Pénz, de honnan? – 2017

Pénzdömping befektetésre, tőkebevonásra, hitelre

2017. június 8.

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171. 3. emelet

Tematika nyomtatása

Fő témák: Vissza nem térítendő pályázatok még bőséggel. Első információk a kockázati tőkeprogramokról! Támogatás a befektetőkénti külpiaci megjelenéshez. Készüljünk fel a tőkére. Közvetlen brüsszeli források. Bőséges hitelprogram-kínálat.

 Szakértőink segítenek az eligazodásban, s hasznos tanácsokkal látják el a kkv-k döntéshozóit, hogyan használják ki a ritka forrásesőt növekedésre, piacszerzésre, vállalkozásuk stabillá, erőssé tételére.

Pénz, de honnan? – 2017

Konzultáció döntéshozóknak az EU-pályázati pénzek utolsó százmilliárdjairól

 

Időpont: 2017. június 8. 10.00–13.10
Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171. 3. emelet

Program

9.30­–10.00 Regisztráció

10.10–10.30 Vissza nem térítendő pályázatok kiírva!  Segítség a pályázati dömpingben eligazodáshoz.

Előadó: Madarász András értékesítési igazgató, Goodwill Consulting

10.30–10.50 Hogyan működik az MFB Pontok hálózata, miben áll a hitelezés folyamata? Mi a teendő, ha valaki pályázni szeretne?

Előadó: Kolozsvári-Serényi Laura, az Értékesítés Menedzsment Osztály főmunkatársa, MFB

10.50­–11.10 A már nem is olyan titokzatos 5 kockázati tőkeprogram. Hogyan lehet kockázati tőkéhez jutni? (Irinyi Kockázati Tőkealapok, Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Alap stb.)

Előadó: Pogácsás Péter közigazgatási főtanácsadó, Nemzetgazdasági Minisztérium

11.10–11.30 Korai fázisú cégeknek –inkubációs és magvető fázisú vállalkozások, startupok kockázati tőkéhez jutásának feltételei.

Előadó: Kisgergely Kornél vezérigazgató, Hiventures Alapkezelő

11.30–11.50 Digitális transzformáció vagy új modellek? Kell-e félni az insurtech cégektől?

Előadó: Kurtisz Krisztián vezérigazgató, UNIQA Biztosító Zrt.

11.50­–12.10 Konzultáció az előadókkal, kávészünet

12.10–12.30 Hol a tőke, hol a befektető? A hazai kkv-k befektetőképességének buktatói. Készüljünk fel a tőkére! Legyünk mi is befektetők!

Előadó: Zsembery Levente vezérigazgató, X-Ventures

12.30–12.50 A kockázati tőke természete angyal módra.

Előadó: Ács Zoltán elnökségi tag,  Hungarian Business Angel Network (HUNBAN),  inkubátor igazgató, Design Terminál

12.50-13.10 Közvetlen brüsszeli források.

Előadó: Zoltai Miklós ügyvezető igazgató, Ateknea Solutions

13.10–14.00 Konzultáció az előadókkal, ebéd

14.00­–14.40 Üzleti kézfogó – Networking-program a konferencia résztvevői számára, szervezett keretek között. A kézfogóra bejelentkezés az érkezéskor történik a regisztrációs pultnál. Legalább 20-30 névjegyet hozzon magával!!!

A tematika változtatási jogát fenntartjuk!

 

A rendezvény részvételi díja 14.000 Ft + áfa.

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu