Pénzt csak jó helyen!

Váltsuk át befektetéseinket infláció-, háború és válságállóra?

2022. június 2.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Tematika nyomtatása

Hol tartsuk a magas inflációs veszélyek, a jelentős áremelkedések, a háborús fenyegetettség, a világgazdasági válság alakulása közepette a pénzünket? Mibe fektessük, ami értéket őriz, biztonságos és nem olvasztja el a kétszámjegyű infláció sem?

Jól diverzifikált portfólió kell! – mondják egyöntetűen a szakemberek. Miből válogathatunk a párnacihán kívül?

A befektetés konferencián szó lesz a spórolásról, az ingatlanokba, aranyba, műkincsbe befektetésről, a bankok iránti bizalom kérdéséről, a biztonságos részvényekről, állampapírokról, a befektetési alapokról. Kitérünk a céges vásárlásokra és eladásokra is az aktuális keresletből megközelítve. A bátrabbaknak a pénzpiaci rövid pénzbefektetésekről, az árfolyamok miatt is biztonságos valutákról, a hektikus tőzsdei mozgásokról is adunk használható tanácsokat.

S van, amikor egy kis bőröndben kell elférnie mindenünknek, mert menekülni kell. Háborús helyzetben erről is kell beszélnünk a konferencia  interaktív kerekasztal-beszélgetésében. A véleményedre is kíváncsiak vagyunk!

A magán- és cégvagyon értékének megőrzésére egyaránt használható információkat osztanak meg szakértő előadóink. Várjuk a kkv-döntéshozókat, akik nem szeretnék, ha az infláció miatt semmivé válnának megteremtett értékeik.

Meghagytuk a kedvezményes árat!

Pénzt csak jó helyen!

Váltsuk át befektetéseinket infláció-, háború és válságállóra!

 

Időpont: 2022. június 2.  9.30–16.00

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Távolról résztvevőknek interneten keresztül jelszóval.

 

Hová tegyük pénzünket, vagyonunkat? Az infláció lassan elolvasztja!

Ingatlan, dollár, euró, részvények, arany? Háborúban is értékálló?

Már elkészítetted a bőröndöd, ha gyorsan menni kell? Mit pakolnál bele?

Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!
Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető!
Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)!

Program

9.00– Regisztráció a helyszínen és videóközvetítésre jelszóval

9.30–9.35 Demcsák Zsuzsa műsorvezető köszöntője

9.35–10.00 Forintárfolyam és állampapír-befektetések: makrogazdasági irányjelzők.
Jobbágy Sándor vezető makrogazdasági elemző, Concorde Értékpapír Zrt.

10.00–10.25 Megbízhatóbb az a részvény, ahol átháríthatják a fogyasztóra az áremelkedést piacvesztés nélkülMely gazdasági szektorok lesznek a nyerők? Kriptovaluták jövője a világkrízisben.
Balásy Zsolt, a HOLD alapkezelője

10.25–10.50 Tőkebefektetések válság idején.
Zsembery Levente vezérigazgató, X-Ventures

10.50–11.15 Megéri-e még ingatlanba fektetni? Ha igen, akkor hol és mikor?
Balogh László vezető gazdasági szakértő, Ingatlan.com

11.15–11.40 Interaktív kerekasztal-beszélgetés

Több bankban tartsuk a pénzünket, ne csak egyben? Hazai vagy/és külföldi bank? Milyen a jól diverzifikált befektetési portfólió? Tőkebevonás a cég megszilárdítása miatt, vagy cégeladás, cégvétel?

Beszélgetőpartnerek:
Jobbágy Sándor vezető makrogazdasági elemző, Concorde  Értékpapír Zrt.
Balásy Zsolt, a HOLD alapkezelője
Zsembery Levente vezérigazgató, X-Ventures
Balogh László vezető gazdasági szakértő, Ingatlan.com
Gyurácz Németh Iván Partner, Absolvo Consulting
és a közönség.

 

11.40–12.10 Kávészünet, konzultáció az előadókkal

 

12.10–12.35 Trendek és aktualitások a kockázati tőkepiacon: mire számíthatnak a startupok, mibe fektetnek a tőkealapok 2022-ben?
Gyurácz Németh Iván Partner, Absolvo Consulting

12.35–12.55 Ingatlanbefektetés másként. Életjáradékos ingatlanok = 50%-os profit.
Hliniczky Krisztián elnök-vezérigazgató, Four Generations Property SE

12.55–13.20 Húzzuk meg magunkat és spóroljunk! Költség- és adócsökkentésben a tartalék.
Papp Tibor az Írisz Office Zrt. vezérigazgatója

 

13.20–13.50 Ebédszünet, konzultáció az előadókkal

 

13.50–14.30 Interaktív kerekasztal-beszélgetés
Az utolsó pillanatra kész bőrönd tartalmáról

Mit pakoljunk a bőröndbe, ha gyorsan indulni kell? Van az a pillanat? Melyik valutában bízzunk? Hol nyissunk számlát? Milyen a kellően likvid befektetési portfólió?

Beszélgetőpartnerek:
Hliniczky Krisztián elnök-vezérigazgató, Four Generations Property SE
Papp Tibor az Írisz Office Zrt. vezérigazgatója
Kravalik Gábor az ÖPOSZ főtitkára
és a közönség

14.30–14.50 Az öngondoskodás, mint a humán érték megtartásának egyik kézenfekvő, költséghatékony eszköze.
Kravalik Gábor az ÖPOSZ főtitkára

14.50–15.10 Az örök csereérték. Arany és műkincs. Nézzük, mi megy most a piacon?
Fertőszögi Péter 
a BÁV Zrt. művészeti vezetője

15.20–16.00 Networking

Előadóinkról bővebbet itt találhat.

 

Tájékoztató a Networking programról:

Szabadon választott Networking Program a konferencia helyszíni résztvevőinek az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával. Személyes bemutatkozás névjegycserével. Moderált program. Személyenként 1-2 perces plenáris bemutatkozás, névjegyosztás, személyes beszélgetéssel végződően. A programra jelentkezni a konferencia regisztrációs pultjánál lehet a konferencia teljes ideje alatt.

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.