Befektetés Alsó-Ausztriában

Osztrák piacra lépés egy karnyújtásnyi távolságra!

2022. május 5.

Budapest, Erste Bank Székház, Népfürdő u. 24-26.

Tematika nyomtatása

Szomszédunk mindig a legjobb üzleti partnerünk volt és lesz. Ausztria jelentős felvevőpiac, nagy lehetőségek, ideális üzleti körülmények és támogatói környezet a hazai kis- és középvállalatok számára! És nem utolsósorban, minden szempontból nagyon biztonságos ország. Szívesen fogadják a hazai vállalatainkat akár ottani cég alapításában, akár telephelyben, akár más befektetésben gondolkodnak. Ezen a konferenciával egybekötött üzleti találkozón kiemelt helyet kap Ausztria legnagyobb tartománya, Alsó-Ausztria, amely a régió legjobb befektetési helyszínei közé tartozik. Képviselői eljönnek hozzánk, hogy részletesen bemutassák, hogyan támogatja a tartomány az ausztriai befektetésben, cégalapításban gondolkodó magyar vállalatokat. Megismerhetjük a 16 ipari parkból álló vállalkozástámogató rendszerüket és infrastruktúrájukat is.

Várjuk a konferenciára a fejlődésorientált, az osztrák piaci lehetőségek iránt érdeklődő hazai kkv-döntéshozókat! A konferencia osztrák és magyar üzletember résztvevői személyes üzleti találkozón és networkingen is találkoznak egymással.

Befektetés Alsó-Ausztriában

Osztrák piacra lépés egy karnyújtásnyi távolságra!


Üzleti találkozó Alsó-Ausztriával, Networking Különprogrammal


Időpont: 
2022. május 5. csütörtök, 15.00-tól 20.00-ig

HelyszínBudapest, Erste Bank Székház, Népfürdő u. 24-26.

Az Üzleti találkozó műfaja: hibrid (személyes és videóközvetítésen keresztüli részvétel)

 

Ausztria, a jó szomszéd új piaci igényekkel várja a magyar vállalatokat!

Az Üzleti találkozó hivatalos nyelve magyar

Networking program várja a helyszínre jelentkezőket!


Program

14.30– Regisztráció a helyszínen és a videóközvetítésre jelszóval

15.00–15.05 Demcsák Zsuzsa műsorvezető köszöntője

Előadások

15.05–15.35 Ausztria, a jó szomszéd csak ránk vár. Új piaci igényekről, könnyített szabályozási környezetről, új belső piaci keresletről.
Tefner Nóra Borbála 
külgazdasági attasé, Bécsi Magyar Nagykövetség

15.35–16.00 A külgazdasági jelenlét, terjeszkedés segítése, kiemelten Ausztriában.
Csókay Ákos 
főtitkár, BKIK

16.00–16.25 Cégalapítási feltételek, jogszabályi környezet Ausztriában.
Baranyai Zoltán ügyvéd, Oppenheim Ügyvédi Iroda

16.25–16.50 Kávészünet

16.50–18.10 Interaktív pódiumbeszélgetés Alsó-Ausztria, a Bécs körüli tartomány üzleti lehetőségeiről

Az üzleti találkozó vendéglátója: az ecoplus GmbH

Beszélgetőpartnerek:

Baranyai Zoltán ügyvéd, Oppenheim Ügyvédi Iroda
Lacza Zsombor ügyvezető, OrthoSera GmbH, Krems
Mácz Zsolt KKV Desk vezető, Budapest Régió Erste Bank
Slavisa Milanovic projektmenedzser, ecoplus GmbH – Sankt Pölten
A konferencia helyszíni és távoli résztvevői (a közönség interaktív bekapcsolódása)
A beszélgetést vezeti: Demcsák Zsuzsa

18.10–18.20 Összegzés Alsó-Ausztria előnyeiről a többi osztrák tartománnyal szemben.
Slavisa Milanovic
 projektmenedzser, ecoplus GmbH.

 18.20–18.40 Kávészünet, harapnivalók

18.40–20.00 Networking Program a kapcsolatépítésért.

A moderált, szervezett Networking programon minden helyszínre regisztrált vendég és előadó jogosult részt venni. Külön díja nincs. A regisztrációkor kérjük a Megjegyzés rovatba beleírni a részvételi szándékot. Networking programra jelentkezés szándéka esetén egy levélben elkérjük a névjegyadatokat. A névjegyeket albumba rendezve utólag minden networking résztvevő megkapja. A bemutatkozások (1-2 percesek) után a kapcsolatfelvétel egyéni, programon kívüli..

Kérjük, hogy a regisztrációs űrlap kitöltésekor a Megjegyzés rovatba írják be: „A Networking Programon részt kívánok venni.”

 

Részvételi díjak, lehetőségek, feltételek

1. Helyszínen személyes részvétel networkinggel díja

Regisztrációs díj: 14 000 Ft + áfa

2. Távoli részvétel (videóközvetítésen keresztül) díja:

Regisztrációs díj: 16 000 Ft + áfa

3. Kombinált részvétel (helyszín és utólagos videómegtekintés networkinggel, 3 nap videón visszanézés) díja:

Regisztrációs díj: 18 000 Ft + áfa

 

A részvétellel járó jogosítványok


A helyszíni résztvevőknek

Előadókkal személyes szakmai konzultáció
Az elhangzott előadások prezentációinak utólagos letöltése
 (melyek közzétételét az előadó engedélyezi).
Frissítők, szendvicsek. A részvételi díj tartalmazza a catering költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel.
Networking különprogram

A távoli résztvevőknek

Élő videókonferenciába bekapcsolódás aznap­, illetve utána még 6 napon keresztül a videófilm megtekintése.
Előadókkal szakmai konzultáció emailen keresztül.
Az elhangzott előadások prezentációinak utólagos letöltése
 (melyek közzétételét az előadó engedélyezi).
Telefonos segítség a jelszóval bekapcsolódáshoz, a technikai problémák kezeléséhez.

A részvételi díj tartalmazza a videotechnika egy személyre jutó költségeit, melyet a részvételi díjba beépítettünk!

A kombinált részvételt vásárlóknak:

Helyszíni részvétel a szakmai programon (plenáris előadások, szakmai beszélgetések).
Előadókkal személyes szakmai konzultáció.
Az elhangzott előadások
 prezentációinak utólagos letöltése (melyek közzétételét az előadó engedélyezi).
Frissítők, szendvicsek. A részvételi díj tartalmazza a catering költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel.
4 nappal később megkapott konferencia-videófilm jelszóval megtekintésének joga és az előadókkal emailes konzultáció 3 napon keresztül.
Telefonos segítség a jelszóval bekapcsolódáshoz, a technikai problémák kezeléséhez.
Networking különprogram

A részvételi díj tartalmazza a catering költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel, valamint tartalmazza a videófilm-gyártás technikai költségét.

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Budapest, Erste Bank Székház, Népfürdő u. 24-26.