Vállalkozásból vállalattá

Építs válságbiztos alapokat!

2020. május 21.

élő videókonferencia

Tematika nyomtatása

A kisebbek, a bizonytalan lábakon állók dőlnek be a leghamarabb a bajban. A gyengébbeknek, sebezhetőbbek esélyük sincs a talpra állásra, ha majd eljön az idő. Sok érték megy még veszendőbe, ha nem vesszük észre, az újraindulást szilárd vagyoni és pénzügyi alapokba kell bebetonoznunk. Stabilabb, biztonságosabb cégeket kell építenünk, amely állja a legnagyobb gazdasági összeomlást is. Az amatőr cégből profivá válás esélye nem csak pénz és szerencse kérdése. Biztonságba helyezett, értékálló vagyonra és a változásképes szervezetre, emberekre lehet a legjobb alapokat építeni. A külső segítségeket most mindenképpen vegyük igénybe! Olcsó, támogatott pénzforrások is azonban csak annak a cégnek járnak, amely a fennmaradást, fejlődést garantálja.

A talpra állás  után biztos utakat kereső, lelassulásban levő, korlátokba ütköző, a problémát a gyökerének megoldani akaró kis- és középvállalatok vezetőinek, tulajdonosainak, befektetőknek, tanácsadóknak, pénzügyi szakértőknek és kommunikációs szakembereknek ajánljuk a konferenciát.

 7 napig vissza is nézheted.

Vállalkozásból vállalattá

Építs válságbiztos alapokat!

Élő videókonferencia

Időpont: 2020. május 21. csütörtök. 9.30–15.00

Helyszín: élő videókonferencia a BKIK-ból (még 6 napig visszanézhető)

Stabilabb, biztonságosabb céggel nagyob az esély a túlélésre!

Támogatások, olcsó hitelek is csak a fejlődést garantálóknak jutnak.

A vagyon mentése és biztonságba helyezése a legfontosabb! Hogyan tegyük?

 

 

Program

9.30–9.35 Moderátori bevezető

9.35–10.05 Vállalatépítés a gyakorlatban. 6 dolog, amit meg kell változtatnod, ha elérted a növekedési korlátod!
Krausz Zoltán vállalatépítési szakértő, Vállalatépités.hu

10.05–10.25 A nagyra nőtt kisvállalkozás még nem vállalat. Mi a különbség?
Lakatosné Lukács Zsuzsanna ügyvezető igazgató, SEED Kisvállalkozásfejlesztési Alapítvány,

10.25–10.45 Helyezd biztonságba a cégedet az adózási és pénzügyi kiadások  kézben tartásával!
Egri István Iván ügyvezető, Correct Pénzügyi és Könyvszakértő Kft.

10.45–11.05 A befektetőképessé válás alapfeltételei. Cégértékelésre felkészülés.
Almási Levente cégértékelési üzletágvezető, RSM Hungary | M&A

11.05–11.25 Cégből cégcsoport. A cégvagyon biztonságba helyezése most a legfontosabb!
Dr. Csővári István ügyvéd, partner, Jalsovszky Ügyvédi iroda

 

11.25–11.50 Konzultáció az előadókkal, szünet

11.50–12.05 Építsd szabályokra a vállalatot! A stabilitást és biztonságot alapozod meg.
Szederkényi Zsolt ügyvezető, xFLOWer Group

12.05–12.20 Mi határozza meg egy vállalkozás értékét?
Kántor Dezső senior cégértékelő, Auditron Kft.

12.20–12.40 Krízis után – avagy vissza a jövőbe.
Borbély László ügyvezető, SPA Tudásbázis Kft.

12.40–13.00 Hogy lehet jól eladni a cégünket, amikor eljön az ideje.Visszavonulóban az első generációs vállalkozó réteg.
Simonyi Tamás  Szenior igazgató, KPMG Tanácsadó Kft.

13.00–13.15 Legyen az informatika a cég motorja! Üzletfejlesztés IT-eszközökkel.
Fung Gábor üzletfejlesztési szakértő, PROmerITum Informatika Kft.

 

13.15–13.45 Konzultáció az előadókkal, szünet

13.45–13.55 A szervezetfejlesztés legyen folyamatos és automatikus!
Augusztini Krisztián termékmenedzser, Onbox

13.55–14.15 A növekedési potenciál a munkaerőben rejlik.
Koharek András  ügyvezető, AR Tudásmenedzsment Kft.

14.15–14.35 Vállalati kontrollrendszerek nélkül nem megy. Miért nyer az, aki gyorsabban reagál egy válsághelyzetre?
Krausz Zoltán vállalatépítési szakértő, Vállalatépités.hu

14.35–14.55 Alakítsd át a társasági formát! Használd az összeolvadás, kiválás, fúzió és egyéb megoldásokat is!
Dr. Brózmann Attila 
ügyvéd, act legal | Bán és Karika Ügyvédi Társulás

14.55–15.15 Konzultáció az előadókkal

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

élő videókonferencia