Orosz–Magyar Üzleti Fórum

A hazai kkv-k üzleti lehetőségei Oroszországgal

2012. október 30.

Tematika nyomtatása

Oroszország hatalmas felvevőpiaca látszólag óriási lehetőségeket tartogat a hazai kkv-k számára. De csak azok a vállalkozások lesznek sikeresek, amelyek tudják, hová, mivel, kiken keresztül lehet erre a sajátos piacra bejutni, és elsajátítják az eredményes üzlethez szükséges ismereteket. Mely területeken tudnak labdába rúgni a kkv-k? Mire van igény, kereslet? Hogyan kell az oroszokkal és az oroszországi régiókkal üzletet kötni? Milyen a jogi, szabályozási környezet, milyen távlatai vannak az orosz gazdaságpolitikának a magyar gazdasági partnerséggel kapcsolatban, milyen a befektetői környezet? Milyen pályázati források állnak rendelkezésre az orosz piacra jutáshoz? Minden kérdésre az orosz piac legjobb ismerőitől, szakértőitől kapnak választ a résztvevők.

Orosz–Magyar Üzleti Fórum

A hazai kkv-k üzleti lehetőségei Oroszországgal

 

A BKIK IX. és XXVIII. osztálya és a Piac & Profit rendezvénye


Időpont:
2012. október 30., kedd
Helyszín:
 BKIK-székház, Budapest, Krisztina körút 99.

Tervezett program
Délelőtt
10.00–12.30

10.00-10.10 Megnyitó, köszöntő: Perlik Tamás, a Magyarországi Volksbank Zrt. lakossági és vállalati üzletág vezetője.

Plenáris előadások:

10.10-10.40 Orosz György, főosztályvezető, Nemzetgazdasági Minisztérium: Orosz-magyar gazdasági kapcsolatok helyzete, jövője.

10.40-11.10 Tóth Imre, az MKIK Magyar–Orosz Tagozat és a BKIK tiszteletbeli elnöke: Üzleti lehetőségek Oroszországban.

11.10-11.30 Konzultációs szünet

11.30-12.00  Pavel Yermilov, az orosz ügyfélkapcsolati csoport vezetője és Dalnoki Gábor a vállalati értékesítés vezetője,  Magyarországi Volksbank Zrt.: Orosz üzleti kapcsolatok banki támogatása, finanszírozási lehetőségek.

12.00-12.30 Dr. Hegyi Gábor, a Magyar Export-Import Bank Zrt. és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese: Exportfinanszírozási lehetőségek.


 12.30–13.00 Ebéd

 

Délután
Fórum, beszélgetés
13.00–15.30

Az interaktív fórum résztvevői:

Tóth Imre a fórum levezető elnöke.

Füzesi Attila, az MKIK Magyar–Orosz Tagozat alelnöke, a Creative Expert Consulting ügyvezető igazgatója – az orosz piac ismerője, közvetítő.

Dr. Rózsás Attila, az MKIK Magyar–Orosz Tagozat alelnöke, a Budapesti Agrárkamara elnöke, a Szentesi Mag Kft. ügyvezető igazgatója – az agrárium esélyeiről.

Horváth László, az MKIK Magyar–Orosz tagozat alelnöke, a Pólus Kereskedelmi és Pénzügyi Kft. ügyvezető igazgatója – a projektmegvalósítás tapasztalatai az orosz piacon.

Perlik Tamás, a Magyarországi Volksbank Zrt. lakossági és vállalati üzletág vezetője.

 

A fórum rövid, ismertető felszólalásokból és a résztvevők kérdéseire adott válaszokból áll.

Részvételi díj: 9 000 Ft + áfa/fő