Adótervezés, adógazdálkodás. Hogy ne érjen bennünket meglepetés

A KKV-AKADÉMIA első rendezvénye

2014. január 16.

Tematika nyomtatása

Az adótörvények folyamatos változásának nyomon követése, az adójogszabályok betartása alapvető feladata a piacon komolyan jelen lévő cégnek. A cégvezetésnek azonban, ha csak nem akar pénzügyeinek alakulásában meglepetéseket, az adótervezéshez, adógazdálkodáshoz is értenie kell.

Érdemes folyamatosan tanulni az adótervezés, adógazdálkodás összetevőit, újra kell értelmezni a folyamatokat az adótörvények változásával, s tisztában kell lenni az adógazdálkodás  versenyképesség megőrzésében való fontosságával. A tudatos gazdálkodás szerves része a különböző országok eltérő adószabályozásának ismerete is.

Szakértő, a gyakorlati életben jártas előadóink segítségével aktuális, friss, hasznos tudásra tehetünk szert, melyet azonnal hasznosíthatunk vállalkozásunkban.

Adótervezés, adógazdálkodás

Hogy ne érjen bennünket meglepetés

A BKIK IX. Banki, Biztosítási Osztálya és a Piac & Profit közös rendezvénye 

 

A rendezvényt támogatja: a BKIK XXVIII. osztálya

Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

Időpont: 2014. január 16. (csütörtök) 10.00-15.30

9.30−10.00 Regisztráció

Program:

10.00−10.50 2014. évi adójogszabály-változások és adóellenőrzések. Hogyan készüljünk fel a NAV ellenőrzésekre?
Előadó: dr. Fekete Zoltán Titusz adómenedzser, RSM DTM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt.

10.50−11.30 Az áfa, mint forgalmi adó, melyet a végfelhasználónak kell fizetnie. Vagy mégsem? Vigyázzunk, mert könnyen felborulhat a likviditásunk az áfa miatt!
Előadó: Nyári Zsolt senior adómenedzser, Mazars Kft.

11.30−11.50 Konzultációs és kávészünet

11.50−12.30 Társasági adó, személyi jövedelemadó, osztalékadó. Milyen ágon, milyen fázisban, milyen cégformában érdemes a különféle adók között választanunk? Milyen indokaink és milyen mozgásterünk van a választáshoz?
Előadó: Mészáros Róbert ügyvezető igazgató, Iconos Kft.

12.30−13.00 Tranzakciós illetékek, adók bankszámláinkon. Hogyan optimalizáljuk ezeket az adókat mindennapi banki műveleteink tudatos irányításával?
Előadó: Gergely Péter hitelszakértő, BankRáció.hu

13.00−13.40 Konzultációs és ebédszünet

13.40−14.20 Multinacionális cégek által használt adóoptimalizálási technikák kis-és középvállalkozásoknak. Hogyan tudja a KKV szektor megőrizni a versenyképességét adótervezéssel a mamutvállalatokkal szemben?Előadó: dr. Magyar Csaba, jogi igazgató, Crystal Worldwide Ltd.

14.20−14.50 Környezetvédelmi termékdíj, az adózók mumusa. Hogyan csökkenthetjük a kapcsolódó kötelezettségeinket? Mik a jelenlegi szabályozás buktatói? Gyakorlati tippek, tudnivalók
Előadó: Kardos Dóra adótanácsadó, Mazars Kft.

14.50−15.10 Konzultáció az előadókkal

15.00−15.30 Üzleti kézfogó – a rendezvényen résztvevők ismerkedése egymással. (Szervezett rendszerben, névjegycserével.) 

A részvételi díj: 13.000 Ft + áfa
A részvételi díj tartalmazza: egész napos ellátás, egy éves Piac & Profit előfizetés, résztvevők listája, trénerek prezentációi. 

A részvételi díjról kiállított számlán az ellátás költségét külön tételként tüntetjük fel!

A KKV-AKADÉMIA 2014 I. félév rendezvényei: