Stressz!

Tanuljuk meg kezelni!

2023. június 15.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Tematika nyomtatása

Feldob, megvisel, lebetegít. Mindegyikre képes. Ez a stressz!

Krízisekből ki, krízisekbe be! Ilyen most a világ. Jelentősen nőtt az egzisztenciális félelem és az anyagi bizonytalanság stresszfaktor szintje. Az idő, és benne a változások tempója félelmetes sebességre váltott. Egyre nagyobb tempóban futunk versenyt az idővel, a technológiai fejlődéssel, a külvilág váratlan változásaihoz alkalmazkodással, és az új tudások befogadásának kényszerével.

Ekkora mennyiségű nagy és tartós stresszfaktor-együttessel még nem éltünk együtt. Ez már túl van az átlagember és a cég stressztűrési határán! Meg kell tanulnunk vele együtt élni!

Erősítsük a változásképességünket céges és egyéni szinten egyaránt! Ez a legjobb stresszcsökkentő!

Hogyan lehet fokozni a stressztűrésünket, s cégünk krízisállóságát? Hogyan lehet bírni az erős tempót egészségesen, fizikai, mentális és érzelmi erőnlétben egyaránt?

Ezekre a kérdésekre adnak választ előadóink a kkv-döntéshozóknak. Sok kapaszkodót, technikát, módszert adnak át a nehéz idők átvészeléséhez, uralásához, a nagy nyomásban is egészségesnek maradáshoz, a cég biztonságban tartásához.

Stressz!

Tanuljuk meg kezelni!

 

Időpont: 2023. június 15. 9.30–16.30

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Távolról résztvevőknek: interneten keresztül 7 napon át nézhető

 

Az anyagi helyzettől, időhiánytól félelem kikezdheti a céged is! Ne hagyd!

Szükséged lesz a változásképesség és a mentális erő fokozására!

Készülj fel a magas stresszfaktorszint állandósulására!

 

Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!
Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető!
Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)!

 

Program

9.00– Regisztráció a helyszínen és a videóközvetítésre

9.30–9.35 Demcsák Zsuzsa műsorvezető köszöntője

9.35–10.00 A stresszkezelés szervezeti és egyéni lehetőségei.
Szatmáriné Balogh Mária munka- és szervezeti szakpszichológus, Convictus Consult Kft.

10.00–10.25 Globális multitasking. A túlterhelődés világjelenség. Velünk marad. (Részletek egy előadásból)
Dr. Ludvigh Károly ügyvezető, Stratego Kft.

10.25–10.50 A vállalkozások ezerarcú stresszfüggősége.
Hegedűs Márta CMC minősített vezetési tanácsadó, Homo Regius Tanácsadó Iroda

10.50–11.15 Stresszkezelési módszerek, technikák bemutatkozása (Bemutatkozók egyeztetés alatt)
(P)

11.15–11.45 Kávészünet, konzultáció az előadókkal


11.45–12.10
Neurohack: Stresszkezelés az agyban.
Toldi Zsuzsanna ügyvezető, Aquilone Training Kft.

12.10–12.35 Hogyan fordítsuk át aggodalmainkat cselekvésre? 2+2 felkészítő módszer stabilitásérzésre és változásra.
Katona Melinda ügyvezető, Borealis Consulting Kft.

12.35–13.00 Mit kezdjek a stresszel? Győzzem le, vagy éljek együtt vele? Mindkettőhöz erő kell.
Fekete László ügyvezető, Énerőműhely Fejlesztő Kft.

13.00–13.20 Turbulens gazdaság, nem várt kihívások. Hogyan teljesítenek „stressz” alatt a hazai vállalkozások?
Ferenczi Gergely céginformációs üzletág igazgató, Opten Kft.


13.20–13.50 Ebédszünet. Konzultáció az előadókkal


13.50–14.10 Mivel támogassuk meg testünket, lelkünket és tudatunkat?
Dr. Uzsoki Kálmán orvos, ügyvezető, Executive Medical Sevices Kft.

14.10–14.30 Korábban ismeretlen stresszforrás a home office?
Kápolnás Vera alapító tréner, OFFICE@Home

14.30–14.50 Hogyan tarthat vissza egy jó vezető egy egész céget a kiégéstől?
Borbély László szervezetfejlesztő, coach, SPA Tudásbázis Kft.

14.50–15.10 Így segít a coaching a szervezetnek a stresszkezelésben.
Kovács Gábor leadership coach, mentor

15.10–15.30 Stresszkezelési módszerek, technikák bemutatkozása. (Bemutatkozók egyeztetés alatt.)


15.30–15.50 Konzultáció az előadókkal


15.40–16.20 Networking különprogram

 

Várjuk bemutatkozók jelentkezését olyan stresszkezelési technikák ismertetésére, melyek segítenek a cégvezetők és csapataik stresszének kezelésében. Érdeklődjön a bemutatkozás feltételiről a konferencia@ppkonferencia.hu címen.


Szabadon választott Networking Program a konferencia helyszíni résztvevőinek az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával. Személyes bemutatkozás névjegycserével. Moderált program. Személyenként 1-2 perces plenáris bemutatkozás, névjegyosztás, személyes beszélgetéssel végződően. A programra jelentkezni a konferencia regisztrációs pultjánál lehet a konferencia teljes ideje alatt.

 

Figyelem!

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

A változtatások miatt keletkezett jegyárkülönbségeket pluszban nem számoljuk be, csak ha visszatérítés jár. Erről részletesebben tájékozódhatnak a program kép felett, a „Feltételek” fülre kattintva.

Előregisztráció a KKV-AKADÉMIA 2023 1. féléves konferenciáira!

3 üzleti témában naprakész tudás a legjobb szakemberektől!
Több konferencia együttes megrendelésekor alacsonyabb díjak!

Témák, időpontok, regisztrációs feltételek

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. em.

Részvételi díjak, lehetőségek, feltételek

1. Stressz! - Helyszínen személyes részvétel

2. Stressz! - Távoli részvétel (videóközvetítés)

3. Stressz! - Kombinált részvétel (helyszínen és utólag videón)

1. Stressz! - Helyszínen személyes részvétel

Regisztrációs díj:

Earlybird kedvezményes díj:

15500 Ft + áfa

13500 Ft + áfa

Grátisz!

Networking különprogramban részvétel. Cégbemutatkozás névjegycserével.

A helyszíni résztvevők a következő szolgáltatásokat vehetik igénybe:

 • Networking különprogramon részvétel cégbemutatkozással, névjegycserével
 • Helyszíni részvétel a szakmai programon (plenáris előadások, szakmai beszélgetések).
 • ­Előadókkal személyes szakmai konzultáció.
 • Az elhangzott előadások prezentációinak utólagos letöltése (melyek közzétételét az előadó engedélyezi).
 • Catering a konferencia ideje alatt. (A részvételi díj tartalmazza a catering költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel.)
Jegy vásárlás

2. Stressz! - Távoli részvétel (videóközvetítés)

Regisztrációs díj:

Earlybird kedvezményes díj:

17500 Ft + áfa

15500 Ft + áfa

Grátisz!

A konferencia élő videóközvetítése aznap és a szerkesztett videófilm még további 6 napon keresztül jelszóval megtekinthető, visszanézhető.

A távoli résztvevők a következő szolgáltatásokat vehetik igénybe:

 • Élő videókonferenciába bekapcsolódás aznap­, illetve utána még 6 napon keresztül a videófilm megtekintése.
 • Előadókkal szakmai konzultáció emailen keresztül.
 • Az elhangzott előadások prezentációinak utólagos letöltése (melyek közzétételét az előadó engedélyezi).
 • Telefonos segítség a jelszóval bekapcsolódáshoz, a technikai problémák kezeléséhez. (A részvételi díj tartalmazza a videotechnika egy személyre jutó költségeit, melyet a részvételi díjba beépítettünk!)
Jegy vásárlás

3. Stressz! - Kombinált részvétel (helyszínen és utólag videón)

Regisztrációs díj:

Earlybird kedvezményes díj:

23500 Ft + áfa

21500 Ft + áfa

Grátisz!

– Networking különprogramban részvétel. Cégbemutatkozás névjegycserével.

– A konferencia szerkesztett videófilmje a konferenciát követő naptól 6 napon keresztül jelszóval megtekinthető, visszanézhető.

Kombinált résztvevők a következő szolgáltatásokat vehetik igénybe:

 • Helyszíni részvétel a szakmai programon (plenáris előadások, szakmai beszélgetések).
 • ­Előadókkal személyes szakmai konzultáció.
 • Networking különprogramon részvétel cégbemutatkozással, nevjegycserével.
 • Az elhangzott előadások prezentációinak utólagos letöltése (melyek közzétételét az előadó engedélyezi).
 • Frissítők, szendvicsebéd. (A részvételi díj tartalmazza a catering költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel.)
 • A konferenciát követő napon megkapott konferencia-videófilm jelszóval megtekintésének joga és az előadókkal emailes konzultáció még 6 napon keresztül.
 • Telefonos segítség a jelszóval bekapcsolódáshoz, a technikai problémák kezeléséhez.
Jegy vásárlás