Blogcikkek

Pénz, de honnan? 2024. Budapest.

2024. május 22. 10:26

Beindultak és egész évben kitartanak az előnyös pályázati kiírások kkv-knak. Idén 450 milliárd forint 0 %-os hitelű pályázati forrásból válogathatnak a mikro-, kis- és középvállalkozások. És sorra hirdetik meg a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásait. A Pénz, de honnan? 2024 roadshow utolsó, budapesti állomásán június 20-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók Közép-Magyarország kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

eÁFA!

2024. május 8. 16:45

Idén elindult a NAV új szolgáltatása. Bevallástervezetet tesz minden áfakötelezett adózó elé. Egyelőre nem kötelező ezen keresztül beadni a bevallást. De az ANYK ideje lejárt. Az automatizált áfa-bevallás, ha tökéletessé válik, bizonyára elsöpri. Talán már jövőre? A PP Konferenciaközpont és a BKIK „eÁFA! Kisvállalatoknak már megéri!” című, június 6-án megrendezendő hibrid konferenciájának előadói elmondják, megéri-e igénybe venni a NAV új szolgáltatását.

Cégmarketing trendek – 2024.

2024. május 8. 16:43

Legyünk ott mindenhol! Ez a jelszava mostanában a cégeknek. Mindenütt látszódni, hallatszódni kell, hogy a nagy kommunikációs zajban észrevegyenek. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Cégmarketing trendek – 2024 Legyünk jelen egyszerre mindenhol!” című, május 30-án megrendezendő hibrid konferenciájának előadói választ adnak arra, hogy hogyan juttassuk el üzeneteinket a vevőinknek a rendkívül felpörgetett, zajos online és offline térben 2024-ben.

Pénz, de honnan? 2024. Miskolc.

2024. április 15. 15:43

Áprilistól érkeznek a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázati kiírásai. Idén 450 milliárd forint 0 %-os hitelű pályázati forrás jut a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak. És megjelentek már a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásai. A Pénz, de honnan? 2024 roadshow miskolci állomásán május 23-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók a Dél-Alföld kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

Cseréld le a drágát!

2024. április 15. 15:39

Főszereplő lett a cégek életében az energia. Megtanultunk spórolni a villannyal, a benzinnel és a gázzal. A fejlesztési pénzeket pedig az elmúlt években épületek, gépek, berendezések és fűtési-hűtési rendszerek korszerűsítésére fordítottuk. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Cseréld le a drágát! Az energiafüggőség ellenszerei.” című, május 16-án megrendezendő hibrid konferenciájának előadói számos megoldást mutatnak arra, hogyan spórolhatunk a legtöbbet az energián.

Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2024

2024. április 8. 11:10

Mit hoz a 2024. év? Könnyebb lesz a pálya az üzleti szektornak? Vagy a kiszámíthatatlanság, fenyegetettségi helyzetek kereszttüzében kell továbbra is sikereket produkálniuk? A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2024. Könnyebb vagy nehezebb lesz a pálya?” című hibrid konferenciájának előadói május 9-én elmondják, hogyan lehet nehezített körülmények között is sikereket elérni. S  2024-ben is megtartani, és még új lendületet is adni cégeiknek.

Pénz, de honnan? 2024. Szeged.

2024. április 8. 10:17

Áprilistól érkeznek a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázati kiírásai. Idén 450 milliárd forint 0 %-os hitelű pályázati forrás jut a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak. És megjelentek már a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásai. A Pénz, de honnan 24. éves roadshow-ja 2024-ben Szegeden indul el sok új kedvezményes, támogatott forrást hozva a Dél-Alföld kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 18. Konferenciája

2024. március 26. 14:13

A hagyományokhoz híven idén ismét megrendezzük három napos konferenciánkat, ahol az ország logisztikai-, beszerzési-, raktár-, és supply chain vezetői képviseltetik magukat.

Német-Magyar Üzleti Fórum

2024. március 18. 18:04

Németország Európa legerősebb gazdasága. Magasan az 1. számú külkereskedelmi partnerünk. A magyar-német kereskedelmi kapcsolatokban a két legnagyobb tartomány, Bajoroszág és Baden-Württemberg összesen 55,3 %-kal részesedik. Jók ott a magyar kkv-k esélyei az üzletkötésekben. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Német-Magyar Üzleti Fórum. Fókuszban Bajorország és Baden-Württemberg.” című hibrid konferenciájának előadói elmondják, hogy milyen vállalkozástámogatási környezettel, mely iparágakból várják a magyarokat.

Digitális iroda – 2024

2024. március 18. 18:01

Gyökeres változáson mennek keresztül az irodai munkahelyek. Elsődleges szempont lett a költségek csökkentése. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Digitális iroda – 2024. Emeld az IT-büdzsét! Nagyon megéri!” című hibrid konferenciájának előadói új megoldásokat mutatnak be az irodai működés olcsóbbá és hatékonyabbá tételében.

Állandó partnereink