RÓLUNK

Alapította: Demcsák Mária

22 év eredménye: közel 600 konferencia, 120 ezer résztvevő, több, mint 8000 előadás. Konferenciák, élő videókonferenciák, szakmai fórumok, viták, networkingek, workshopok, tréningek, díjátadó gálák. Mi nem álltunk le 2020-ban sem. Sőt! Elsőként sikeresen áttértünk a heti rendszerességű, nagy részvételű videókonferenciákra.

A kkv-döntéshozók a nehéz időkben is biztosan számíthatnak a PP Konferenciák (előző nevén Piac & Profit Konferenciák) segítségére az azonnali, jó döntések meghozatalában!

 

A Piac & Profit üzleti magazin alapítójaként 2001-ben indítottam útjára az első konferenciánkat PP Konferenciaközpont néven. Az üzleti magazinban és a körülötte felhalmozódott üzleti tudás, a gazdasági szektor meghatározó szereplőivel való szoros kapcsolat, és a kis- és középvállalatok döntéshozóinak igénye szinte magától adódóan hozta életre az üzleti, szakmai konferenciák sorozatát. 22 év eredménye: közel 600 konferencia, 120 ezer résztvevő, 8000 előadás. Konferenciák, élő videókonferenciák, szakmai fórumok, viták, networkingek, workshopok, tréningek, díjátadó gálák. Mára a PP Konferenciák a kkv-döntéshozók kihagyhatatlan tanulási színtere. Évről évre egyre többen igénylik rendszeresen a legfrissebb üzleti tudásokat az ország minden részéből, áldozzák napjaikat a legújabb üzleti trendek megismerésére, és használják fel a hallottakat azonnal versenyképességük, piaci pozícióik erősítésére, üzletmenetük korszerűsítésére. 2020-ban és 2021-ben koronavírus sújtotta kkv-szektor a PP Konferenciákon kaphatta meg a gyors segítséget is a túléléshez, a talpra álláshoz. Az élő videókonferenciák műfajának megteremtésével vírusbiztossá is tettük a népszerű intézményrendszerünket. 2020-ban bevezettük a hibrid konferenciákat (helyszínen és távolról, videóközvetítésen keresztül is fogadunk résztvevőket). A bizonytalanságban is biztosan megtartunk minden meghirdetett eseményt.

A koronavírus sújtotta kkv-szektor a PP Konferenciákon kaphatta meg a gyors segítséget is a túléléshez, a talpra álláshoz.

Visszatérő konferenciák, roadshow-k

A PP Konferenciák nagy ismertségnek és elismertségnek örvendenek. Évente 35-40 hasznos, gyakorlatias, az üzletmenetbe azonnal beépíthető tudásokat közvetítő konferenciáinkon a legjobban felkészült előadók osztják meg tapasztalataikat, adják át a legfrissebb trendekről szóló információkat. Az élő videókonferenciák műfajának megteremtésével vírusbiztossá is tettük a népszerű intézményrendszerünket. A bizonytalanságban is biztosan megtartunk minden meghirdetett eseményt.

KKV-AKADÉMIA trendkonferenciáink visszatérő témái

Értékesítési trendek (10). Csapatépítési trendek (9). Social Media (12.). Munkaerőpiaci trendek (12). Webáruházi trendek (9). Digitális iroda (5). Cégmarketing (10). Energiahatékonyság (9). Generációváltás (5). Cégvezetők Csúcstalálkozója (6). Cégöröklés (3). Brandépítés (8). PÉNZ konferencia (14). Külpiacra lépés országrelációként (22). Cégátalakulás (6). Szellemi tulajdon (3). Adógazdálkodás (22). Digitális iroda, ügyvitel (15), Smart company (5). Szervezetfejlesztés (11).

Társadalmi felelősségvállalásaink

Magyar Fenntarthatósági Csúcs (13. év)

Üzleti Etikai Díjátadó Gála (23. év)

Pénz, de honnan? regionális roadshow (20 év óta, félévente, tehát 40-szer)

Székesfehérvár, Debrecen, Miskolc, Kecskemét, Szeged, Békéscsaba, Nyíregyháza, Győr, Szombathely, Zalaegerszeg, Kaposvár, Pécs, Budapest.

 

Demcsák Mária

Alapító, ügyvezető
mdemcsak(kukac)ppkonferencia.hu

+36 (1) 814-8600

Állandó partnereink