Add el(ő) magad!

Az eredményes előadás, tárgyalás mesterfogásai

2015. június 11.

Tematika nyomtatása

A készségfejlesztő tréninget azoknak a vezetőknek, a cég arcainak ajánljuk, akik szeretnének javítani személyiségük, fellépésük, másokra gyakorolt benyomásuk hatásfokán. Akik szeretnének jobb, magával ragadóbb, eredményesebb előadók, prezentálók, tárgyalók, véleményt mondók, vitapartnerek, üzletkötők, munkaadók lenni.

Nem kész szövegeket, sztereotípiákat, elcsépelt értékesítői fogásokat tanítunk, hanem a saját személyiség, egyediség megtalálását, erősségeinek, érdekességének, egyediségének másokat magával ragadó használatát. Mert minden emberben benne rejlik egy olyan egyéniség, sztori, stílus, karizma, amely, ha jól átjön, mindenkit meggyőz. S akkor az átadandó gondolataink biztosan átmennek és emlékezetesek maradnak. És ez maga az eredményesség.

Ha úgy érzi, hogy az előadásaiban, felszólalásaiban elmondott gondolatok nem mindig élik túl a pillanatot, alig-alig van hatásuk, nem ragadnak meg a hallgatóságban, akkor ez a tréning sokat adhat önnek.

Ezen ugyanis lehet változtatni!

Add el(ő) magad!

 Az eredményes előadás, tárgyalás mesterfogásai

 BKIK IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztály – Piac & Profit

Fejlesztési program 6 órában kkv-vezetőknek

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.
Időpont:
2015. június 11. 10.00-16.30

Tréner: Personal Brand Institute

Támogatja: BKIK XXVIII. Általános Pénzügyi Szolgáltatás Osztály

Program

10.00-13.00 Előadások interaktivitással

1. A magával ragadó, emlékezetes történet és történetmesélés: Mit tud a történet, amit nem tudnak a puszta tények, adatok? Melyek a történetmeséléssel kapcsolatos legnagyobb kkv-vezetői félelmek? Honnan vegyük a történetet? Milyen céllal meséljünk történetet? Hogyan lesz a történet egyszerű, élénk és emlékezetes?

2. A magával ragadó, emlékezetes el(ő)adás szerkezete, felépítése: A bevezetés: melyek a figyelem felkeltésének és a jóindulat megnyerésének eszközei? A befejezés: hogyan hangoljuk át a partnert? A fordulópontok: hol és hogyan helyezzük el ezeket? Az életre keltett számok, statisztikák. A hármas lista mint az üzenet erősítésének, hangsúlyozásának eszköze. A retorikai késleltetés.

3. A magával ragadó, emlékezetes el(ő)adás stílusa.  A világosságot, érthetőséget és követhetőséget biztosító elemek. A nyelvi gazdaságosság, tömörség.

4. A magával ragadó, emlékezetes el(ő)adó, beszélő. A kiállás üzenet-értéke. A tekintet szerepe a figyelem fenntartásában. A hang és a szünetek használata. A mosoly. A kezek és karok használata. A láb és a lábfej.

5. A lámpaláz: ne legyőzd, hanem kezeld!

Előadók: Györffy Kinga kommunikációs-előadástechnikai és storytelling tanácsadó, tréner, dr. Tóth Tamás partner, Gecser Ottó partner, Personal Brand Institute.

 13.00-13.30 Ebédszünet

13.30-16.30 Gyakorlati foglalkozás, tréning

1. Szemléletes példák és gyakorlatok: a magával ragadó, emlékezetes el(ő)adás 21. századi elvei, eszközei, technikái és azok alkalmazási lehetőségei.
2. Könnyen, gyorsan alkalmazható történetmesélési eszközök és módszerek a meggyőzéshez: 3 percben, 30 percben, másfél órában, kis csoport vagy nagy közönség előtt, vállalaton belül vagy kívül.
3. Személyre szóló visszajelzések, tanácsok.
4. A tanultak alapján a legkülönfélébb előadói/kommunikációs helyzetekben használható három perces cégbemutató „beszéd” készítése.

Trénerek: Györffy Kinga kommunikációs-előadástechnikai és storytelling tanácsadó, tréner, dr. Tóth Tamás partner, Gecser Ottó partner, Personal Brand Institute.

A tematikatervezet változtatási jogát fenntartjuk.

Kedvezményes részvételi díj: 16.000.- Ft + áfa/fő

(Egy cégtől egyszerre, egy időben több jelentkező esetén a második főtől 20 %-os kedvezmény!)

A tréningen résztvevők számára az összes előadás utólag letölthetővé válik. Hasznos segédanyagokat kapnak az ott tanultakról. A résztvevők egész napi ellátást és egy éves Piac & Profit digitális előfizetést kapnak.

A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel.