Pénz, de honnan? – 2017

Pénzdömping befektetésre, tőkebevonásra, hitelre

Időpont: 2017. június 08. , Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171. 3. emelet

Fő témák: Vissza nem térítendő pályázatok még bőséggel. Első információk a kockázati tőkeprogramokról! Támogatás a befektetőkénti külpiaci megjelenéshez. Készüljünk fel a tőkére. Közvetlen brüsszeli források. Bőséges hitelprogram-kínálat.

 Szakértőink segítenek az eligazodásban, s hasznos tanácsokkal látják el a kkv-k döntéshozóit, hogyan használják ki a ritka forrásesőt növekedésre, piacszerzésre, vállalkozásuk stabillá, erőssé tételére.

800w hirlevel jelolo3 PDH

Pénz, de honnan? – 2017

Konzultáció döntéshozóknak az EU-pályázati pénzek utolsó százmilliárdjairól

 

Időpont: 2017. június 8. 10.00–13.10
Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171. 3. emelet

Program

9.30­–10.00 Regisztráció

10.10–10.30 Vissza nem térítendő pályázatok kiírva!  Segítség a pályázati dömpingben eligazodáshoz.

Előadó: Madarász András értékesítési igazgató, Goodwill Consulting

10.30–10.50 Hogyan működik az MFB Pontok hálózata, miben áll a hitelezés folyamata? Mi a teendő, ha valaki pályázni szeretne?

Előadó: Kolozsvári-Serényi Laura, az Értékesítés Menedzsment Osztály főmunkatársa, MFB 

10.50­–11.10 A már nem is olyan titokzatos 5 kockázati tőkeprogram. Hogyan lehet kockázati tőkéhez jutni? (Irinyi Kockázati Tőkealapok, Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Alap stb.)

Előadó: Pogácsás Péter közigazgatási főtanácsadó, Nemzetgazdasági Minisztérium

11.10–11.30 Korai fázisú cégeknek –inkubációs és magvető fázisú vállalkozások, startupok kockázati tőkéhez jutásának feltételei.

Előadó: Kisgergely Kornél vezérigazgató, Hiventures Alapkezelő

11.30–11.50 Digitális transzformáció vagy új modellek? Kell-e félni az insurtech cégektől?

Előadó: Kurtisz Krisztián vezérigazgató, UNIQA Biztosító Zrt.

11.50­–12.10 Konzultáció az előadókkal, kávészünet

12.10–12.30 Hol a tőke, hol a befektető? A hazai kkv-k befektetőképességének buktatói. Készüljünk fel a tőkére! Legyünk mi is befektetők!

Előadó: Zsembery Levente vezérigazgató, X-Ventures

12.30–12.50 A kockázati tőke természete angyal módra.

Előadó: Ács Zoltán elnökségi tag,  Hungarian Business Angel Network (HUNBAN),  inkubátor igazgató, Design Terminál

12.50-13.10 Közvetlen brüsszeli források.

Előadó: Zoltai Miklós ügyvezető igazgató, Ateknea Solutions

13.10–14.00 Konzultáció az előadókkal, ebéd

14.00­–14.40 Üzleti kézfogó – Networking-program a konferencia résztvevői számára, szervezett keretek között. A kézfogóra bejelentkezés az érkezéskor történik a regisztrációs pultnál. Legalább 20-30 névjegyet hozzon magával!!!

A tematika változtatási jogát fenntartjuk!

 

A rendezvény részvételi díja 14.000 Ft + áfa.
gomb_narancs_regisztralokarendezvenyre

_______________________________________________________________________________________

Az egész napos rendezvény (szakmai konzultáció) részvételi díja:

1. A rendezvény részvételi díja 14.000 Ft +áfa.

2. Figyelem, érdemes igénybe venni! Az egy cégtől egyszerre érkező több személy regisztrációja esetén a második és további személy 30%-os kedvezménnyel vehet részt! Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”).

A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel, valamint egy éves digitális Piac & Profit üzleti magazin előfizetést és az előadások prezentációit.

Részvételi díj

1. A rendezvény részvételi díja 14.000 Ft +áfa.

2. Figyelem, érdemes igénybe venni! Az egy cégtől egyszerre érkező több személy regisztrációja esetén a második és további személy 30%-os kedvezménnyel vehet részt! Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”).


A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel, valamint egy éves digitális Piac & Profit üzleti magazin előfizetést és az előadások prezentációit.Részvételi feltételek

gomb_narancs_regisztralokarendezvenyre

__________________________________


1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást csak írásban fogadunk el 2017. május 26-ig. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a konferencia@ppkonferencia.hu e-mail címen jelezze!

5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy az elektronikusan megküldött számlakép alapján legyenek szívesek a részvételi díjat fizetni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

7. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet, illetve fotók. Ezeket a hang és képanyagokat print és online lapjainkban, a konferenciáról tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2017. május 26-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a konferencia@ppkonferencia.hu e-mail címen jelezze!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: konferencia@ppkonferencia.hu

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171. 3. emelet

A videókonferencia megtekintéséhez kattintson a képre!

Konferencia videó kép

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171. 3. emelet

Rendező

Szakmai támogatók

Szakmai partner

Médiatámogató

További konferenciák