Válság okozta „kreatív” értékesítési technikák. Válságmarketing

A KKV-AKADÉMIA negyedik őszi rendezvénye

2013. október 15.

Tematika nyomtatása

Árengedmény, kupon, vásárlói közösségek, „Ingyenbiznisz”? Tudjon meg többet a válságban is működő kreatív értékesítési technikákról a BKIK és a Piac & Profit közös rendezvényén!

Az elmúlt években számos új „kreatív” értékesítési technika született, s vált népszerűvé a kkv-k körében, pusztán a válság okozta piacszűkülés miatt. Elszaporodtak a kuponok, a vásárlói közösségek, a gyűjtőkártyák, kedvezmények, árengedmények. A rendezvényen bemutatunk szinte minden újdonságot, melyek a piacon ma működnek.

Válság okozta „kreatív” értékesítési technikák

Válságmarketing

A BKIK IX. Banki, Biztosítási Osztálya és a Piac & Profit rendezvénye

Időpont: 2013. október 15. 10.00−16.00
Helyszín: BKIK Székház, Budapest, Krisztina körút 99.

A rendezvényt támogatja: a BKIK XXVIII. Osztálya

Program:

9.30−10.00  Regisztráció

10.00−10.50 Kreatív értékesítési technikák. Újdonságok a kereskedelmi fogásokban. Kedvezmények előnyei, hátrányai. Hogyan őrízhető meg az érték, ha  folyamatosan kedvezmények adására kényszerülünk?
Előadók: Hinora Bálint ügyvezető igazgató, Hinora Marketing Group, Szalai Károly marketingkoordinátor, tréner, Cardo Kft.

10.50−11.20 Válságmarketing VS közösségi média.
Előadó: Hinora Bálint ügyvezető igazgató, Hinora Marketing Group

11.20−11.40 Konzultáció az előadókkal  és kávészünet

11.40−12.10 Kuponkereskedelem beemelése a kereskedelempolitikába. Mit hoz, mire jó, mik a hátrányai? A vásárlói közösségek (kuponoldalak stb.) értelme, haszna és hátránya az üzletvitelünkben.
Előadó: Kovács Gergely, Kupon Birodalom

12.10−12.40 Kedvezménygyűjtő kártyák, mint vásárlást serkentő eszközök.
Előadó: Galisz Tamás ügyvezető, G-Mentor Kft. Itthon otthon van Kártya

12.40−13.40 Konzultáció az előadókkal és ebédszünet
(benne 20 perc Üzleti kézfogó)

13.40−14.10 A digitális ingyenbiznisz.Ingyenességen alapuló üzleti modellek a digitális világban- melyek a legsikeresebbek, miért működnek és mi várható a jövőben?
Előadó: Kepecs Iván ügyvezető, marketInvent social média ügynökség.

14.10−14.30 Ügyfél-lojalitás növelése ügyfélhűségi programmal. Új ügyfél engagement és a customer experience növelése az online technológiákkal. A 3. generációs chat.
Előadó: Stekl László független gazdasági és változásmenedzsment szakértő.

14.30−14.50 Hogyan építsünk pretotípust? Menj biztosra, hogy megfelelő terméket vagy szolgáltatást készítesz, mielőtt még elkészíted!
Előadó: Bonyhádi Gábor alapító, MarkMyProfessor.com, Lamirez.com

14.50−15.10  Igyál sokkal több kávét − azaz a személyes találkozók és élő közösségek ereje a marketingben.
Előadó: Hűvös Ágnes stratégiai tanácsadó, Megoldás.Most

15.10−15.20 Barterkereskedelem, mint megoldás, ha nincs pénzünk.
Előadó:Demcsák Mária ügyvezető igazgató, Piac & Profit

15.20− Konzultáció az előadókkal

15.40− Üzleti kézfogó − a rendezvényen résztvevők ismerkedése egymással. (Szervezett rendszerben, névjegycserével.) Kétszer 20-20 perc a programon belül (ebédszünetben és a rendezvény végén).

A részvételi díj: 13.000.- Ft + Áfa/fő (Egy cégtől érkező második, harmadik fő 50% kedvezménnyel jöhet)
A részvételi díj tartalmazza: egész napos ellátás, egy éves Piac & Profit előfizetés, résztvevők listája, trénerek prezentációi.

 

Üzleti kézfogó
Figyelem: Új szolgáltatás a Piac & Profit Konferenciáin! A Piac & Profit konferenciái ezentúl nem csak a gyakorlati üzleti életben azonnal használható információkat, tudásokat adnak át a résztvevőknek, hanem lehetővé teszik, hogy a konferencián megjelenők egymással is megismerkedhessenek, üzleti kapcsolatokat építsenek. Ennek érdekében a Piac & Profit az őszi konferenciáin bevezeti a konferencia-résztvevők egymás közötti üzleti ismerkedését elősegítő „Üzleti kézfogó” programot. Ezentúl már nem csak a hasznos tartalom, hanem a networking-építés miatt is érdemes eljönni a rendezvényeinkre.

 

A KKV-AKADÉMIA 2013. őszi témái, melyekre egyben és külön-külön is lehet regisztrálni:

 

Kedvezményes részvételi díjak:

1.) A részvételi díj 13.000.- + áfa/rendezvény

2.) 3 vagy több téma együttes megrendelése esetén a kedvezményes ár: 10.000 Ft + áfa /rendezvény

A regisztráció ebben az esetben rendhagyó, ne a honlapon jelentkezzen, kérjük küldjön egy e-mait a következő e-mail címre, s jelölje, mely rendezvényeken kíván részt venni, s a kedvezményt igénybe venni:  vsiko@ppkonferencia.hu

3.) Egy cégtől jövő további résztvevők esetén (ugyanazon rendezvényre érkező második, harmadik fő): minden részvételi díj 50 %-os kedvezménnyel vehető igénybe. (Az első résztvevő teljes áron, a további regisztráltak fél áron vehetnek részt. Ez esetben a mennyiségi, gyorsasági kedvezmények és az 50% kedvezmény összeadódnak!)

Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”). (Csak együttes jelentkezés esetén.)

A részvételi díj tartalmazza: egész napos ellátás, egy éves Piac & Profit előfizetés, résztvevők listája, trénerek prezentációi.