Itt a tartós stressz és a krízisek éve!

Tanuljunk meg együtt élni vele!

2022. június 16.

BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Tematika nyomtatása

Zúdulnak ránk a rossz hírek a világból. Elérte mindennapi életünket a globális válság. Szívünk összeszorul az aggodalomtól, félelemtől. Mi lesz velünk? Mi lesz a cégünkkel, családunkkal?
A globális gazdasági válság réme kiszámíthatatlan jövőt vetít előre, s hosszú ideig velünk marad. Készüljünk fel az egyre erősödő stresszes környezetre és a gyakori, még soha meg nem élt krízisekre!
Hogyan lehet folyamatosan magas stresszben élni és sikeresen működni? Hogyan kerüljük el emberi és cégszervezetünk lebetegedését?
A stressz viszont a munkavégzésben, alkotásban rendkívüli teljesítményeket hoz ki belőlünk. Erre kell koncentrálni! –vélik a szakértő tanácsadók. ­A negatív stresszeket átkonvertálni alkotóvá, inspirálóvá!
Magas stresszfaktorú munkahelyen visszaesik a teljesítmény, a motiváció és a lojalitás is. Meg kell és meg lehet fordítanunk a stresszes helyzetekhez való hozzáállást!

Várjuk azokat a kkv-döntéshozókat és munkatársaikat a konferenciára, akik előre fel akarnak készülni a tartós stresszekre és krízisekre. Sok segítséget adnak szakértő előadóink a nehéz időszak átvészelésére, annak lehetőségként, pozitív változásként megélésére, a bennük levő erőforrások előhozására.

Itt a tartós stressz és a krízisek éve!

Tanuljunk meg együtt élni vele!

 

Időpont: 2022. június 16. 9.30–16.30

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. Távolról résztvevőknek interneten keresztül jelszóval.

 

Növekszik az aggodalom és félelem a jövőtől? Hogyan tegyünk ellene?

Hogyan lehet megszokni az egyensúlyvesztett környezetben élést?

Hogyan szilárdítsuk meg az alapokat a cégben és magánéletben egyaránt?


Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program! 
Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető! 
Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)!

 

Demcsák Zsuzsa műsorvezető köszöntője

A globális multitaskingtól a semmittevésig.
Dr. Ludvigh Károly
ügyvezető, Stratego Kft.

Munkahelyi krízis komplex kezelése a szervezetpszichológus eszköztárával.
Szatmáriné Balogh Mária munka- és szervezeti szakpszichológus, Convictus Consult Kft.

A túlzott stressz mentális és fizikai tünetei.  Mit tehetünk, hogy megelőzzük a menedzserbetegségek kialakulását?
dr. Valló Ágnes tréner, terapeuta, pszichoszomatikus belgyógyász

Mozaikkép a szervezeti vitalitásról. Hogyan hívjuk elő az éltető energiát a cégben?
Hegedűs Márta CMC minősített vezetési tanácsadó, Homo Regius Tanácsadó Iroda

Elérkezett az idő! Alakítsuk át a gondolkodásunkat! A szervezeti burn out megoldásai. A pozitív gondolkodás csodatevő ereje!
Borbély László
szervezetfejlesztő, coach, SPA Tudásbázis Kft.

Szervezeti boldogság, mint a munkahelyi stressz legjobb prevenciós eszköze.
Schubauer Krisztina
business coach, Future Mind

Stresszoldás a művészet eszközeivel. Neurografika, a csodálatos módszer.
Beszélgetés Carla Galli life és business coach-csal

A nem tudás rongálja a mentális egészséget!
Gyulay Tibor ügyvezető, KM EXPERT Tanácsadó Kft.

A változásképesség a stresszből kivezető egyik legjobb út.
Katona Melinda
ügyvezető, Borealis Consulting Kft.

Mikor van szükség rezilienciára, rugalmasságra és alkalmazkodásra?
Ruzsa Ágota szakmai igazgató, SOL Intézet, VOE

Interaktív kerekasztal-beszélgetés:

Nagy baj, ha a kényes kérdésekről nem beszélünk! Mondjuk ki a problémát! A munkahelyi belső konfliktusok, feszültségek kezelése. A kompromisszum és a tolerancia túlsúlyának veszélyei. A krízishelyzeten átsegítő viselkedéstechnikák.

Beszélgetőpartnerek:

Gyulay Tibor ügyvezető, KM EXPERT Tanácsadó Kft.

Ruzsa Ágota szakmai igazgató, SOL Intézet, VOE

Szatmáriné Balogh Mária munka- és szervezeti szakpszichológus, Convictus Consult Kft.

Demcsák Mária ügyvezető, PP Konferenciaközpont

 

Előadóinkról bővebbet itt találhat.

 

Tájékoztató a Networking programról: 

Szabadon választott Networking Program a konferencia helyszíni résztvevőinek az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával. Személyes bemutatkozás névjegycserével. Moderált program. Személyenként 1-2 perces plenáris bemutatkozás, névjegyosztás, személyes beszélgetéssel végződően. A programra jelentkezni a konferencia regisztrációs pultjánál lehet a konferencia teljes ideje alatt.

Választható részvételi lehetőségek   

1. Helyszínen személyes részvétel (Grátisz: Networking Programon részvétel)
2. Távoli részvétel élő videóközvetítésen keresztül. (Grátisz: 7 napig nézhető)
3. Kombinált részvétel (helyszín és utólagos videómegtekintés (Grátisz: networking és 3 nap videón visszanézés)

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.

Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

BKIK Székház, Krisztina körút 99.