Cégmarketing – 2020

Célkeresztben a home-office-osok

2020. május 14.

élő videókonferencia

Tematika nyomtatása

Hol van már az élményre, érzelmekre ható marketing kora? Egy perc alatt elsöpörte a világjárvány. Dominál a járványmarketing. Célkeresztben a home-office-ok fogyasztásra ösztönzése2020 új marketingtrendje:  a segítséget, tanulást, tanácsadást előtérbe helyező szakértői tartalom. Elárasztotta a netet, a social mediát, a levelezéseinket az ingyenes szakértői tartalom, a másokon segítő információk, az eddig pénzért adott, ingyenessé vált szolgáltatások kínálata.

De ebből nem lehet bevételt szerezni. Hogyan lehet most, a soha nem tapasztalt összeomlás alatt eladható értékeket varázsolni? Tényleg most a legjobb biznisz online kurzusokat indítani?

Cégmarketing ­– 2020. Tarts velünk! Vitassuk meg, hogy ez a kényszerűség hozta új irány hová visz? Mivel gazdagszik a marketing, ha már vége lesz a vészhelyzetnek?

 A konferenciaközvetítés 7 napig visszanézhető!

Cégmarketing – 2020

Célkeresztben a home-office-osok

Élő videókonferencia

Időpont: május 14. csütörtök  9.30–15.00

Helyszín: élő videókonferencia (aznap és 6 napig visszanézhető)

Hogyan egyeztessük össze a segítő járványmarketinget a bevételszerzéssel!

A hiteles szakértői tartalomra van ma a legnagyobb kereslet.

Mi hallatszik most ki az oktatástól, tréningtől hangos online térben?

p

Program

9.30-9.50 Most válik igazán közösségivé a marketing? ­Új, hiteles hang és tartalom.
Klausz Melinda marketingspecialista

9.50-10.10 A társadalmi felelősségvállalás és a marketing összeérése.
Bonyhádi Gábor elnökségi tag, Magyar Marketing Szövetség

10.10- 10.30 A járványmarketing a segítségről szól. Ebből hogyan lehet megélni?
Lévai Richárd közösségi marketingspecialista, Liftup

10.30- 10.50 A vírussal fertőzött személyes márka romboló hatása.
Serényi János ügyvezető, Értéktrend Kft.

10.50- 11.10 Innováció és Social Distancing – a szellemi alkotások védelme az interneten.
Dr. Takács Nóra
az SZTNH Szerzői Jogi Főosztályának munkatársa

11.10- 11.30 Blogok megszaporodása. Okoskodás helyett edukálás, tudásmegosztás.
Bende Máté cégvezető partner, Pro/Business Consulting

11.30–11.50 Konzultáció az előadókkal, szünet

11.50- 12.10 A PR átveszi a marketing szerepét?
Lakatos Zsófia ügyvezető, Emerald PR

12.10- 12.30 Az ingyenesség visszaüt. Megszaporodó árcsökkentések, bújtatott eladások.
Sipos Zoltán stratégiai igazgató, Kreatív Kontroll

12.30- 12.50 Nem szabad a gazda! Válságban is csak törvényesen!
dr Bitai Zsófia LL.M reklámjogi szakjogász, a Collegium Bitai&Partners Ügyvédi Iroda alapítója

12.50- 13.10 Vásárlásösztönzés új hangon és stílussal. Új vásárlók megszólítása a neten.
Molnár Tamás ügynökségi vezető, EAZY Digital

13.10- 13.30 B2B marketing pandémia idején
Kováts Péter nemzetközi értékesítési és marketingvezető, Hungarocontroll

13.30–13.50 Konzultáció az előadókkal, szünet

13.50- 14.10 A belső marketing felértékelődése. Kommunikáció home office-ban.
Borbély László ügyvezető, SPA Tudásbázis Kft

14.10- 14.20 Mi helyettesíti ma a legjobban a személyes kommunikációt?
Magó Botond értékesítési vezető, Onbox

14.20–14.40 Hogyan legyünk produktívak a vírushelyzetben?
Szántó Péter alapító, Springtab

14.40–15.00 A járványmarketing etikai kihívásai.
Vas Dóra etikai bizottsági tag, MPRSZ

Konzultáció az előadókkal

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

élő videókonferencia