Cégmarketing – 2021

Marketing online-ba zárva!

2021. április 29.

Országos élő videókonferencia.

Tematika nyomtatása

Most legyünk okosak és eredményesek! Amikor csak kérdések vannak, de válaszok nem. Kinyílik-e a világ újra, vagy marad minden online? Merre mozdulnak a célcsoportok? Hol, mivel, hogyan érhetjük el fogyasztóinkat, ügyfeleinket ebben a médiazajos világban, hogy meghallják az üzeneteinket?
Csak azt tudjuk, hogy felértékelődtek az emberi kapcsolatok. Átalakultak a fontossági sorrendek. Eltűnt a kiszámíthatóság. Csak tiszta és egyértelmű üzeneteket hallanak meg a fogyasztók, az ügyfelekAmitől a biztonságérzetük erősödik. A kényelmesen, nagyon gyorsan és egyszerűen elérhető szolgáltatásokra mondanak igent. A fizikai jólét helyett a mentális jólét került a középpontba. Izolált környezetben családban vagy magányban bezárt emberekhez kell üzeneteinket eljuttatni.
A cégmarketing új kihívásairól, a szemléletváltásról, az üzeneteink eredményes átformálásáról, az emberek, ügyfelek igényeinek megváltozásáról és az azokra adható eredményes, jó válaszokról, és nem utolsósorban az ehhez szükséges technológiákról szól a Cégmarketing trendek idei konferenciája.

Sok hasznos tanácsot nyújtanak a kkv-döntéshozóknak a marketingszakma legjobbjai, hogyan kell a marketingmunkánkban felerősíteni az emberek biztonságérzetét, és eredményes cégmarketinggel bevételt termelni kis- és középvállalati szinten.

Cégmarketing – 2021

Marketing online-ba zárva!

Időpont: 2021. április 29. csütörtök, 9.30–16.00 (aznap és még hat napig nézhető videókonferencia)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten: mobilon, tableten, pc-n)

Mikor térhet vissza a marketing a fizikai helyszínekre?

Erősítsük az emberek biztonságérzetét egyértelmű üzenetekkel!

Gyors, kényelmes, egyszerű vásárlói utakat alakítsunk ki!

P

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

P

Program

9.00–Regisztráció a videóközvetítési felületre jelszóval aznap és még 6 napig

9.30–9.35 Demcsák Zsuzsa műsorvezető  köszöntője

9.35–10.00 2021 az online-ba zárt marketing éve lesz? De készüljünk a helyszínek megnyitására időben?
Lévai Richárd közösségi marketing specialista, Liftup Kft.

10.00–10.25 Hogyan építsünk önjáró céget? Brandépítés, márkaépítés 2021-ben.
Bonyhádi Gábor elnökségi tag, Magyar Marketing Szövetség

10.25–10.50 Az új fogyasztói igényre adott új marketingválaszok. A cookie-mentes, szegmens alapú új világ kihívásai.
Dénes Vanda ügyvezető tulajdonos, Open Online Kft.

10.50–11.10 A marketingstratégiák szerzői jogi háttereÓvatosan a fogyasztói tartalmakkal!
Gubicz Flóra Anna, az SZTNH Szerzői Jogi Főosztály Nemzetközi Szerzői Jogi Osztályának munkatársa

 

11.10–11.30 Kávészünet. Személyes konzultáció az előadókkal

 p

11.30–11.50 Új szempont a kommunikációban: a tartalmi élmény.
Sipos Zoltán stratégiai igazgató, Kreatív Kontroll

11.50–12.10 A törődő márkák. Mindenki szeretne felülni a „jó fej vagyok” vonatra!
Gyimesi Laci márkatanácsadó, Brandesfiú, brandesfiu.hu

12.10–12.30 Óvatosan a szavakkal! Felelős kommunikáció válsághelyzet idején.
Lakatos Zsófia ügyvezető, Emerald PR Ügynökség

12.30–13.00 Webtelevízió
Lesz egyáltalán visszarendeződés? Létezhetünk-e végre a fizikális térben is? Milyen lesz az új marketing és kommunikáció? Hogyan nyújtsunk biztonságot a fogyasztóinknak?

Az interaktív stúdióbeszélgetés résztvevői:

Demcsák Zsuzsa, Lakatos Zsófia, Gyimesi Laci, Sipos Zoltán 

13.00–13.30 Ebédszünet. Személyes konzultáció az előadókkal

13.30–13.50 Újragombolt fogyasztói élmény, avagy mit tanulhatunk a kulturális szektortól.
Kovács Ágnes divízióvezető, Crane

13.50–14.10 A hirdetők új leckéje: hogyan juttassunk el a hatalmas médiazajban a Covid-on kívül más üzeneteket? 
Kéri Gábor digital managing partner, Positive Adamsky,

14.10–14.30 Hirdess a TikTokon!  Hogyan jussunk el a közönségedhez olcsón és hatékonyan?
Körző Nóra Senior Social Media tanácsadó, HD marketing

14.30–14.50 Online brandépítés a járvány ideje alatt.
Kulcsár István Róbert vezető tanácsadó, Shoprenter

14.50–15.10 Azonnal és az összes csatornán egyszerre érjük el az ügyfelet!
Molnár Tamás ügynökségi vezető, EAZY Digital

15.10–15.40 Webtelevízió
Krízismarketing. Hogyan tartsuk meg ebben a hosszú ideig tartó bizonytalan helyzetben az ügyfeleinket, munkatársainkat?

Stúdióbeszélgetés Kováts Péterrela Hungarocontroll nemzetközi értékesítési és marketingvezetőjével

15.40–tól aznap és még hat napig visszanézhető előadások és konzultáció

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Országos élő videókonferencia.