2. Osztrák–Magyar Üzleti Fórum

Üzleti és befektetési lehetőségek Ausztriában

2017. március 2.

Budapest, BKIK Székház, 1. ker. Krisztina körút 99.

Tematika nyomtatása

A nagy érdeklődésre tekintettel ismét Osztrák-Magyar Üzleti Fórum kkv-vezetőknek. A stabil, biztonságos, erős gazdasági környezet, magas életszínvonal jellemezte országban számos, sikerekkel kecsegtető piaci lehetőség, áll nyitva. Az idegenforgalom azonban még mindig a legtöbb profitot termelő iparág. A Kelet és Nyugat közötti kereskedelemben stratégiai szerepet betöltő országban ráadásul még kedvelnek is bennünket, szeretik termékeinket és elismerik szakértelmünket. A kis távolság, a fejlett infrastruktúra pedig a legvonzóbb szomszéddá teszi Ausztriát! De számolnunk kell azzal is, hogy januártól szigorodtak a szabályok a munkavállalók kiküldésével kapcsolatban.

A konferencián a legfrissebb osztrák üzleti lehetőségeket, gazdasági környezetet jól ismerő szakértők adnak gyakorlati tippeket, tanácsokat az osztrák piacbővítésben gondolkodó vállalatoknak.

A BKIK IX. és XXVIII. Osztálya szakmai támogatásával

 

Program

9.30­­­-10.00 Regisztráció

10.00­­-10.40 A két ország gazdasági kapcsolatai, az ausztriai üzleti környezet hazai vállalatok számára kedvező adottságai. A munkavállalókat kiküldő cégekre vonatkozó szigorúbb szabályozás.

Előadó: Mautner Márk vezető külgazdasági attasé, Magyar Nagykövetség, Bécs

10.40-11.00 Vállalkozási feltételek Ausztriában. Növekedésösztönző adózási, gazdálkodási, üzemeltetési, jogi környezet részletesen.

Előadó: Békési Lilla magyarországi ügyféltanácsadó, Dr. Schnabl & Partner OG

11.00-11.20 Cégalapítás, gazdasági és kereskedelmi jog Ausztriában.

Előadó: Dr. Baranyai Zoltán ügyvédOppenheim Ügyvédi Iroda

11.20-11.40 Szomszédunk Ausztria – közel, s mégis más. Felkészülés az eltérő mentalitású és szabályozású osztrák piacon való jelenlétre. 

Előadó: Szekér Bálint irodavezető, Bécs, külképviselet.hu

11.40­–12.00  Konzultáció az előadókkal, kávészünet

12.00­–12.20 Piacralépés Ausztriában az Enterprise Europe Network segítségével.

Előadó: Székely Tamás tanácsadó, Enterprise Europe Network

12.20­–12.40 Eladó cégek. Érdemes céget vennünk?

Előadó: Ötvös Dániel ügyvezető igazgató, DanKing Bt.

12.40–13.00 Fektessünk ausztriai ingatlanba! Slágertéma: a szállodákba, panziókba befektetés.

Előadó: Parajdi István ügyvezető igazgató, property-in-austria.com, www.ausztriai-ingatlanok.hu

13.00­–14.00 Konzultáció az előadókkal, ebéd

14.00­–15.00 Interaktív Fórum

Gyakorlati tanácsok: export, céges jelenlét, beruházás, munkáltatás

A Fórum résztvevői:

Mautner Márk vezető külgazdasági attasé, , Magyar Nagykövetség, Bécs

Békési Lilla magyarországi ügyféltanácsadó, dr. Schnabl & Partner OG

Baranyai Zoltán ügyvédOppenheim Ügyvédi Iroda

Ötvös Dániel ügyvezető igazgató, DanKing Bt.

Székely Tamás tanácsadó, Enterprise Europe Network

Parajdi István ügyvezető igazgató, property-in-austria.com, www.ausztriai-ingatlanok.hu

Szekér Bálint irodavezető, Bécs, külképviselet.hu

15.10­–15.30 Üzleti kézfogó. Moderált networking-program a konferencia-résztvevők számára az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával.

A tematika változtatási jogát fenntartjuk!

Részvételi díj

1. Egy rendezvény részvételi díja: 12.000 Ft + áfa.

2. Részvételi díj 5 témára 60.000 Ft + áfa.
Jelentős kedvezmény vehető igénybe!
Az eredeti ár helyett 50.000 Ft + áfa (10.000 Ft + áfa/rendezvény).

3. Részvételi díj 4 témára 48.000 Ft + áfa.
Jelentős kedvezmény vehető igénybe!
Az eredeti ár helyett 42.000 Ft + áfa (10.500 Ft + áfa/rendezvény).

FONTOS! Amennyiben 5-4 alkalomra kíván regisztrálni, kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.hu email címen jelezze felénk részvételi szándékát a rendezvények megjelölésével (elég a konferencia dátumát vagy címét megjelölni).

5. Figyelem, érdemes igénybe venni! Az egy cégtől egyszerre érkező több személy regisztrációja esetén a második fő 10%-os kedvezménnyel, míg a harmadik személytől 30 %-os kedvezménnyel vehetnek részt! Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”).

A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel, valamint egy éves digitális Piac & Profit üzleti magazin előfizetést és az előadások pre

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást csak írásban fogadunk el 2017. február 17-ig. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a konferencia@ppkonferencia.hu e-mail címen jelezze!

5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy az elektronikusan megküldött számlakép alapján legyenek szívesek a részvételi díjat fizetni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

7. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet, illetve fotók. Ezeket a hang és képanyagokat print és online lapjainkban, a konferenciáról tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2017. február 17-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a konferencia@ppkonferencia.hu e-mail címen jelezze!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: konferencia@piacesprofit.hu

Budapest, Krisztina körút 99.