RÓLUNK

Alapította: Demcsák Mária

24 év eredménye nagy vonalakban: 730 konferencia, 120 000 résztvevő, több, mint 10 000 előadás. Szakmai konferenciák (személyes és videón megtekinthető), díjátadó gálák, szakmai fórumok, üzleti találkozók, viták, networkingek, workshopok, tréningek. Csak üzleti témákban, csak kkv-döntéshozóknak. A hazai üzleti szereplőket, tulajdonosokat, cégvezetőket, döntéshozókat látjuk el évente átlag 35-37 üzleti témában aktuális információkkal, trendekkel, segítve a jó döntéseik meghozatalát.   

A távolról videón is megtekinthető konferenciák kényszerű bevezetése után uralkodó műfaj lett nálunk a hibrid konferencia. Sokan megszokták a kényelmes, időt és pénzt spóroló távolról tanulást, a friss üzleti információkhoz jutást. De azért még mindig sokan választják a helyszínen részvételt, a közvetlen emberi érintkezés élményét, a személyes üzleti kapcsolatok bővítésére is alkalmas személyes jelenlétet. Regionális Pénz, de honnan?  konferenciáinkon taartottuk meg a csak személyes jelenlétet. Országos meghirdetésűeknél (KKV-AKADÉMIA) hibrid (távoli és személy részvétel) rendezvényeket hirdetünk.

A kkv-döntéshozók a nehéz időkben is biztosan számíthatnak a PP Konferenciák (előző nevén Piac & Profit Konferenciák) segítségére az azonnali, jó döntések meghozatalában!

A Piac & Profit üzleti magazin alapítójaként tulajdonostársaimmal, munkatársaimmal 2001-ben indítottam útjára az első konferenciánkat. Az üzleti magazinban és a körülötte felhalmozódott üzleti tudás, a gazdasági szektor meghatározó szereplőivel való szoros kapcsolat, és a kis- és középvállalatok döntéshozóinak igénye szinte magától értetődően hozta létre az üzleti, szakmai konferenciák sorozatát. 24 év eredménye: 730 konferencia, 120 000 ezer résztvevő, több, mint 10 000 előadás. Szakmai konferenciák (személyes és videón megtekinthető), díjátadó gálák, szakmai fórumok, üzleti találkozók, viták, networkingek, workshopok, tréningek. Mára a PP Konferenciák a kkv-döntéshozók kihagyhatatlan tanulási színterei. Évről évre egyre többen igénylik rendszeresen a legfrissebb üzleti tudásokat az ország minden részéből, áldozzák napjaikat a legújabb üzleti trendek megismerésére, és használják fel a hallottakat azonnal versenyképességük, piaci pozícióik erősítésére, üzletmenetük korszerűsítésére, a kiszámíthatatlanná vált gazdasági viszonyok közepette működőképesség fenntartása, javítása érdekében.

Visszatérő konferenciák, roadshow-k

A PP Konferenciák nagy ismertségnek és elismertségnek örvendenek. Évente 35-37 hasznos, gyakorlatias, az üzletmenetbe azonnal, akár már másnap beépíthető tudásokat közvetítő konferenciáinkon a legjobban felkészült előadók osztják meg tapasztalataikat, adják át a legfrissebb trendekről szóló információkat. Az utóbbi években nagyobb szüksége volt az üzleti szereplőknek az azonnal gyors piaci információkra, mint bármikor. A fenekestül felfordult világunkban, a pandémia, a háború, az infláció és recesszió sújtotta, rendkívül hektikussá vált környezetben egyre többen ismerték fel az életben maradást hozó friss tudás fontosságát, melyet a PP Konferenciákon megkaphatnak a kis- és közepes vállalatok döntéshozói.

KKV-AKADÉMIA trendkonferenciáink visszatérő témái:

Értékesítési trendek (12). Csapatépítési trendek (11). Social Media (16). Munkaerő-piaci trendek (16). Webáruházi trendek (11). Cégmarketing (12). Energiahatékonyság (11). Generációváltás (7). Cégvezetők Csúcstalálkozója (8). Cégeladás, cégöröklés (5). Brandépítés (10). PÉNZ konferencia (16). Külpiacra lépés országrelációként (28). Cégvariációk, cégcsoport (8). Szellemi tulajdon (5). Adó- és pénzgazdálkodás (24). Digitális iroda, Smart company (16). Szervezetfejlesztés (13). Cégvagyon biztonságban (6), Befektetés (15), Biznisz az ingatlanban (3).

Társadalmi felelősségvállalást tartalmazó eseményeink:

Magyar Fenntarthatósági Csúcs (15. év)

Üzleti Etikai Díj pályázat és díjátadó (25. év)

Pénz, de honnan? regionális roadshow (23. év óta, évente 9-10 régió)

Székesfehérvár, Debrecen, Miskolc, Kecskemét, Szeged, Békéscsaba, Nyíregyháza, Győr, Szombathely, Zalaegerszeg, Kaposvár, Pécs, Budapest…

PP Konferenciaközpont. 2024.

Demcsák Mária

Alapító, ügyvezető
mdemcsak(kukac)ppkonferencia.hu

+36 (1) 814-8600

Állandó partnereink