Brandépítés-2020

2020. december 10.

Országos élő videókonferencia.

Tematika nyomtatása

Érzékenyebb lett a fogyasztó, mióta gyökerestől megváltozott a világ.  Még mindig a személyes márka és a cégbrand együtt, összehangolva hozza a legtöbb bevételt. A személyes szerepvállalás hatása azonban a vírushullámok alatt hihetetlenül megnőtt.
Válságos időkben a legkönnyebb elveszíteni a brandet. Nem működnek a régi értékesítési módszerek, de fogalmunk sincs, hogy hirtelen mire fog jól vagy rosszul válaszolni a fogyasztó és az üzleti partner. Másra érzékenyek az emberek, mint a járvány előtt. Tudatosabbak. Már nem fogadják el az agresszív értékesítési technikát, ha az a  válság veszteseinek sérelmével jár. A jó munkáltatói márka most az egekbe szökhet. A társadalmi felelősségvállalás más gyakorlatokat talált a segítésre, ezzel a brandépítésre.
Az automatizált marketing itt is átvette a szerepet. A digitalizációs térben jelenlét nélkül ma már nem lehet fenntartani a jó hírnevet.
Napról napra változik a márkaértékek preferenciája, súlyozása. Új trendeket tanulunk, melyeket ismét gyorsan elsöpör a változás. A jó brandre azonban jobban kell vigyáznunk, mint valaha, mert a hosszú távú túlélés múlik a megtartásán.

Várjuk a kkv-döntéshozókat, kommunikációs és marketingvezetőket, szakembereket, tanácsadókat, a hirdetési, ügynökségi szakmai képviselőit. Előadóink a legfrissebb trendeket, gyakorlatokat  osztják meg velünk , melyeket azonnal hasznosíthatunk.

Brandépítés – 2020

Hitelesítsd magaddal a márkát!

Időpont: 2020. december 10. csütörtök. 9.30–15.15

Helyszín: országos élő videókonferencia.  (7 napig visszanézhető!)

A jó cselekedet felértékelődött. Vigyázz! Igazi értéket adj!

Most lehet csak igazán jó munkáltatói brandet építeni. Hogyan, mivel?

Válságban nagyobb bukhatunk és emelkedhetünk. Az utóbbit válasszuk!

p

Program

9.00– videóközvetítésbe belépés jelszóval

9.30­–9.55 Pandémia: remek lehetőség márkaépítésre. Kezd magaddal!
Borbély László ügyvezető, SPA Tudásbázis Kft 

9.55–10.20 A vállalkozói márka. Mit tanulhatunk az ikonikus vállalkozók magatartásából?
Várdy Zoltán, a ’The Launch CodeTM’ megalkotója

10.20–10.45 Így építs személyes és céges márkát az e-mailen zajló kommunikációddal.
Serényi János ügyvezető, Értéktrend Kft.

10.45–11.10 Az énbrand és cégbrand erős összefonódásának korát éljük. Szólaljunk meg, amikor fontos!
Tonk Emil ügyvezető, Üzleti Akadémia

11.10–11.35  A „jó brand” olyan aduász, ami  üti a versenytárs „jó termék” kártyáját.
Gyimesi László
 Brandesfiú, brandesfiu.hu

11.35–11.55   Kávészünet

11.55–12.20 Brandépítés krízishelyzetben. A vírus diktálja az új forgatókönyvet?
Lakatos Zsófia ügyvezető, Emerald PR Ügynökség

12.20–12.45 Érzelmek és élmények. Az ügyfélfókuszú márkaépítés lépései.
Kováts Péter nemzetközi értékesítési és marketingvezető Hungarocontrol Zrt.

12.45–13.10 A brand, a márkanév építésének jogi kérdései. Mire vigyázz! Márkavédelem
Lantos Judit ügyvéd, partner, DANUBIA LEGAL│Lantos Judit Ügyvédi Iroda

13.10–13.35 Miért és hogyan kell világítótornyokat építeni? Láthatóság és hitelesség a gyorsan változó információs térben.
Ferling József 
stratégiai igazgató, Ferling Kft.

 

13.35–13.55 Ebédszünet

13.55–14.20 Brandépítés a social mediában. Keresd ott az új generációt!
Klausz Melinda közösségi médiaspecialista (kozossegi-media.com)

14.20–14.45 A társadalmi felelősségvállalás új, járványra szabott megnyilvánulásai.
Kőszegi András márkatanácsadó, Onbrands

14.45–15.10  A márkaépítés új trendjei. Igazi értéket adj!
Bíró Nóra tréner, kommunikációs szakember MOST (Master Of Sales Training)

p

Figyelem! Az előadókkal személyes konzultációs lehetőség a konferencia Facebook zárt csoportjában. A videóközvetítés aznap és még 6 napig visszanézhető!

p

p

Az élő videókonferencia részvételi díja 14.000 Ft. + áfa

A konferencián résztvevőknek a következő szolgáltatásokat adjuk:

  • a szakmai program élő videóközvetítéséhez jutást (egyéni jelszóval, internetes felületen és facebook zárt csoportban).
  • az elhangzott előadások prezentációinak (melyek közzétételét az előadó engedélyezi) letöltését;
  • a videókonferencia élőközvetítéséhez egyéni kódot és annak 7 napig használatát.

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Országos élő videókonferencia.