RÓLUNK

Alapította: Demcsák Mária

23 év eredménye: közel 700 konferencia, 113 000 résztvevő, több, mint 9500 előadás. Szakmai konferenciák (személyes és videón megtekinthető), díjátadó gálák, szakmai fórumok, viták, networkingek, workshopok, tréningek. Csak üzleti témákban csak kkv-döntéshozóknak. A hazai üzleti szereplőket, tulajdonosokat, cégvezetőket, döntéshozókat látjuk el évente átlag 37-40 üzleti témában aktuális információkkal, trendekkel, segítve a jó döntéseik meghozatalát.   

A távolról videón is megtekinthető konferenciák kényszerű bevezetése után már nem tudtunk visszatérni a csak helyszínes részvételű konferenciákra. Uralkodó műfaj lett nálunk a hibrid konferencia. Sokan megszokták a kényelmes, időt spóroló távolról tanulást, a friss üzleti információkhoz jutást. De azért még mindig sokan választják a helyszínen részvételt, a közvetlen emberi érintkezés élményét, a személyes üzleti kapcsolatok bővítésére is alkalmas személyes jelenlétet. Regionális konferenciáinkon igyekszünk tartani a személyességet. Országos meghirdetésűeknél hibrid (távoli és személy részvétel) rendezvényeket hirdetünk.

A kkv-döntéshozók a nehéz időkben is biztosan számíthatnak a PP Konferenciák (előző nevén Piac & Profit Konferenciák) segítségére az azonnali, jó döntések meghozatalában!

A Piac & Profit üzleti magazin alapítójaként 2001-ben indítottam útjára az első konferenciánkat. Az üzleti magazinban és a körülötte felhalmozódott üzleti tudás, a gazdasági szektor meghatározó szereplőivel való szoros kapcsolat, és a kis- és középvállalatok döntéshozóinak igénye szinte magától értetődően hozta létre az üzleti, szakmai konferenciák sorozatát. 23 év eredménye: közel 700 konferencia, 113 000 ezer résztvevő, több, mint 9500 előadás. Szakmai konferenciák (személyes és videón megtekinthető), díjátadó gálák, szakmai fórumok, viták, networkingek, workshopok, tréningek. Mára a PP Konferenciák a kkv-döntéshozók kihagyhatatlan tanulási színterei. Évről évre egyre többen igénylik rendszeresen a legfrissebb üzleti tudásokat az ország minden részéből, áldozzák napjaikat a legújabb üzleti trendek megismerésére, és használják fel a hallottakat azonnal versenyképességük, piaci pozícióik erősítésére, üzletmenetük korszerűsítésére.

Visszatérő konferenciák, roadshow-k

A PP Konferenciák nagy ismertségnek és elismertségnek örvendenek. Évente 35-40 hasznos, gyakorlatias, az üzletmenetbe azonnal, akár már másnap beépíthető tudásokat közvetítő konferenciáinkon a legjobban felkészült előadók osztják meg tapasztalataikat, adják át a legfrissebb trendekről szóló információkat. Az utóbbi években nagyobb szüksége volt az üzleti szereplőknek az azonnal gyors piaci információkra, mint bármikor. A fenekestül felfordult világunkban, a pandémia, a háború, az infláció sújtotta, rendkívül hektikussá vált környezetben egyre többen ismerték fel az életben maradást hozó friss tudás fontosságát, melyet a PP Konferenciákon megkaphatnak a kis- és közepes vállalatok döntéshozói.

KKV-AKADÉMIA trendkonferenciáink visszatérő témái

Értékesítési trendek (11). Csapatépítési trendek (10). Social Media (14). Munkaerő-piaci trendek (14). Webáruházi trendek (10). Cégmarketing (11). Energiahatékonyság (10). Generációváltás (6). Cégvezetők Csúcstalálkozója (7). Cégöröklés (4). Brandépítés (9). PÉNZ konferencia (15). Külpiacra lépés országrelációként (25). Cégátalakulás (7). Szellemi tulajdon (4). Adó- és pénzgazdálkodás (23). Digitális iroda, Smart company (14). Szervezetfejlesztés (12). Cégvagyon biztonságban (5), Befektetés, cégeladás (15).

Társadalmi felelősségvállalásaink

Magyar Fenntarthatósági Csúcs (14. év)

Üzleti Etikai Díjátadó Gála (24. év)

Pénz, de honnan? regionális roadshow (21 év óta, évente 9-10 régió)

Székesfehérvár, Debrecen, Miskolc, Kecskemét, Szeged, Békéscsaba, Nyíregyháza, Győr, Szombathely, Zalaegerszeg, Kaposvár, Pécs, Budapest.

Demcsák Mária

Alapító, ügyvezető
mdemcsak(kukac)ppkonferencia.hu

+36 (1) 814-8600

Állandó partnereink