KKV-Akadémia

Konferenciák

Helyezd biztonságba a cégvagyont!

Állítsuk meg az értékvesztést!

2023. április 20.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Nem hittük volna! Az elmúlt két évben a hazai vállalkozások értéke átlagosan majd a felére csökkent. Ahol vagyongyarapodást értek el, ott szerencse is kellett. És előrelátó vállalatirányítás.

Tudjuk, mennyit ért és ér most a cégünk? Rendszeresen felmérjük a vagyonunk értékét?

Ki tudja, mi lesz holnap? Kiszámíthatatlan események irányítják a világot. Készüljünk a tartós bizonytalanságra! Stabilizáljuk a cégvagyont, mielőtt késő lesz!

Okos logisztika

Nincs többé leállás, időveszteség!

2023. április 13.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Már régen nem a márkák, cégek versengenek, hanem az ellátási láncok. A krízisekhez legalkalmazkodóbb, leggyorsabb, legolcsóbb logisztikával rendelkezőké a piaci előny. Az ellátási láncokban az elmúlt években világszerte hatalmas szakadásokat okozott a Covid, az infláció, a munkaerőhiány, a nyersanyaghiány, a szállítási útvonalak összeomlása és a háború. Az ellátási lánc minden eleme megbízhatatlanná, tervezhetetlenné vált.

Munkaerő kerestetik! – 2023

Se minőség, se mennyiség!

2023. március 30.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Hová tűntek a dolgozó kezek és agyak? Újabb külföldre menési hullám zajlott le a bolt- és szálláshely-bezárások miatt? Miért nincs a munkaerő-piacon szabad, használható munkaerő? Miért akar külföldre menni tanulmányai befejeztével a diákok 37 %-a?

Webáruházi trendek – 2023

Bezárás helyett növekedés!

2023. március 23.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Eddig tartott a Covid időszak generálta nagy növekedés! Az e-kereskedelem sem úszhatja meg az infláció és az energiaár-robbanás miatti forgalomvisszaesést. Vagy mégis? 

Ha villámgyorsan átállunk a megváltozott vevői igényekre, akár növelhetjük is a forgalmunkat. Az e-kereskedelem virágozni fog a jövőben is. Nyugodtan elindíthatjuk a tervezett új webáruházunkat!

Állandó partnereink