! Szincsák Tamás a Sicontact Kft. IT tanácsadója

12.55-13.45 Szünet

13.45-14.20
Online hirdetések optimalizálása. Az olcsó és hatékony webes hirdetés titkai.Szutor Ferenc, az Adverticum Zrt. kereskedelmi igazgatója
14.20-15.00
Mitől jó céges weboldal? Minden kijelzőn ott kell lenni: mobil, tablet-verziók, alkalmazások okos és költséghatékony alkalmazásaDén Mátyás András, az Opinion Leaders Kft. ügyvezető igazgatója
15.00-15.30
Közösségi oldal profitorientáltan. Lajos Zoltán, az Unaico Holding igazgatója
15.30-16.00
Adatbázis-építés, hírlevél-kommunikáció, e-DM használata.Demcsák Mária, a Piac & Profit főszerkesztője

16.00-16.30 Konzultáció
A tréning végén értékes ajándékok kerülnek kisorsolásra: 1db ESET NOD32 antivírus használat 1 éven keresztül, amely teljes körű védelmet biztosító, integrált biztonsági csomag számítógépe számára, valamint 5 db Minden, ami marketing című könyv.

 

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2012. január 13-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: konferencia@ppkonferencia.hu,
fax : (1) 239 - 9595

Budapest, BKIK székház, I. ker. Krisztina körút 99.

A videókonferencia megtekintéséhez kattintson a képre!

Konferencia videó kép

Budapest, BKIK székház, I. ker. Krisztina körút 99.

Szervező

Szakmai támogatók

Médiatámogató

További konferenciák