Munkáltatói gondoskodás

Felelősségvállalás önmagunkért és alkalmazottainkért

2012. február 29.

Miskolc, Görgey Artúr u. 23

Tematika nyomtatása

Egyre elbizonytalanodó világunkban már nem működnek a tegnap szabályai, s igen fontossá vált a munkáltatói gondoskodás. A jelentős bérterhek, valamint a felelősségvállalás erősödése a munkahelyeken, azok vezetőinél, tulajdonosainál, egyre inkább fókuszba állítja a béren kívüli juttatásokat, a cafeteriát. A felelős vállalatvezető folyamatosan számba veszi a nyugdíj, az egészség, a betegség, a család, a munkatársak biztonsága, tehát a jövőről való gondoskodás egyéb más, hosszú távra szóló lehetőségeit is.
2012-ben számos törvényi változás következett be, melyek alapvetően érintik a bérgazdálkodást és a munkáltatói gondoskodás, öngondoskodás minden területét, ami a vállalkozás, az önkormányzat vezetőjét mint egyént és mint munkáltatót is egyaránt lépésekre kényszerít.
Hogyan lehet a meglévő lehetőségekkel, optimalizált gazdálkodás mellett úgy élni, hogy valamivel biztonságosabb legyen az egyén, a céges és az önkormányzati alkalmazottak és vezetők jövője, s a holnap kiszámíthatóbbá váljon?
Erről szól a Piac & Profit konferencia-workshop sorozata, melynek első állomása Miskolc.

Munkáltatói gondoskodás
Felelősségvállalás önmagunkért és alkalmazottainkért
Konferencia-workshop mikro-, kis- és középvállalatok, önkormányzatok vezetői,
munkatársai számára

Program:

9.00-9.30 Regisztráció

9.30-10.00 A munkáltatói gondoskodás és az öngondoskodás területei.Sebők Orsolya főszerkesztő-helyettes, Piac & Profit. (Milyen munkáltatói és egyéni gondoskodási lehetőségek vannak a bérszabályozást, adózást figyelembe véve, valamint a pénzügyi, biztosítási, üzleti kör által ajánlott szolgáltatásokban?)

10.00-10.30 A cafeteria nem a nagyok kiváltsága! Gondoskodni minden munkavállalóról kell! Puskelyné Király Ágnes ügyvezető: Top Cafeteria Kft. (Szabályozóváltozások. Régi és új összehasonlítása. Mi éri meg a munkáltatónak és a munkavállalónak. Adózási vonzatok. Reprezentáció és üzleti ajándék a cafeteria szempontjából.) SZÉP Kártya és Erzsébet utalvány.

10.30-10.50 Adómentes juttatási elemek. Mire jó a betegségbiztosítás?Kmetty Zsolt értékesítési igazgató, UFS Group Holding Zrt. (Az egyetlen adómentes juttatás: a betegségbiztosítás előnyei.)

10.50-11.20 Konzultációs szünet

11.20-11.40 Az elkölthető utalványok.Dulkai Miklós Contact Center Manager, Edenred Magyarország Kft.

11.40-12.00 Stabil megoldás a béren kívüli juttatások változó világában: foglalkoztatói nyugdíjszolgáltatás.Zugrovics Loránd vezérigazgató, Quaestor Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt.

12.00-12.20 Belső kommunikáció a munkatársak bizonytalanságának csökkentéséért. Sarlós Gábor ügyvezető igazgató, PeppeR 21 PR Ügynökség

12.20-12.50 Konzultáció

Az előadások után az előadókkal közvetlen konzultációs lehetőség!

A tematika változtatási jogát fenntartjuk! 

A részvétel – regisztrációhoz kötötten – ingyenes !

Miskolc, Görgey Artúr u. 23