KKV-Akadémia

Konferenciák

Cseréld le a drágát!

Az energiafüggőség ellenszerei

2024. május 16.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Főszereplő lett a cégek életében az energia. Megtanultunk spórolni a villannyal, a benzinnel és a gázzal. A fejlesztési pénzeket pedig az elmúlt években épületek, gépek, berendezések és fűtési-hűtési rendszerek korszerűsítésére fordítottuk. Még jó pár évig prioritást fog élvezni a cégek stratégiájában a drága és környezetszennyező energiák lecserélése olcsó, és lehetőleg saját termelésűre. És az energiapazarlás megfogására odafigyeléssel.

Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2024

Könnyebb vagy nehezebb lesz a pálya?

2024. május 9.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Mit hoz a 2024. év? Könnyebb lesz a pálya az üzleti szektornak? Vagy a kiszámíthatatlanság, fenyegetettségi helyzetek kereszttüzében kell továbbra is sikereket produkálniuk?
2024 kihívásai: a mesterséges intelligencia beépítése az üzletmenetbe, a zöld átállás, az éghajlati tényezőkhöz alkalmazkodás és a bizonytalanság állandóvá válásának kezelése.

Német – Magyar Üzleti Fórum

Fókuszban Bajorország és Baden-Württemberg

2024. április 18.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Németország Európa legerősebb gazdasága. Magasan az 1. számú külkereskedelmi partnerünk. A magyar-német kereskedelmi kapcsolatokban a két legnagyobb tartomány, Bajoroszág és Baden-Württemberg összesen 55,3 %-kal részesedik. Jók ott a magyar kkv-k esélyei az üzletkötésekben.

Állandó partnereink