Energiahatékonyság újratervezve!

Gyors válaszok a drasztikus áremelkedésekre

2022. május 12.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet.

Tematika nyomtatása

Még soha nem volt ilyen sürgető külső kényszer az energiahatékonyság javítására, az energiastratégiánk újragondolására, mint most. Az elszabaduló energiaárakra nincs más jó válasz, mint az energiahatékonyság növelése, a spórolás, a drága energiák kiváltása olcsóra. S még távolabb menve: a teljes energiafüggőség elfelejtése, önellátó energiarendszerekre, megújuló és alternatív energiákon alapulóra áttérés. Mégpedig rohamléptékben! A klímaváltozás visszafordításának esélyét is nagymértékben növelné.
Ilyen „egyszerű” lenne az egész? De sajnos mindenhez új fejlesztési források kellenek, beruházások nélkül nem válthatóak át a technológiák, a szervezeti, termelési, működési rendszerek. Ahhoz pedig idő és pénz kell. Vagy lehet esetleg beruházási források bevonása nélkül is eredményt elérni? Például ha a termelést, működtetést, épületenergetikát egy rendszerben, integráltan kezelnénk, szerveznénk át úgy, hogy jóval kevesebb energiafelhasználás legyen az eredménye? Sok jó megoldás létezik! Válasszunk gyorsan!

A konferencián az energiagazdálkodás teljesen új utakra tereléséről, a kiszolgáltatottság megszüntetéséről, a gyors megoldásokról szólunk rendkívül praktikusan a kkv-döntéshozóknak. Előadóink olyan megoldásokat hoznak, amelyekkel akár már másnap elindítható, vagy még jobban felerősíthető az energiaszámlák drasztikus csökkentése!

Energiahatékonyság újratervezve!

Gyors válaszok a drasztikus áremelkedésekre

 

Hibrid konferencia és workshop

 

Időpont: 2022. május 12. csütörtök, 9.30–16.40

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet.

Távolról résztvevőknek: interneten keresztül jelszóval belépéssel

 

Kifizethetetlen energiaszámlák? Gondoljuk újra a cég energiafogyasztását!

Szökik a drága energia is? Ezt már mindenki megérzi. Meg lehet fogni!

Az energiafüggőséget megszüntető megoldások is az orrunk előtt vannak.

 

Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!
Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető!
Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)!

p

Program

9.00– Regisztráció a helyszínen és a videóközvetítésre jelszóval

9.30–9.35 Demcsák Zsuzsa műsorvezető bevezetője

9.35–9.50 Energiahatékonyságban van a fenntarthatóság sorsa!
Ürge-Vorsatz Diána, az IPCC alelnöke (előadásából idézet)

9.50–10.15 Fenntarthatóság, háború, energiaválság – alternatív perspektívák?
Dinya László egyetemi tanár, MATE

10.15–10.40 Az orosz-ukrán konfliktus és Európa energetikai jövőképe. Mi várható Magyarországon?
Hetesi Zsolt tudományos főmunkatárs, NKE

10.40–11.00 A termelők és gyártók körében népszerű energiaellátó rendszerek. Nem véletlenül!
Micskei Mariann operatív igazgató, GoodWill Energy Zrt.

11.00–11.20 Ingyenes energiaköltség-csökkentés cégeknek.
Bíró Imre ügyvezető, Protamin Kft.

11.20–11.50 Kávészünet, konzultáció az előadókkal

11.50–12.10 Hogyan építsük be a vállalatirányításba az energiaspórolást, -gazdálkodást?
Kelemen Viktor ügyvezető, Bureau Veritas Magyarország Kft.

12.10–12.35 Energetikai beruházások adókedvezménye és feltételei.
Papp Tibor vezérigazgató, Írisz Office Zrt.

12.35–12.55 Támogatott hitelekkel az energiahatékonyságért! Hogyan segítenek a Széchenyi Program GO! hiteltermékei.
Képes Ildikó hitelkoordinátor, GoodWill Consulting Tanácsadó Kft.

12.55–13.15 Takarékosan a sűrített levegővel!
Ágoston Róbert területi vezető Nyugat-Magyarország, Press Air Kft.

13.15–13.35 Intelligens szellőzési rendszerek az épületenergetikában.
Engel-Ziegler György kereskedelmi vezető, Aereco Légtechnika Kft

 13.35–14.10 Ebédszünet, Konzultáció az előadókkal

14.10–14.30 A szivárgó épületek miatti energiapazarlás megfogása EU-szinten is.
Koritár Zsuzsanna ügyvezető igazgató, MEHI

14.30–14.50 Plusz energiás készházak, karbonsemleges technológiával.
Kárpáti József elnök, Évosz-Makész Tagozat

14.50–15.10 Időszerű és ergonomikus világítástechnikai korszerűsítések
Dr. Várhelyi Tamás 
egészségipari- és sportinnovációs termékszakág igazgató, GET Kft.

15.10-15.30  A karbonlábnyom csökkentése nem csak a klímaváltozásnak használ, hanem az energiaszámlánkat is csökkenti.
Herner Katalin 
ügyvezető igazgató, KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért

 

15.30–15.50 Konzultáció az előadókkal

15.40–16.40 Networking program

Előadóinkról bővebbet itt találhat.

 

Tájékoztató a Networking programról:

Szabadon választott Networking Program a konferencia helyszíni résztvevőinek az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával. Személyes bemutatkozás névjegycserével. Moderált program. Személyenként 1-2 perces plenáris bemutatkozás, névjegyosztás, személyes beszélgetéssel végződően. A programra jelentkezni a konferencia regisztrációs pultjánál lehet a konferencia teljes ideje alatt.

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet.