Üzleti kultúra

A stílus maga az ember

2020. április 2.

élő videókonferencia

Tematika nyomtatása

Figyelem!

Mindenki biztonsága érdekében áttértünk a videókonferenciákra!
Nem kell ott lenned, hogy ott legyél!

Értékrend és stílus: maga az ember. És az ember cége. Ez most, a vírusjárvány idején nagyon erősen tetten érhető igazság. De nem csak a nehéz, embert próbáló helyzetben és nem csak pénzben mérhető hozadéka van a fejlett üzleti kultúrának.

A farmeres, pólós stílust választottad, vagy a tökéletes biznisz öltözetet?  Lényeges ez is. De fontos, hogy a cselekedetek összhangban legyenek a tettekkel. A vállalat vezetői, a munkatársai, a cég brandje, szervezete, a tárgyalási stílus, a megjelenés, a vállalat külseje, belseje ugyanazt tükrözze a külvilág felé, ami belül is van: saját identitását, ön és értékazonosságát.

A régi és az új alapvető viselkedési, megjelenési, normákat azonban mindenképpen be kell tartani. Vegyük számba mindegyiket együtt!  Hátha vannak köztük már elavultak, illetve az új digitális kultúrához igazodó újak, amiket meg kell tanulnunk. Ha sikeres akarsz lenni, figyelj a külsőre és a belsőre!

Üzleti kultúra

A stílus maga az ember

Élő videókonferencia

Időpont: 2020. április 2. 9.30–14.55

Helyszín: élő videókonferencia (A konferencia 7 napig visszanézhető!)

Mindent elárul a cégedről, hogyan nézel ki és hogyan tárgyalsz.

Fogalmazd meg a vállalati értékrendet, küldetést, s az tükröződjön kifelé!

Üzleti kultúra nem csak szavakban. Végre beszéljünk róla!

p

Program

9.30–9.40 Moderátori felvezetés

9.40–10.10 Az üzleti kultúra színvonalának emelése. Ehhez csak három alapvető feladatot kell megoldanunk.
Tóth Tamás ügyvezető partner, Personal Brand Institute

10.10–10.30  A munkatársak cégazonos motiváltságának, elköteleződésének megteremtése.
Szabó Csaba vezérigazgató, Develor

10.30–11.00 Üzleti etikett és protokoll. Az üzleti kultúra alapnormái. Régi és új szabályok. Apró, de fontos részletek.
Tonk Emil ügyvezető, Üzleti Akadémia

11.00–11.20 Digitális etikett és testbeszéd 2020-ban.
Bíró Nóra tréner, kommunikációs szakember MOST (Master Of Sales Training)

p

11.20–11.45 Pihenő

p

11.45–12.15 Ne csak magadra figyelj! A bizalomra épülő üzleti kapcsolatteremtés töréspontjai. Nincs dominancia?
Serényi János ügyvezető, Értéktrend Kft.

12.15–12.40 Tisztességes, etikus üzleti magatartás vírusjárvány és összeomlás idején is.
Demcsák Mária az Üzleti Etikai Díj alapítója.

12.40–13.10 Tudatos vezetés krízisben.
Borbély László ügyvezető, SPA Tudásbázis Kft. 

p

13.10–13.35 Pihenő

p

13.35–14.05 Újmódi tárgyalástechnikák. Tárgyaljunk dinamikusan. A win-win legyen a legfőbb szempont! Agilisan, hatékonyan, gyorsan.
Kautny Alexander ügyvezető, Business Provider Group Kft.

14.05–14.25 Tanuljunk meg bemutatkozni! A bemutatkozás nem is olyan könnyű. Céget és magadat együtt. A személyes sztori tényleg a legjobb?
Avidor András ügyvezető, BNI Capital

14.25–14.55 Önismeret, emberismeret és a hozzá igazított kommunikáció. Énazonosság és cégazonosság. Verbális és nonverbális kommunikáció.
Reichardt Éva coach, mediátor, tanácsadó

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

élő videókonferencia