Munkáltatói gondoskodás

Felelősségvállalás önmagunkért és alkalmazottainkért

2012. március 8.

Szeged, Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Párizsi krt. Párizsi krt. 8-12

Tematika nyomtatása

Kevesebb vagy több lehetőségük van idén a munkáltatóknak béren kívüli juttatásokat adni dolgozóiknak? Szűkültek vagy bővültek az öngondoskodás államilag garantált, illetve üzleti alapú lehetőségei? Mi olcsóbb és mi drágább? Mit adhatunk dolgozóinknak a lehető legkevesebb bér és járulékköltséggel? Mit tehetünk ma nyugdíjas éveink biztonságba helyezéséért? Ezekre a kérdésekre kapunk konkrét válaszokat, használható tippeket, tanácsokat a Piac&Profit „Munkáltatói gondoskodás” című konferenciáján, Szegeden.
2012-ben számos törvényi változás következett be, melyek alapvetően érintik a bérgazdálkodást és a munkáltatói gondoskodás, öngondoskodás minden területét, ami a vállalkozás, az önkormányzat vezetőjét mint egyént és mint munkáltatót is egyaránt lépésekre kényszerít.
Hogyan lehet a meglévő lehetőségekkel, optimalizált gazdálkodás mellett úgy élni, hogy valamivel biztonságosabb legyen az egyén, a céges és az önkormányzati alkalmazottak és vezetők jövője, s a holnap kiszámíthatóbbá váljon?

Munkáltatói gondoskodás
Felelősségvállalás önmagunkért és alkalmazottainkért
Konferencia-workshop mikro-, kis- és középvállalatok, önkormányzatok vezetői,
munkatársai számára

Program:

9.00-9.30 Regisztráció
9.30-10.00 A munkáltatói gondoskodás és az öngondoskodás területei.Sebők Orsolya főszerkesztő-helyettes, Piac & Profit. (Milyen munkáltatói és egyéni gondoskodási lehetőségek vannak a bérszabályozást, adózást figyelembe véve, valamint a pénzügyi, biztosítási, üzleti kör által ajánlott szolgáltatásokban?)

10.00-10.30 A cafeteria nem a nagyok kiváltsága! Gondoskodni minden munkavállalóról kell!Puskelyné Király Ágnes ügyvezető: Top Cafeteria Kft. (Szabályozóváltozások. Régi és új összehasonlítása. Mi éri meg a munkáltatónak és a munkavállalónak. Adózási vonzatok. Reprezentáció és üzleti ajándék a cafeteria szempontjából.) SZÉP Kártya és Erzsébet utalvány.

10.30-10.50 Adómentes juttatási elemek. Mire jó a betegbiztosítás?  Mészáros Anett, UFS Group Holding Zrt.

10.50-11.20 Konzultációs szünet 

11.20-11.40 Életciklusokon átívelő megoldások.dr. Skonda Mária vezérigazgató-helyettes, Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok

11.40-12.00 Az elkölthető utalványok. – Polyák Gabriella sales expert manager, Edenred Magyarország Kft.

12.00-12.20 Energiahatékonyság növelése és az energiaköltség csökkentése a kisvállalkozói körben és a háztartásokban. – Váradi Zsolt, ELMŰ Nyrt.

12.20-12.40 Stabil megoldás a béren kívüli juttatások változó világában: foglalkoztatói nyugdíjszolgáltatás.Paál András, Quaestor Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt.

12.40-13.10 Konzultáció

Az előadások után az előadókkal közvetlen konzultációs lehetőség!

A tematika változtatási jogát fenntartjuk!

A részvétel – regisztrációhoz kötötten – ingyenes ! 

Szeged, Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Párizsi krt. Párizsi krt. 8-12