Blogcikkek

A Hotel Lycium**** – Kölcsey Központ Debrecen megújulva várja az őszi üzleti és rendezvényszezont

2022. szeptember 16. 16:30

Az elmúlt hónapokban megújultak a szálloda belső terei, így most felfrissült dizájnnal várják a hamarosan induló őszi rendezvényszezont. Az üzleti utazók ezentúl is a jól megszokott szolgáltatói térben, viszont az eddigiektől sokkal komfortosabb környezetben intézhetik szakmai egyeztetéseiket.

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 17. 15:25

Early bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja. Indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat!

Civil összefogás erdeink pusztítása ellen – csatlakozz te is!

2022. augusztus 11. 11:00

Soha nem látott társadalmi felzúdulást keltett a múlt héten megjelent kormányrendelet, amely az energiahiányra hivatkozva szélesre tárja a kapukat valamennyi védett erdőnk kitermelése előtt. A rendelet egyértelműen veszélyezteti hazánk legértékesebb erdeinek állapotát, és rendkívül súlyos élőhelyvesztést eredményezhet. A WWF Magyarország és más zöld szervezetek nyílt levelet írtak a miniszterelnöknek, amelyhez most magánszemélyek és civil szervezetek is csatlakozhatnak aláírásukkal.

Az alapítók üzenete az etikus üzleti magatartásról, gondolkodásmódról

2022. augusztus 10. 13:32

Hol áll meg a túlfogyasztás száguldó vonata?

2022. augusztus 1. 13:01

Ma, amikor a hatalmas infláció, az energia-vészhelyzet és a rezsicsökkentés korlátozása miatt a legtöbben arra kényszerülnek, hogy visszafogják fogyasztásukat, az eddigieknél is fontosabbá vált a fenntartható életmód. A túlfogyasztás napja – ahogyan minden évben – idén is korábbra tolódott, de fel kell ismernünk, hogy az emberiség csak akkor boldogulhat, ha sokszor mértéktelen fogyasztását valóban csökkenti. Ehhez pedig nagymértékben hozzájárulhatunk személyes döntéseinkkel.

Megjelent a díjmentes EKKV e-learning legújabb modulja, a fenntartható vállalkozás

2021. december 3. 14:10

A díjmentes EKKV program új modullal bővült A fenntartható vállalkozás címmel, a Bay Zoltán Kutatóközpont együttműködésével. Ezzel a legátfogóbb vállalkozásokat segítő oktatási program már fenntarthatóság témában is segítséget nyújt a digitalizáció, az innováció, valamint a generációváltás mellett.

Globális válság, globális lehetőség – László Ervin

2021. november 29. 10:35

Hogyan tovább? – Drasztikus áremelkedés és alapanyaghiány az építőiparban

2021. október 13. 13:31

Ennyi mindenben kell megállapodni home office esetén

2021. szeptember 15. 13:45

Tréning Kerekasztal Konferencia 2021.

2021. szeptember 6. 16:45

Állandó partnereink