Értékesítési trendek – 2021

Üzletszerzés találkozások nélkül

2021. január 14.

Országos élő videókonferencia.

Tematika nyomtatása

Hiába kopogtatsz, nem engednek be, nem ülnek le veled tárgyalni? Azt gondolod, hogy már csak rövid ideig tart ez az állapot? Inkább tanuld meg gyorsan, hogyan lehetsz eredményes ebben a megváltozott világban is.
A személyes értékesítésnek egy jó darabig búcsút inthetünkNem tudjuk használni az eredményes kapcsolatteremtés nélkülözhetetlen, a személyes találkozást feltételező eszköztárát. Semmi fizikai, érzelmi kontaktus, szimpátia, együttérzés, testbeszédből olvasás, megjelenésből informálódás, ráhangolódás.  Akkor mi maradt? Csak az online tér? A hírleveleken, interneten, közösségi médián, virtuális valóságban találkozás, a szűk csoportokon keresztüli kommunikáció, kapcsolatteremtés, üzletszerzés lehetősége maradt?
Hogyan szerezzünk új üzleti kapcsolatokat, milyen új értékesítési technikák a nyerők ma, a gazdasági válság sújtotta vírusjárványban?
Ismerd meg a Covid által átszabott és a digitális, virtuális valóságba áthelyezett legeredményesebb értékesítési technikákat, az új ügyfélszerzési kommunikációt, kapcsolatépítést, sales-es stílust.  Még egy jó darabig ezzel kell élnünk!

Várjuk a kkv-döntéshozókat, az értékesítési, marketing és kommunikációs vezetőket, a HR-eseket, a tanácsadó cégek képviselőit, az érétkesítő csapatok vezetőit, tagjait, tréningezőit.

Értékesítési trendek – 2021

Üzletszerzés találkozások nélkül

 

Időpont: 2021. január 14. csütörtök (utána még 6 napig megtekinthető)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten)

 

Minden kapcsolatépítést helyezz át az online és virtuális térbe!

Cseréld fel az értékesítési eszköztáradat online-ra!

Nagyobb a GDPR-komform hírlevél-listád, mint hinnéd! Használd ki!

 

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

 

 

Program

9.00– Belépés a konferencia közvetítési felületére jelszóval

9.30–10.00 A személyesség szükség szülte alternatívái. Mit tegyünk, ha nem találkozhatunk a vevővel?
Szabácsik Gergely tulajdonos ügyvezető, Yellow Bird Hungary Kft.

10.00–10.30 Értékajánlat. A céged legnagyobb ígérete.
Sipos Zoltán ügyvezető, Kreatív Kontroll Kft.

10.30–11-00 Értékesítési csoportok távmenedzsmentje. Hogyan támogassuk az értékesítőket online módon?
Békési Gábor HR partner, executive coach

11.00–11.30 Az eDM-ek elszaporodásának csak a GDPR szab határt? Mit szabad és mit nem a jog oldaláról?
Dr. Necz Dániel LL.M ügyvéd,  SimpLEGAL Dr. Necz Dániel Ügyvédi Iroda

 

11.30–11.55 Konzultáció az előadókkal, kávészünet

 

11.55–12.25 Ne az észre hass, hanem a szívre!
Gyimesi László Brandesfiú, brandesfiu.hu , a Mystic Nails Hungary Kft. ügyvezetője

12.25–12.55 Hogyan szerezd meg az ügyfeleidet a Linkedinről?
Bíró Nóra tréner, kommunikációs szakember MOST (Master Of Sales Training) 

12.55–13.25 Webtelevízió
Értékesítőtámogató. Értékesítés online-ra áthelyezve. Az eredményesség titka. Online értékesítési módszerek, technológiák.
Stúdióbeszélgetés Gyimesi Lászlóval

 

13.25–13.55 Konzultáció az előadókkal, ebédszünet

 

13.55–14.20 Mi újság a közvetlen értékesítés háza táján? Hogyan teremtsd meg most a bizalmat?
Tánczos Edit főtitkár, DSA Hungary

14.20-14.50 Milyen ma egy jó értékesítési kampány a social mediában? Online eladási technikák.
Lévai Richárd közösségi marketing specialista, Hivatalos Facebook Marketing Partner

14.50–15.15 Hol találod meg a vásárlót? Fogyasztói trendek vírusjárvány idején.
Kurucz Imre kutatási igazgató NRC

15.15–15.40 Networking találkozók online közösségekben. Hozd ki belőle a legjobbat!
Horváth János vezérigazgató, tulajdonos, MVÜK Zrt.

 

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Országos élő videókonferencia.