PÉNZ a túléléshez – 3. hullám

2021. június 24.

Országos élő videókonferencia.

Tematika nyomtatása

A bevételszerzés az Önök cégénél is csak ősszel indulhat be? A harmadik hullám mindent felülmúló megpróbáltatásokat okozott, de hiába a nyitás, ha még nincs piac?
Nyakunkon a nyár, ami sok szektor szereplői számára holt szezon volt pandémia nélkül is. Számukra az igazi elindulás vagy fellendülés őszre fog esni. De addig mi lesz velük? Hogyan vészelhetik át még a nyári holt szezont is?
Készüljünk fel a nyárra! Előadóink egy csokorba szedték a sokak által még kihasználatlan támogatási, finanszírozási, adózáskönnyítési, költség-megtakarítási lehetőségeket, valamint az újraindítási kormányprogram ígéreteit.
Éljünk a könnyített feltételű finanszírozási segítségekkel és a szabályozásban rejlő spórolási tartalékokkal!

Várjuk a mikro-, kis és középvállalati döntéshozókat! Az új EU-pályázatokról, a legelőnyösebb hitelforrásokról, támogatásokról, adókedvezményekről, a válságban is működő pénzügyi megoldásokról a legfrissebb információkkal készültünk. Előadóink személyre szabott tanácsokat is adnak.

PÉNZ a túléléshez – 3. hullám

Üzletmentő pénzügyi megoldások

p

Időpont: Június 24. csütörtök 9.30–14.00 (aznap és még 6 napig nézhető)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (mobilon, tableten, PC-n követhető)

p

A kormány újraindítási programjának új támogatásairól részletek!

Már a nyári holt szezonban is új pénzügyi segítségeket kaphatunk.

Gyorsan vegyük fel a nagyon alacsony kamatú hiteleket! Itt az infláció!

P

Ingyenes videókonferencia, csak regisztrálni kell! 

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

P

p

Program

9.00–Regisztráció a videóközvetítésre jelszóval aznap és még 6 napig

9.30–9.35 Demcsák Zsuzsa műsorvezető programismertetése

9.35–10.05 A gazdaság újraindításának programja – 2021. Új segítség a kormánytól már a nyáron!
György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár, Innovációs és Technológiai Minisztérium

10.05–10.30 Felvehető pályázatok minden mennyiségben. Várható új EU-pályázatok.
Andorka Miklós stratégiai igazgató, MAPI-csoport

10.30–10.55 Új és megújított Széchenyi Kártya Hitelek. A 10 évre felvehető kamatmentes újraindítási kölcsön aktualitása. Hitelt kiváltó hitelek.
Farkas Mátyás vállalatfinanszírozási szakértő, businesspower.hu

10.55–11.20 Értékes adóforintok és támogatások a kutatás-fejlesztéssel foglalkozó vállalkozásoknak.
Szmollár Katalina Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Kutatás-fejlesztési és Innovációs Osztály vezetője

11.20–11.40 Támogatások, források képzésre, tanácsadásra, szervezetfejlesztésre.
Papp-Váry Árpád alelnök, MMSZ (Magyar Marketing Szövetség), dr. Zsuffa Ákos ügyvezető, Learning Innovation Kft.

 

11.40–12.10  Kávészünet, előadókkal konzultáció a közvetítési felületen

12.10–12.35 Adócsökkentési lehetőségek, cash-flow-t javító adótervezési megoldások.
Papp Tibor vezérigazgató, Írisz Office Zrt. (Bejátszás egy előző konferencián elhangzottakból.)

12.35–13.00 Az átalakuló fizetésképtelenségi eljárások aktuális kérdései.
Pajor Dávid ügyvéd

13.00–13.25 Pénztárak, mint vírusálló megtakarítások.
Dr. 
Kravalik Gábor főtitkár, ÖPOSZ

13.25–13.50 Milyen változások maradtak a munkajogban a távmunkával kapcsolatban.
Dr. Antalóczy Adrienn L.L.M ügyvéd, munkajogi szakjogász

13.50– Konferencia visszanézése és az előadókkal kapcsolatfelvétel a konferencia után és még hat napon keresztül. A bejelentkezések száma nem korlátozott.

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Országos élő videókonferencia.