Kulcs az Y-generációhoz

Tippek a legkapósabb munkaerő megszerzésére és megtartására

2017. április 13.

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171. 3. emelet

Tematika nyomtatása

Az Y-generáció – az 1980-as, 90-es években születettek  ­–  a legkapósabbak. A fiatal, ambiciózus, már a munkaerőpiacon lévő Y-ost megszerezni és megtartani azonban egész más eszközökkel, módszerekkel lehet, mint akár az X-generációs elődeiket.

Milyen értékeik vannak? Mik az erősségeik? Hogyan szólíthatók meg? Mivel motiválhatóak? Érdemes megtanulni a munkáltatóknak, HR-eseknek a generáció jellemzőit, a velük való egyéni bánásmódot, mert a jól motivált  Y-generációs kolléga, vezető a világot is megváltja.

Kulcs az Y-generációhoz

Tippek a legkapósabb munkaerő megszerzésére és megtartására

Rendezők: BKIK – Piac & Profit

Időpont: 2017. április 13. csütörtök, 10.00­–14.50
Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171. 3. emelet

Program

9.30-10.00 Regisztráció

10.00-10.30 A siker új kovácsai: az Y-generáció jött, látott és győzött!

Előadó: Schäffer Beáta vezetői tanácsadó; az Ifjú titánok – Vezetőknek az Y generációs vezetőkről című könyv szerzője

10.30-11.00 Munkavállaló helyett csapattag! – Motivációs elemek egy startupnál.

Előadó: Szekeres Péter társalapító és ügyvezető, Neticle Technologies

11.00-11.30 Azt hisszük mások? Ők is azt hiszik rólunk. Az Y-generáció megoldáskulcsai munkáltatóknak.

Előadó: Borbély László szervezetfejlesztő, executive coach, SPA Tudásbázis Kft.

11.30-12.00 Konzultáció az előadókkal, kávészünet

12.00-12.20 Milyen módszerekkel, platformon toborozhatóak, szólíthatóak meg sikeresen? Y-ost az Y-ossal?

Előadó: Bohács Bernadette HR ügyvezető igazgató, Ericsson Magyarország

12.20-12.40 Az Y-generáció bevonzása, elkötelezése és megtartása. Milyen vezetőt szeretnek, értékelnek, követnek?

Előadó: Horváth Ádám Partner, Brandfizz Employer Branding

12.40-13.10 Szólaljon meg az Y-generációs vezető. Tényleg,  ilyenek vagyunk?

A beszélgetés résztvevői: Sepsi Johanna és Hosszú László, SSC középvezetők

13.10-13.50 Konzultáció az előadókkal, ebédszünet

13.50-14.10 Hogyan jön ki egymással az Y és a X? Generációs ellentétek vagy éppen az ellenkezője?

Előadó: Sós Péter János ügyvezető igazgató, B.SWAN Partners Kft.

14.10-14.30 A munkáltatói márka, az értékkommunikáció, a cégkultúra, a szerethető munkahely jelentősége. Integrált Employer Branding.

Előadó: Zvezdovics Anita Academic Relations & Employer Branding vezető, Tata Consultancy Services Hungary

14.30-14.50 Milyen munkahelyet keresnek és mit várnak a munkahelyüktől az Y és Z generációs fiatalok?

Előadó: Bencze Róbert igazgató, PwC Magyarország

14.50­­–15.10 Konzultáció az előadókkal

15.00-15.30 Üzleti kézfogó. Networking-program a konferencia résztvevői számára, szervezett keretek között. A kézfogóra bejelentkezés az érkezéskor történik a regisztrációs pultnál. Legalább 20-30 névjegyet hozzon magával!!!

A tematika változtatási jogát fenntartjuk!

 

A rendezvény részvételi díja: 12.000 Ft + Áfa

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

15. ker. Szentmihályi út 171.