KKV-AKADÉMIA

7 rendezvény ősszel

2014. szeptember 4. - december 16.

Tematika nyomtatása

KKV-AKADÉMIA 2014 őszi programja

A BKIK IX. Bank, Biztosítás, Vagyonkezelés Osztály és a Piac & Profit közös rendezvénysorozata

 

A rendezvénysorozatot támogatja: BKIK XXVIII. Osztálya

Ismét továbbképzésre, új tudások megszerzésére invitáljuk a gyakorlott vállalatvezetőket. Az őszi szemeszteren hét új témában rendkívül időszerű, hasznos, nélkülözhetetlen információkat osztanak meg a gyakorlati életben tapasztalatot, tudást szerzett előadóink. A KKV-AKADÉMIÁN megszerzett tudásokat a kkv-vezetők azonnal beépíthetik döntéshozatalukba, üzletmenetükbe, ezzel versenyelőnyre tehetnek szert. 

Kösse össze a hasznost a kellemessel!

Az őszi KKV-AKADÉMIA mind a 7 témájára szeptember 3-ig regisztrálók között két főre szóló wellness hétvégét sorsolunk ki a bükfürdői Hotel Caramellben.

A KKV-AKADÉMIA 2014 őszi témái, időpontjai:

Állandó helyszín a KKV-AKADÉMIA rendezőpartnerénél:

Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

Ősszel sem marad el az „Üzleti kézfogó”, a KKV-AKADÉMIA plusz networking-szolgáltatása

A KKV-AKADÉMIA résztvevői nem csak a gyakorlati üzleti életben azonnal használható információkat, tudásokat kapnak, hanem egymással is megismerkedhetnek, üzleti kapcsolatokat építhetnek az „Üzleti kézfogó” programon.

Az egész napos rendezvények (szakmai konzultációk) részvételi díja:

1. Egy rendezvény részvételi díja: 12.000 Ft + áfa/rendezvény. Regisztráció rendezvényenként.

2. Az összes (7) témára együttes regisztráció.  Jelentős kedvezmény vehető igénybe! Részvételi díj: rendezvényenként 9.000 Ft + áfa, összesen 63.000 Ft + áfa

3. Minimum 4 rendezvényre (4-5-6) együttes regisztráció. Jelentős kedvezmény vehető igénybe! Részvételi díj: 10.000 Ft + áfa/rendezvény (összesen 40-50-60 ezer forint + áfa) Kérjük, hogy a Megjegyzés rovatba írják be, hogy  „egy cégtől több jelentkezés”!

4. Figyelem, érdemes igénybe venni! Az egy cégtől egyszerre érkező több személy regisztrációja esetén a második, és további személy részvételi díja minden fajta regisztrációs ár 50 %-a! Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”).

A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel, valamint egy éves digitális Piac & Profit üzleti magazin előfizetést és az előadások prezentációit.