Brandépítés – 2022

Nem árt az éberség!

2021. december 9.

BKIK Székház, Budapest, Krisztina krt. 99.

Tematika nyomtatása

Új trendek jönnek ismét. A régieket nagyon gyorsan elsöprik a sűrűn jövő krízisek. Ami biztosan megmarad a pandémia legmélyebb bénultsága idejéből, az a munkáltatói márka egekbe emelkedése, ahol az otthoni munkavégzés jóléti foglalkoztatássá vált. Az is biztosnak tűnik, hogy a  felelős, a gondoskodó, a környezettel, a segítségre szorulókkal törődő vállalatnak a jövőben nagyobbak lesznek az esélyei az elismertségre, mint valaha.
A túlpolitizáltság miatti veszélyek azonban erős óvatosságra intenek
. A véleménynyilvánításnak ugyanis túl nagy a kockázata. A saját sztori, történet még mindig visz mindent. A hamisság hamarabb kihallatszik, mint bármikor. Több és gyorsabb a sikersztorik tündöklése és bukása is. A social media brandépítésre alkalmassága csökken, a social media presztízsével együtt.
Aki fenn akarja tartani cége és termékei jó hírnevét, nagyon éberré kell válnia.
 A cég karaktergyilkossága is bármelyik pillanatban megtörténhet. Ilyen világot élünk.
Előadóink, a legjobb brand- és márkaépítési szakemberek sokat tudnak segíteni a közeli jövőbe látáshoz.

Várjuk a kkv-döntéshozókat a kommunikációs és marketingvezetőket, szakembereket, tanácsadókat, a hirdetési, ügynökségi szakmák képviselőit.  

Brandépítés – 2022

Nem árt az éberség!


Időpont:
 2021. december 9. csütörtök, 9.30–15.30

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina krt. 99. 7. emelet

Részvételi lehetőségek: helyszínen és távolról videón (hibrid)


A cég brandje sokszor többet ér, mint a fizikai vagyona. Vigyázzunk rá!

Nagyot bukhatunk, ha akár apró kommunikációs hibákat is vétünk!

Nyilvánosság elé kilépni most veszélyesebb, mint valaha. Várjunk vele!


Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!
Siessen a hely foglalásával, a létszám korlátozott!
Helyszínen kívül választhatja a videóközvetítést vagy mindkettőt!


Program

9.00– Regisztráció a helyszínen és távolról videóközvetítésre

9.30–9.35 Demcsák Zsuzsanna műsorvezető

9.35–10.00 A vezetői brand kríziskommunikációja. Karaktergyilkosság a vállalkozói létben.
Bőhm Kornél 
kommunikációs szakértő, kríziskommunikációs tanácsadó

10.00–10.20 Megszűnőben van a férfiak termékenysége? – Videóbeszélgetés
Egy rendkívül érzékeny területen megvalósuló márkaépítési tapasztalatokról beszélget dr. Serényi János, az Értéktrend ügyvezetője dr. Mikus Endrével, a LabMagister/AndroMagister vezetőjével.

10.20–10.45 A szellemi tulajdon szerepe a brandépítésben.
Dr. Gubicz Flóra Anna
, az SZTNH Szerzői Jogi Főosztály, szerzői jogi ügyintéző.

10.45–11.10 Árengedményekkel szólítsuk meg a vevőket vagy/és küldetéssel,
hasznossággal, segítségnyújtással?
Szabácsik Gergely
 tulajdonos ügyvezető, Yellow Bird Hungary Kft.

 11.10–11.30 Kávészünet, konzultáció az előadókkal

11.30–11.52 Belső influencer vagy a márka arca? Mi legyen a cégünk szakértőiből? Brandépítés a social médiában.
Lévai Richárd 
közösségi marketingspecialista, Liftup Kft.

11.52–12.14 Attól, hogy kiváló a terméked, még nem lesz kiváló a márkád.
Gyimesi László 
Brandesfiú, brandesfiu.hu, a Mystic Nails Hungary Kft. ügyvezetője

12.14–12.36 Eszközök, melyeket kihagynak a brandépítésből.
Marozsák Szabolcs
 CEO, Clientfactory Kft.

12.36–12.58 És Neked mi a történeted? A márkaépítés alapja a jó sztori és annak profi elmesélése.
Lakatos Zsófia
 ügyvezető, Emerald PR Ügynökség, az MPRSZ örökös tagja

12.58–13.20 Jó, ha a média hangos a cégvezér véleményétől? Álljunk ki vagy inkább hallgassunk? Miről vegyük észre, ha rossz vélemény kezd kialakulni a márkáról? Hogyan állíthatjuk meg időben?
Klausz Melinda 
közösségi marketingspecialista, Közösségi-media.com

13.20–13.50 Ebédszünet. Konzultáció az előadókkal

13.50–14.12 Home office – vezetés – brandépítés. Több a közös pont, mint gondolnád! A jó munkáltatói márka most az egekbe emelkedhet.
Borbély László
 ügyvezető, SPA Tudásbázis Kft.

14.12–14.34 Algoritmus trendek, emberi brandek. LinkedIn változások 2021.
Bende Máté
 cégvezető partner, Pro/Business Consulting

14.34–14.56 Mit képvisel a márkád a világban?  Tudnak-e hozzá érték alapon kapcsolódni?
Kőszegi András
 márkatanácsadó, Onbrands

14.56–15.20 Ezt nem hagyhatod ki a brandépítésből! A saját autentikus énmárkád ereje.
Szántó Péter 
branding szakértő, vlogger

15.20–15.40 Konzultáció az előadókkal

15.30–16.10 Networking

Tájékoztató a Networking programról:

Szabadon választott Networking Program a konferencia résztvevőinek az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával. Személyes bemutatkozás névjegycserével. Moderált program. Személyenként 1-2 perces plenáris bemutatkozás, névjegyosztás, személyes beszélgetéssel végződően. A programra jelentkezni a konferencia regisztrációs pultjánál lehet a konferencia teljes ideje alatt.

Előadóinkról bővebbet itt találhat.

A helyszínre kérjük, hozza magával a védettséget igazoló okmányát!

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

BKIK Székház, Budapest, Krisztina krt. 99.