KKV-Akadémia

Konferenciák

Törökország – Egyesült Arab Emírségek

Üzleti Fórum a két közel-keleti óriással

2023. október 26.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

A Közel-Kelet két meghatározó üzleti központja Törökország és az Egyesült Arab Emírségek (UAE). Szerepük a világgazdaságban is felértékelődött. Törökországnak az orosz-ukrán háború miatt nagyon megnövekedett a geopolitikai és gazdasági szerepe a világban, de a saját térségében is. Az Egyesült Arab Emírségek, benne két város, Dubaj és Abu-Dzabi a világ üzleti, pénzügyi központja. Ott nincs recesszió, inkább hatalmas, töretlen fejlődés. Dubaj népszerűsége a külföldi ingatlanbefektetők körében, a magyaroknál is mindent visz.

Smart company – 2024

Jövőre még okosabban!

2023. október 12.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

A smart company nem attól okos, mert a legfejlettebb technológiák által vezérelt. Az az okos cég és okos iroda, amit folyamatosan egyre kevesebb költséggel sokkal hatékonyabban, jóval nagyobb árbevétellel, nyereséggel működtetünk.

Osztrák–Magyar Üzleti Találkozó

Befektetés Alsó-Ausztriában!

2023. október 10.

Budapest, Váci út 116-118.

Ausztria a legjobb választás! Ismét vendégül láthatjuk a legnagyobb osztrák tartomány, Alsó Ausztria gazdaságfejlesztési központját és Ausztria legnagyobb üzleti ügynökségét (ecoplus és ABA). Piacképes magyar vállalkozásokat szeretnének meggyőzni az országuk kínálta rendkívüli előnyökről. Kiemelten foglalkozunk Alsó-Ausztriával, a régió legnépszerűbb befektetési helyszínével.

Cégeladás, cégöröklés, cégvásárlás

Van az a helyzet!

2023. október 5.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Sorsdöntő, kikerülhetetlen döntések egy cég életében. Nem lehet megúszni!
A cég életében mindig érdemes szem előtt tartani a cégeladás, cégöröklés, cégvásárlás lehetőségeit. Sok gondra és sok növekedési tervre lehet általuk jó választ kapni. Van az a helyzet, amikor nagy dilemma előtt állunk! Eladjuk idegennek vagy átadjuk cégeinket az utódoknak?

Munkaerőpiac 2023. Bezárt!

Fókuszban a béremelésnél jobb megoldások!

2023. szeptember 28.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Miből emeljünk bért? Rekordot döntött idén a csődbejelentések és cégfelszámolások száma nálunk és az EU-ban is. Már egy éve technikai recesszióban a hazai gazdaság. Szektorok sokaságában tűntek el a megrendelők. De a béreket emelni kell, ha fedezet nincs rá, akkor is. Kötelezően és kényszerből is. Ilyenkor kell elővenni a híres vállalkozói leleményességünket!

Állandó partnereink