Rólunk

20 év eredménye: közel 500 konferencia, 7000 előadás, szakmai fórumok, viták, networkingek, több, mint 100 000 résztvevővel.

Alapította: Demcsák Mária

A Piac & Profit üzleti magazin alapítójaként 2001-ben indítottam útjára az első konferenciánkat PP Konferenciaközpont néven. Az üzleti magazinban és a körülötte felhalmozódott üzleti tudás, a gazdasági szektor meghatározó szereplőivel való szoros kapcsolat, és a kis- és középvállalatok döntéshozóinak igénye szinte magától adódóan hozta életre az üzleti, szakmai konferenciák sorozatát. 20 év eredménye: közel 500 konferencia, 7000 előadás, szakmai fórumok, viták, networkingek, több, mint 100 000 résztvevővel. Mára a PP Konferenciák a kkv-döntéshozók kihagyhatatlan tanulási helye. Évről évre egyre többen igénylik rendszeresen a legfrissebb üzleti tudásokat ország minden részéből, áldozzák napjaikat a legújabb üzleti trendek megismerésére, és használják fel a hallottakat azonnal versenyképességük, piaci pozícióik erősítésére, üzletmenetük korszerűsítésére.

Visszatérő konferenciák, roadshow-k

A PP Konferenciák nagy ismertségnek és elismertségnek örvendenek. Évente 35-40 hasznos, gyakorlatias, az üzletmenetbe azonnal beépíthető tudásokat közvetítő konferenciáinkon a legjobban felkészült előadók osztják meg tapasztalataikat,  adják át a legfrissebb trendekről szóló információkat. Az élő videókonferenciák műfajának megteremtésével vírusbiztossá is tettük a népszerű intézményrendszerünket. A bizonytalanságban is biztosan megtartunk minden meghirdetett eseményt.

KKV-AKADÉMIA trendkonferenciáink visszatérő témái

Értékesítési trendek (9). Csapatépítési trendek (8). Social Media (10.). Munkaerő(7).  Webáruházi trendek (8). Digitális iroda (4) . Cégmarketing (9). Energiahatékonyság (8). Generációváltás (4). Cégvezetők Csúcstalálkozója (5). Cégöröklés (2). Brandépítés (6). PÉNZ konferencia (12).  Külpiacra lépés országrelációként (20). Cégátalakulás (5). Szellemi tulajdon (1). Adózás és cafeteria (20). Ügyviteli trendek (25).

 

Társadalmi felelősségvállalásaink

Magyar Fenntarthatósági Csúcs (11 év)

Üzleti Etikai Díjátadó Gála (21 év)

 

Pénz, de honnan? regionális roadshow (18 év óta, félévente)

Székesfehérvár, Debrecen, Miskolc, Kecskemét, Szeged, Békéscsaba, Nyíregyháza, Győr, Szombathely, Zalaegerszeg, Kaposvár, Pécs.

Demcsák Mária

Alapító, ügyvezető
mdemcsak(kukac)ppkonferencia.hu

+36 (1) 814-8600

pp_hor