Értékesítési trendek – 2022

A gyorsabb és több tranzakció receptje

2022. január 13.

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Tematika nyomtatása

Minden gyökeresen megváltozott. Ne tekintsünk hátra! A direkt, eladáscentrikus értékesítési módszerek már nem működnek. Kövessük az új trendeket, mert az fogja hozni az eredményt 2022-ben! Az értékesítésnek még rugalmasabbnak kell lennie a jövőben. Várhatóan a digitalizációval még jobban felgyorsulnak a vásárlási és eladási tranzakciók, aminek a vevők nagyon örülnek. 2022-ben se akarjunk eladni, csak a vevő egyéni igényeit megoldani. A kezdeti lelkesedés után mintha megtorpant volna a virtuális térben találkozás népszerűsége. Bebizonyosodott, hogy a személyes találkozók, megbeszélések hatásosabbak és a személyes emberi kapcsolatokra óriási szükségünk van. Automatizálni azonban biztosan kell ott, ahol azzal gyorsítható és kényelmessé tehető a tranzakció. A bizalom, a hűséges ügyfélkapcsolatok, az egymással törődés a koronavírus-járvány alatt nagyon felértékelődött az eladó-vevő kapcsolatban. Erre is nagyon figyeljünk!
Készüljünk új értékesítési stratégiával 2022-re! Ehhez nyújtanak segítséget a konferencia előadói, az értékesítés témájának legjobb szakértői.

Várjuk a kkv-döntéshozókat, az értékesítési, marketing és kommunikációs vezetőket, a HR-eseket, a tanácsadó cégek képviselőit, az értékesítő csapatok vezetőit, tagjait, tréningezőit.

Értékesítési trendek – 2022

A gyorsabb és több tranzakció receptje

 

Időpont: 2022. január 13. csütörtök 9.30–16.00

Helyszín a személyesen résztvevőknek: Budapest, BKIK Székház, Krisztina krt. 99.

Távolról résztvevőknek: interneten jelszóval belépéssel.

 

Készüljünk új értékesítési stratégiával, mert minden megváltozott!

A B2B-ban a személyes kapcsolatok, a bizalom még fontosabbá vált.

Személyre szabottság automatizáltan. Csak ezt kell megoldanunk!

Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!
Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető!
Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)!

Program 

9.00– Regisztráció a helyszínen, illetve a videóközvetítés felületén
9.30–9.35 Demcsák Zsuzsa moderátor felvezetője 

9.35–10.00  B2B értékesítés az online világban. Sales felkészítése a megváltozott környezetre.
Szabó Csabavezérigazgató, Develor Tanácsadó Zrt 

10.00–10.25 Az értékesítést a személyiség és stílusa turbózhatja fel.
Tóth Tamás ügyvezető partner, Personal Brand Institute  

10.25–10.50 Sales paradoxon. Amikor a változás a múltba mutat. A webes értékesítés nem váltja ki a személyes jelenlétet. 
Békési Gábor HR partner, executive coach 

10.50–11.15 Hassunk az érzelmekre! Avagy Human-to-Human = Heart-to-Heart.
Kováts Péter nemzetközi marketingigazgató, Hungarocontroll 

 11.15–11.40 Kávészünet, konzultáció az előadókkal 

11.40–12.00 Így kommunikál egy értékes értékesítési vezető!
Gyimesi László Brandesfiú, brandesfiu.hu, a Mystic Nails Hungary Kft. ügyvezetője 

12.00–12.20 Social media értékesítési trendek 2022-ben. A social media jelenlét kikerülhetetlen. A többcsatornás értékesítés is.
Klausz Melinda közösségi médiaspecialista (közösségi-media.com) 

12.20–12.40 Példák az ügyfeleket elbűvölő nyerő online eladástechnikákra. 
Lévai Richárd közösségi marketingspecialista, Liftup Kft. 

12.40–13.00 Hogyan passzoljon az értékesítő személyisége a VUCA világához?
Hegedűs Márta CMC – minősített vezetési tanácsadó, ügyvezető igazgató, Homo Regius Kft. 

13.00–13.20 Ajánlok, tehát vagyok. Értékesítés, termékbevezetés és ügyfélmegtartás ajánlásokkal.
Berze Márton kommunikációs igazgató, BNI 

13.20–13.45 Ebédszünet, konzultáció az előadókkal 

13.45–14.05 Helyi érték. A lokációs marketing szerepe az értékesítésben.
Tóth Viktor PPC team lead, Klikkmánia Kft. 

14.05–14.25 FEED me baby one more time. Mire a legjobb a Google shopping?
Molnár Tamás ügynökségi vezető, EAZY Digital

14.25–14.45 A vevő döntése már azelőtt megszületett mielőtt észrevesszük. 
Földi Miklós Dániel reklámpszichológus, neurokommunikációs szakértő 

14.45–15.05 5 gondolat mielőtt CRM projektet kezdene.
Simonyi Dénes ügyvezető, Ihász Bálint Tech lead, Social Capital Tech.

15.05–15.25 Konzultáció az előadókkal 

15.25–16.00 Networking program a helyszínen résztvevőknek 

Tájékoztató a Networking programról:

Szabadon választott Networking Program a konferencia helyszíni résztvevőinek az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával. Személyes bemutatkozás névjegycserével. Moderált program. Személyenként 1-2 perces plenáris bemutatkozás, névjegyosztás, személyes beszélgetéssel végződően. A programra jelentkezni a konferencia regisztrációs pultjánál lehet a konferencia teljes ideje alatt.

Előadóinkról bővebbet itt találhat.

Maszkhasználat és érvényes védettségi igazolás felmutatása kötelező!

Meghagytuk az earlybird kedvezményt!

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.